53% от българите са оптимисти за развитието на страната
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеОтпимистично мнение на БъфетПоследното е добра новина - има армия оптмистични купувачи.
Life won't wait for you.
Коментар
-
Отпимистично мнение на БъфетПървоначално изпратено от https://www.investor.bg/sasht/337/a/byfet-jelanieto-za-pridobivaniia-e-kato-mladejkiiat-stremej-kym-seks-256462/?utm_source=internal&utm_medium=article&utm_campai gn=tag_box"Високите цени, които понастоящем преобладават, :са пречка за почти всяка сделка, която сме преглеждали през 2017 г.", се оплаква Бъфет. „Цените на дружествата, които са привлекателни, но не и зрелищни, са на рекордно високи нива. Изглежда, че цените са почти без значение за армията оптимистичните купувачи".Последното е добра новина - има армия оптмистични купувачи.
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнениеРезултати от анкетите
Очаквания за основните български акции 1Q 2018
Пазарен ветропоказател 1Q 2018
Един вид анкета, които не съм пускал от 3 години
Портфейл на Форума 1Q 2018
Благодаря на участвалите :-)
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнениеРезултати от анкетите
Благодаря на участвалите :-)
Прави впечатление, че повечето индексови акции се приемат от участниците за нормално оценени, с 2 по-чуствителни изключения и в двете посоки.
Извадката за компании, които не са в индекси е малка, а ще е интересно да се видят очаквания в тази посока.
Поздрави и успехи на всички поприща!
- 1 like
Коментар
-
Резултати от анкетите
Благодаря на участвалите :-)Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение+ Пепе, точно си го подчертал. Всяка дума - fuzzy logic там, що е то "да подкрепяме", що е то "сериозен" и що е "бизнес" - не знаеме a без добраta дефиниция сме kato в облачна технология
Ako повече се информираме, къде е произвенден продукта и кои са собствениците на производителя, поне дребния и среден бизнес би го почуствал добре. Сериозен и достоен за уважение според мен е всеки, който си плаща коректно данъците в БГ-то.
Разбира се, при едрия бизнес, Тел. комуникации, Банките, Стоманите, Циментите, Ел.енергията и т.н. и т.н. нещата са "по-комплексни", понеже там са предимно "чуждестранните стратегически инвеститори" ...не е препоръка за покупка или продажба ,всяко съвпадение с реални лица,факти и събитя е случайна !!!
- 3 Харесвания
Коментар
-
да подкрепяме сериозния и честен бизнес!Първоначално изпратено от pepeВсъщност винаги съм се чудил как точно подкрепяме? Според мен грубо казано само при ИПО и некви облигационни емисии подкрепяш. Във всички останали случаи си просто спекулант...Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
така е, но не трябва да спираме да вярваме и да подкрепяме сериозния и честен бизнес!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеЗдравко, тук се превъща в таен клуб на безнадеждните оптимисти..Чакат се дивидентите за малък ръст, а 10та година не може индекса да стане и 1000пункта..Тъжно и смешно, но и ние сме в този лош спектакъл..
!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеТони, ами то Борсата на БХ, ШИШИ и Черешко е от дивидент на дивидент..
"България се събужда ужасно бавно, но слънцето вече е изгряло...Ще се става! доц. д-р Кристиан Таков"
Коментар
Коментар