Първоначално изпратено от Императорът
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Не зная, другари - то и на Пильокът ного се надявахте....Добре, че вместо него си купих Билитонченца.
Ако искате БФБ да стане силна - трябва да ме турите Дуче.
Нали щеше да става регионална борса, пък да се обединява с други, пък да търгува чужди акции... нъцки.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Импе, не всички имаме качества да търгуваме и да се състезаваме с най-големите акули /казвам го без ирония/. Това е все едно хората от Харвард да кажат как 90% примерно от останалите университети трябва да се закрият, защото са чаршийки.
"За всеки влак си има пътници", а на мен лично нашата теснолинейка си ми харесва.
“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
Хльъх - фонд. То Батя - например - ако реши да разкеши, хем несъвсем напълно, за да си купи мезонетченце, ще срине цялата циркаджийска борса.
Манете я тая БФБ, то стана колекционерска чаршийка.
"За всеки влак си има пътници", а на мен лично нашата теснолинейка си ми харесва.
Пътека се прави камък по камък!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнениеКакво по дяволите се случва в момента? Някой фонд си продава всичко ли?
Манете я тая БФБ, то стана колекционерска чаршийка.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
Козлик,пак ли се облизваш?Чака дивидента от Хима та да си купи сладолед ,дано му останат и 5-6 лв. за кило кренвирши ,че от февруари е на постни манджи
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеНе само ще се бият, но ще се и убият..Хайде прогнозите за голям ръст да се измерят в цифри и време..
Един но безсмъртен ,че да може да дочака ръста
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Що, ти да не си на машината за сладолед срещу нея.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
Или някой ги е заклал..... ама е видно, че ги нема. Дано мечките заспят зимен сън наесен, че сме зананикъде.....Тия дни покрай байрама много животни се изклаха и изядоха
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Биците са по плажовете все още! По скоро меците ще ни лупкат
Коментар
Коментар