Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеА такааааа!!! Агресивният внимателно че голяма хурка се задава
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеУдри уйно! Бий мечетата по дупетата бий, бий, бий!Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
БЛИЦ потърси Георги Домусчиев, за да го попита как ще отговори на твърдението на Слави Трифонов, че финансовият министър живее в предоставен от него безвъзмездно апартамент. След зададения въпрос на гологлавия водещ Слави към главния прокурор Сотир Цацаров, обвинител номер 1 каза, че ще разпореди проверка. "Комплексът, в който живее г-н Горанов, не е нито мой, нито на брат ми Кирил. Ние сме инвеститори на сградите в комплекса и в момента притежаваме две офисни сгради в него. Жилищният комплекс "Есте" бе построен в периода 2008 - 2013 година и включва 300 жилища. Ние продадохме жилищата в период от няколко години и не е наша работа и наш проблем да се интересуваме кой какво прави с тях", заяви пред БЛИЦ Георги Домусчиев. Попитан директно от БЛИЦ дали по някакъв заобиколен начин е предоставил апартамент на Горанов, Домусчиев бе категоричен: "В случая с г-н Горанов категорично мога да кажа, че не само не съм му предоставял безвъзмездно апартамент, но и не съм му продавал такъв! Безвъзмездно не съм предоставил апартамент на когото и да било. Нямам никакво отношение към апартаментите след тяхната продажба".Last edited by pepe1234; 23.11.2018, 15:19.
Коментар
-
https://www.lentata.com/page_13361.h...Ym9EMkC36_6idI
Незададените въпроси към Борисов
Актуално
Защо Борисов и ПП ГЕРБ омаловажиха една от най-важните реформи, съдебната, и премиерът с характерното за него дебелоочие сподели, че реформата щяла да се осъществи след края на мандата на Цацаров?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
Е, ти отиде на съвсем нова орбита!
Не мога да Фърля дотам.
Верно, някога обичаше да казваш много с малко на брой, кодирани фрази.
Вече си шкартирал и думите и си минал на символи.
Нека все пак се пробвам в разгадаването.
1. Да, станах за кашмер. Ма вече не ми и пука.
2. Странното е, че монахът е тотален безсребреник, присъствието му там няма никаква връзка с традиционното участие на църквата в някакви форми на упражняване на власт.
3. Сорри, шА трябва да го погледнеш сам
Прав си! -има нещо вмен което ми помага да виждам и зад оградата(това за апострофа ти)
"Дисекцията" ти топло ме порази ! Ще си носим "расата" - оти сме били кьорави кога са ни успивали- де са ни барали!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеНачев монахът .
Да, има дарение, но има и изненада.
Понякога просветление по борсови и финансови дела може да дойде от изненадващи места.
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Не мога да Фърля дотам.
Верно, някога обичаше да казваш много с малко на брой, кодирани фрази.
Вече си шкартирал и думите и си минал на символи.
Нека все пак се пробвам в разгадаването.
1. Да, станах за кашмер. Ма вече не ми и пука.
2. Странното е, че монахът е тотален безсребреник, присъствието му там няма никаква връзка с традиционното участие на църквата в някакви форми на упражняване на власт.
3. Сорри, шА трябва да го погледнеш сам
Коментар
-
Начев монахът най-вероятно ще се нагласи на системата, инак ще погине. Срещу некое даренийце ще се изповдват и прощавт грехове.Оттам насетне даренията за какво ще се използват, е може и некой робин худ - монах да се намери, ама ще да е през системата...
Иронията в писмен вид е трудна, не че не се долавя, но аз не обичам да тълкувам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
Пепе, аз съм толкова отдавна в реалния капитализъм, че вече взе да ми омръзва и се оглеждам за файнъл екзит:)
От икономика, от финанси, от борси, от всичко
А по отношение на останалите ти разсъждения искам да добавя, че централен образ във филма е един монах.
Какво може да прави един монах сред тайни общества, висши банкери и политици.
Интересен въпрос, но отговорът следва да открие всеки сам.
Доколкото те познавам, филмът ще ти хареса!
Но, както ви е добре известно, дори това не може да е препоръка
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеСтига бе начев, има си закони регламенити за целата тая работа. Кнфликта на интереси е най-малкото. Има злоупотреба с влияние, злоупотреба с власт дето следват там и т.н. Требе да се види сега Кирчо дали не се облагодетелствал от некое решение на МФ примерно... Иначе си е баш същото дарение или предоставено за безвъзмездно ползване за мен е равносилно.
А ние не спорим, категорично не спорим.
Може пък иронията ми да е била прекалено тънка.
Смрадлива е цялата тази работа, отвсякъде.
Е, така е при хората!
Като мерим нас и като мерим другите, етичният аршин е различен.
Та и Горанов така.
Коментар
-
Стига бе начев, има си закони регламенити за целата тая работа. Кoнфликта на интереси е най-малкото. Има злоупотреба с влияние, злоупотреба с власт дето следват там и т.н. Требе да се види сега Кирчо дали не се облагодетелствал от некое решение на МФ примерно... Иначе си е баш същото дарение или предоставено за безвъзмездно ползване за мен е равносилно.
начев, недей с лошо за пенсия ли се гласиш и за градинка с домати? За реалния капитализъм не ставаш изглежда не си опериран от етичните норми, които не са базирани на благосъстоянието...Last edited by pepe1234; 23.11.2018, 15:08.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
Абсолютно съгласен с подчертаното, даже не е алтернативна за съжаление. Парите вече са мерилото за култура, интелект, социален статус и всякакви подобни. Всякакви видове етични норми базиращи се на нещо, което не определя благосастоянието, вече за съжаление са отживелица.
Начев добре дошел в новия капитализъм.
спящия бик, това за горанов е публична тайна от поне 5-6 години, но компетентните органи вероятно го чуват за пръв път днес.
От икономика, от финанси, от борси, от всичко
А по отношение на останалите ти разсъждения искам да добавя, че централен образ във филма е един монах.
Какво може да прави един монах сред тайни общества, висши банкери и политици.
Интересен въпрос, но отговорът следва да открие всеки сам.
Доколкото те познавам, филмът ще ти хареса!
Но, както ви е добре известно, дори това не може да е препоръка
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар