IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
    Ами всеки знае себе си..
    +1

fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Ами всеки знае себе си..

Коментар

За теб не знам защо са 30, но на Борсата за мен са 10г...
        нали писа

Тези крадливи простаци изгубиха за България и БФБ едно деситилетие..
        затова ти пиша, че за България последните 30 години са изгубени заради всички политици които са управляви до момента...

според някой може и да греша, но такива са моите усещания за българите и България ............. лично аз и преди 89-та бях добре и сега не се оплаквам от нищо ......... само здраве искам за мен и близките ми

Коментар

• За теб не знам защо са 30, но на Борсата за мен са 10г..Преди това съм доволен от постигнатото..За поколението е ясно- как да си обясним иначе, че 2 милиона напуснаха България..

Коментар

Оставил съм си най- добрите дивидентни акции на БФБ..Редуцирах доста и събирам кеш..Ще купувам само навън, след спада 2019-2021г.- Германия, САЩ, ЦИЕ, Румъния..Докато е крадливата шайка и Черешко аз на БФБ няма да наливам пари..Тези крадливи простаци изгубиха за България и БФБ едно деситилетие..
            +1

генерално погледнато нашето поколение загуби последните 30 години ........ първите 20 не се различават съществено от последните 10, а положението преди последните 10 бе дори и по-зле...

в този ред на мисли смятам, че тези 30 години може и да за загубени за България, но за мен лично не смятам, че тези 30 години са изгубени

Коментар

• Оставил съм си най- добрите дивидентни акции на БФБ..Редуцирах доста и събирам кеш..Ще купувам само навън, след спада 2019-2021г.- Германия, САЩ, ЦИЕ, Румъния..Докато е крадливата шайка и Черешко аз на БФБ няма да наливам пари..Тези крадливи простаци изгубиха за България и БФБ едно деситилетие..

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение

прочети какво е тренд и сам прецени дали настоящият тренд е низходящ ........ няма всичко да ти давам наготово --- не съм те осиновил...

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение

не ценя много мненията ти,какво ще ни посъветваш да правим с парите си?
                  спри ......... огледай се и се ослушай (колкото и време да ти е необходимо) ............ ако не усетиш, че идва влак можеш да продължиш

Коментар

Хора..Централните банки купуват злато..Тръмп се мъчи да забави кризата, тук се очаквало възход.. И колко ще е този възход до 600-650пункта ли и до кога..На черешовата Борса какви чужди инвеститори се чакат и кой ще вкара пари в държавата на шайката и мафията..И за какво да вкарват пари, за да ги изнудват и да треперят за инвестициите си ли..Може ли някой да ми представи кои са преимуществата на БФБ пред борсите на Румъния и ЦИЕ за да дойдат тук инвестициите..
                    Кире,ценя много мненията ти,какво ще ни посъветваш да правим с парите си?

Коментар

• Хора..Централните банки купуват злато..Тръмп се мъчи да забави кризата, тук се очаквало възход.. И колко ще е този възход до 600-650пункта ли и до кога..На черешовата Борса какви чужди инвеститори се чакат и кой ще вкара пари в държавата на шайката и мафията..И за какво да вкарват пари, за да ги изнудват и да треперят за инвестициите си ли..Може ли някой да ми представи кои са преимуществата на БФБ пред борсите на Румъния и ЦИЕ за да дойдат тук инвестициите..

Коментар

• Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение

А в низходящ тренд ли сме?
                        прочети какво е тренд и сам прецени дали настоящият тренд е низходящ ........ няма всичко да ти давам наготово --- не съм те осиновил...

Коментар

да припомня моите отговори на двата въпроса:

500-524

Q3 2019

---------------

през октомври само аз и още един съфорумаец дадохме публични отговори на въпросите ........... сега ще се намерят ли и други смелчаци които не се страхуват от евентуални провали и последващи подигравки?
                          А в низходящ тренд ли сме?
                          М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• да припомня моите отговори на двата въпроса:

Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение

До каква стойност на Софикс ще приключи настоящият низходящ тренд?
                            500-524

Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение

Кога ще приключи настоящият низходящ тренд при Софикс?
                            Q3 2019

---------------

през октомври само аз и още един съфорумаец дадохме публични отговори на въпросите ........... сега ще се намерят ли и други смелчаци които не се страхуват от евентуални провали и последващи подигравки?

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение

Пускай по една на тримесечие за 2019 защото ми се струва, че ще има интересни ситуации. Ако ти се занимава,де.
                              втори въпрос в същата анкета:

До каква стойност на Софикс ще приключи настоящият низходящ тренд?

трети въпрос:

Кога ще приключи настоящият низходящ тренд при Софикс?

анкетата не съм я заключил .......... ако някой е пропуснал може да дАде отговори тук => https://www.surveymonkey.com/r/3DNV56F

хубаво е на първи въпрос да не се отговаря ...... че може и да познае отговора...

Коментар

в началото на октомври пуснах една анкета ........ от 65 отговора на първия въпрос 17 човека (и аз съм между тях) са познали, че годината за Софикс ще завърши в диапазона 575-599 пункта

SOFIX изпрати 2018-та със спад от 12,25% и завърши на 594,46 пункта

[ATTACH=CONFIG]n3424400[/ATTACH]
                                [ATTACH=CONFIG]n3424401[/ATTACH]

на позналите - честито ...... дано са успели и да отиграят ситуацията както са прогнозирали...
                                Пускай по една на тримесечие за 2019 защото ми се струва, че ще има интересни ситуации. Ако ти се занимава,де.
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X