If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тъпаци са кукловодите.....при положение ,че тези които излязоха пролетта и лятото са на път да се върнат октомври,ноември и ти да събаряш
цените за да спечелят.......не го разбирам.
Колега тези дето излязат от БФБ ,близките години не ги чакай,по скоро проблемите тепърва ви предстоят....
Полки, ще става все по интересно идните 2-3 години.. А има и хора с репа, които чакат нови върхове на индексите.. Аз още чакам да се сбъдне прогнозата им за СОФИКС 1000 отпреди 3-4 години.. Големи играчи има в този форум..
мда, големи форумни играчи има, но аз няма да броя колко играчи ще се тупат в гърдите, че са продали някога, а ще направя друго:
преди 2 седмици писах, че сега отчетите ще потвърдят това което се случва от началото на годината насам и нещата ще се влошат защото борсата (финансовите пазари) изпреварват финансовите резултати с 6-9-12 месеца
сега ще следя темите и ще броя в колко дружества акционерите са доволни от отчетите и в колко дружества са разочаровани ......... до тук:
разочаровани при софарма, неохим, чез-разпределение
Има и тъпаци дето не са продали Чакат да стане чудо
Тъпаци са кукловодите.....при положение ,че тези които излязоха пролетта и лятото са на път да се върнат октомври,ноември и ти да събаряш
цените за да спечелят.......не го разбирам.
Полки, ще става все по интересно идните 2-3 години.. А има и хора с репа, които чакат нови върхове на индексите.. Аз още чакам да се сбъдне прогнозата им за СОФИКС 1000 отпреди 3-4 години.. Големи играчи има в този форум..
Има и тъпаци дето не са продали Чакат да стане чудо
до онзи ден 65% очакваха софикс да не падне под 600 пункта ............ днес всички до един обявиха, че са продали по върховете и продължават да се изнервят, че има спадове и че се коментират тези спадове
как можа един път да не обявиш покупка с продажба в реално време за цяла година ........... а днес да се изперчиш във форума и да ни информираш, че 10 пъти си направил врътката
щом си такъв голям специалист , вземи и си отвори една тема и обявявай покупките и продажбите си в реално време ........... мистър профит има такава тема , архитекта има такава тема, давай и ти , за да те видим що за стока си
аз не разбирам нищо но борси и отчети ....... и затова не ми е ясно каква е връзката, че "ще се създаде ново дружество което ще се листне на борсата, а се показват резултатите на друго дружество?!?!?!"
Даскалов, който е второ поколение автомобилен състезател, планира да предложи около 40% от акциите на специално създадено за целта дружество, което ще има за цел да финансира производството на малките изцяло електрически автомобили.
SIN Cars очаква годишни приходи от продажби за 2018 г. в размер на 2,3 млн. долара. Тя произвежда около 50 специални състезателни автомобила годишно за клиенти в САЩ, Южна Америка и Австралия.
и как така български производител като от тази кола нищо не се произвежда в Б-я, а само се сглобява
Коментар