If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Така като гледам ще съм първият с положителен инзив за БФБ. Новият им сайт много ми харесва. Още от началната страница дава съществена информация, направен е интуитивно, бързо намирам каквото ми трябва.
Въпреки че спихна ръста на холда, пак софикс проби 600 пункта на финала
SOFIX 600,40 +2.45%
Верно ли ? Ти да видиш...а аз си мислех че още 4-5 месеца ще се пълцика до 620... Казвах ви сутринта, че е ден да се погонят мечета, но не вярвах прекалено, че ще стане След още 2-3 такива сесии, Кирето ще може да напише - Ъп 1000
И аз не знам защо го правят (а и не ме интересува, отдавна съм ги зачертал с дебелия маркер)... Никого не могат да заблудят. Отвън пари няма да влязат. За вътрешна употреба е всичко. Пенсионните фондове да внимават къде насочват парите ни!
Ако трябва да сме честни пенсионните ни фондове въобще не трябва да насочват пари към БФБ. Пиша го това въпреки, че е против интереса ми, но тъжната констатация е тази. А чужди инвеститори, че няма няма, няма и да дойдат на пародийната ни борса !
Коментар