Що така, Груев, защо ти е да обедняваш?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеХващащите се на бас да знаят, че Грую не е безпристрастен.Той е акционер в Алтерко....Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеДекември 2023 ........??!?!?!?!?!?!
Ама вие сте много дългосрочни,бе..... Дотогава колко пъти може да ни нюкнат.....
най обичам,- най обичам и да качва и да слиза...
Коментар
-
Кво сте се нахвърлили с тези басове бре
Ок, няма проблем да съм депозитар, както се разберете - не искам комисиона, знаем се виртуално все пак, приятели сме - няма нужда.
Разберете се каквото искате и ако трябва нещо от моя страна - на линия съмNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Кире, с парите се купуват акции днес, а от началото на месеца са почти 1000бр. - тк.,
че адвоката ме знае и има от мен каквото трябва и телефона също,-
Двата залога ги имаш!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеПревеждаме парите и чакаме 23,12,2023г..Груйче моля те потвърди..
Съгласни ли сте победителя да остави на арбитъра 100 лева за уиски за коледа..
Кире, с парите се купуват акции днес, а от началото на месеца са почти 1000бр. - тк.,
че адвоката ме знае и има от мен каквото трябва и телефона също,-
Двата залога ги имаш!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеМомчета, Без телефони няма басове..Ние сме мъже и сумата не е малка..Да не вземе някой да се крие и да сменя никове..Даже , ако искате да ги депозираме при адвоката Груйчо..
Груйче, съгласен ли си..Ти нали си по басовете..Моля те приеми..
Груеца може да потвърди и гарант да стане - никакъв проблем-и сметката ми има!
пп.- не, не съм по басовете, но ти ме правокира с тези 17,70 за алтерко,- при обявени резултати!
За това и те подсигурявам -вервай ми!Last edited by inta53; 05.10.2022, 16:37.
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Кире подсигурявам те дори местя офертата на 1,00лв.+=18,70 какво не ти харесва,- прибирай кяра???
Коментар
Коментар