Първоначално изпратено от O2
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Най-вероятно е да е като сега от 500-600 и да си плямпаме същите глупости.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнение
2021 година софикс 1450
- 3 Харесвания
Коментар
-
И 250 да стане това какво ще промени ?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Всичко е възможно. Кой купува, кой продава ще видим през 2021-ва при софикс 450.
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнение
3 милиона излизат от борсата заради продажба на дялове във обб премиум пише един участник във форума .......
а аз пък казвам че 3 милиона са влезли на борсата от покупки на тия дялове......( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
най-вероятно ще измишльотят някаква друга щуротия щото парите на маджовците май свършиха.
Да ходят при банките не им оттърва а и да събарят няма на кого да ги шитнат.
а аз пък казвам че 3 милиона са влезли на борсата от покупки на тия дялове......
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеЯ виж ти... сега видях, че някой продал накуп 312 хиляди дяла от ОББ Премиум акции, като имаме пред вид, че портфейла им е 89% акции - излиза, че около 3 милиона лева напускат БФБ-то.
С боковизъм към финансов оптимизъм...ха-ха-ха... 10 години боковизъм и накрая борсата изгърмя, както и всичко друго в тоталитарната кочина на боко тиквата. Очаквам дъно на софикс 450, някъде към 2021-ва година.
Да ходят при банките не им оттърва а и да събарят няма на кого да ги шитнат.Last edited by Grosss; 28.01.2019, 19:10.
Коментар
-
Я виж ти... сега видях, че някой продал накуп 312 хиляди дяла от ОББ Премиум акции, като имаме пред вид, че портфейла им е 89% акции - излиза, че около 3 милиона лева напускат БФБ-то.
С боковизъм към финансов оптимизъм...ха-ха-ха... 10 години боковизъм и накрая борсата изгърмя, както и всичко друго в тоталитарната кочина на боко тиквата. Очаквам дъно на софикс 450, някъде към 2021-ва година.
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеИмам чувството че пазара е мноооого гладен за добри новини
Коментар
-
Ето нещо по-ново
GDP Annual Growth Rate in Bulgaria is expected to be 3.40 percent by the end of this quarter, according to Trading Economics global macro models and analysts expectations. Looking forward, we estimate GDP Annual Growth Rate in Bulgaria to stand at 3.10 in 12 months time.
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от sinbad Разгледай мнение
Само 2 месеца са минали от побликуването на статията!Бавничко ти загрява реотана.
Слагам го и тоя в игнора!
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от sinbad Разгледай мнение
Само 2 месеца са минали от побликуването на статията!Бавничко ти загрява реотана.Last edited by 15%; 28.01.2019, 17:04.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеЗа да има оптимизъм на БФБ-то първо трябва да има оптимизъм в страната, но какъв оптимизъм с измамник, мафиот и национален предател начело на държавата?!
Докато има боковизъм - нема оптимизъм.Даже рима има...
Борсовите цени на тока започнаха да потапят предприятия
https://www.mediapool.bg/borsovite-t...ews287057.html
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар