Първоначално изпратено от Имхотеп
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеБруталното рали тепърва предстои.
Който продал, продал.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
прав си ........ лайка е от мен ...... съжалявам за неправилната интерпретация
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Декемврийско-януарско, а не коледно.
Полки, не променяй думите ми.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеБруталното рали тепърва предстои.
Който продал, продал.
- 1 like
Коментар
-
чакаме коледното рали което ни обеща...
Полки, не променяй думите ми.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Добре Полки, ще стоя мирен. Нещо друго трябва ли да правя?
нали ти казах ......... гледай внимателно мача
fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
седи мирно и гледай мача ......... рано или късно всичко си идва по местата...Пътека се прави камък по камък!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
ПРавилно го призоваваш, но в интерес на истината той е казал това - Q3 2019. Въпросът е, че говорят с Равния как трябва да се купува когато акционерите намаляват, а действията са им противополжни на думите. ДДДД си е направил труда да им покаже факти, но пак няма реакция.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеПолки, ти нали си голям спец и казваш, че ще купуваш на дъното? Може ли да съобщиш във форума когато купуваш? Дето се вика - да наблюдаваме как инвестират специалистите
няма как при положение, че в миналото за 12 години имам само едно уцелено дъно (при ЦКБ на 0,51* с айсберг 10х1000 бр.) , да заявя, че сега ще го уцеля отново ........ това е все едно да кажа, че хвана 6-ица от тотото на 29.02.2019 г.
също така никога не съм продал някаква акция на върха
когато купя ще кажа, че съм влезнал ........... така както сега като излезнах от ХИМ ............ то и без да пиша, че съм купил акции, ти ще разбереш когато обърна плочата във форумаfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеПолки, ти нали си голям спец и казваш, че ще купуваш на дъното? Може ли да съобщиш във форума когато купуваш? Дето се вика - да наблюдаваме как инвестират специалиститеПътека се прави камък по камък!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеПолки, ти нали си голям спец и казваш, че ще купуваш на дъното? Може ли да съобщиш във форума когато почнеш да купуваш? Дето се вика - да наблюдаваме как инвестират специалистите
само с Монти си споделя мъките и пИчалбите
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от maretoff Разгледай мнениеКак тълкувате това :
... в портфейлите на местните инвестиционни фондове, на годишна база инвестициите в акции и други форми на собственост се увеличават с 14,1% (70 млн. лева) до 567,1 млн. лева.
Това е доста изненадващо на фона на сериозния спад на бг индексите???
https://www.investor.bg/bylgariia/5/...godina-272280/
мдаfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
Коментар