If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
най-лошият съветник са нервите ......... нямаш ли нерви като губиш това означава, че няма да имаш и нерви да спечелиш, а при първото покачване ще продаваш
пазара винаги наказва случайно попадналите елементи и бързо ги разкарва
филма сме го гледали и съвсем скоро ще се сменят звездите които ни веселяха до сега
няма нищо ........ новите звезди ще дойдат със старите номера и със самочувствието, че от тях започва света .......... а и без това старите звезди на форума не са ни интересни вече
Да,така е .Аз съм +3000% последните 2 години. Ти колко си ? На плюс ли си изобщо ?
Страхотен ден!!! БФБ червена и надолу,долара зелен и нагоре.Красота !!! Все така да е.
Нали гладувахте у американско по паркингите и чакахте апокалипсиса.
Ама май не бехте попитали чичко Тръмп, кво мисли по въпроса.
Индианец нищо не разбираш, НИЩО!
най-лошият съветник са нервите ......... нямаш ли нерви като губиш това означава, че няма да имаш и нерви да спечелиш, а при първото покачване ще продаваш
пазара винаги наказва случайно попадналите елементи и бързо ги разкарва
филма сме го гледали и съвсем скоро ще се сменят звездите които ни веселяха до сега
няма нищо ........ новите звезди ще дойдат със старите номера и със самочувствието, че от тях започва света .......... а и без това старите звезди на форума не са ни интересни вече
как, бе, звездата .......... като се появи преди половин година целия форум теб четеше и не само те четеше, но ти се смееше как не можеш да вденеш за дивидента например
не мога да не ти призная, че бързо разбра за дивидента .......... само 2-3 месеца ти отне и то благодарение, че всички дружно те обучаваха
а да ходиш до добруджа за да купиш у видинско си е класика и в топ 10 на най-балъшките изпълнения тук форевър
Чети,чети още постове Балъков.
Белким разбереш, че аз съм в тоя форум ,още когато ти си се напикавал. И продължаваш да го правиш гледам
И никой за нищо не ме е учил.Аз ги учих и продължавам да го правя.И теб ще науча.
Да почвам ли да ти чета и аз старите постове, и да ти вада глупостите ?
как, бе, звездата .......... като се появи преди половин година целия форум теб четеше и не само те четеше, но ти се смееше как не можеш да вденеш за дивидента например
не мога да не ти призная, че бързо разбра за дивидента .......... само 2-3 месеца ти отне и то благодарение, че всички дружно те обучаваха
а да ходиш до добруджа за да купиш у видинско си е класика и в топ 10 на най-балъшките изпълнения тук форевър
"играча" който ходи до добруджа за да купи земя у видинско и успя да се надене на върха на пазара нека да не се обажда, че ще му купя акциите на половин цена когато го изпращам към селото му
Какъв връх ве балък ? Ти си влезнал на върха ,и сега си продал дъното !
много се забави с четенето на стари мой постове
"играча" който ходи до добруджа за да купи земя у видинско и успя да се надене на върха на пазара нека да не се обажда, че ще му купя акциите на половин цена когато го изпращам към селото му
Нервите виждаме на кой са лабави
50 поста /ден ,белким падне още малко ,ама нъцки
Продал си дъното Балъков
Сега с тая ниска ликвидност , ще влезеш +10% отгоре
Сложи и комисионни и т.н.
Коментар