Първоначално изпратено от Балониада
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
лавината ще те повлече
https://m.youtube.com/watch?v=M6lV-IGtyh8
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнениеАейй, от маса време не влизам и като гледам, паk -същото. Избушвацията продължава.
То не е и за влизане,,,fuск the bеаr - give me the bееr
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнениепари имаш ли? Ако немаш или не ги вадиш - бруталното мечо рали предстои.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеНа Запад всичко е тъмно зелено, време е да обръщаме посоката и в БГ. Очакваме хубави тримесечни отчети! Бруталното рали тепърва предстои!!!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
за пръв път ли ти се случва това?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение
Още една причина да огранича инвестициите на БФБ. Пак добре че само с две сделки се разминахfuск the bеаr - give me the bееr
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнение
И при мен е така в Елана. За това псувах един дето ми продаваше по 1-2 бройки и ми генерира една камара сделки всяка с комисионна 2 лева. Комисионната е на сделка предполагам, не на поръчка.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнениеУтре накъде ли потегляме??fuск the bеаr - give me the bееr
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнениеКолеги, имам един може би странен въпрос. Защо на БФБ, когато пусна поръчка и тя се изпълни частично, ми удържа таксата, а когато останат бройки и комисионната е по-ниска от 3лв. и поръчката се изпълни пак ми удържа 3лв. Не съм за няколкото лева, но на чуждите борси не е така. Има си фиксирана комисионна и това е.Пътека се прави камък по камък!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнениеКолеги, имам един може би странен въпрос. Защо на БФБ, когато пусна поръчка и тя се изпълни частично, ми удържа таксата, а когато останат бройки и комисионната е по-ниска от 3лв. и поръчката се изпълни пак ми удържа 3лв. Не съм за няколкото лева, но на чуждите борси не е така. Има си фиксирана комисионна и това е.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Колеги, имам един може би странен въпрос. Защо на БФБ, когато пусна поръчка и тя се изпълни частично, ми удържа таксата, а когато останат бройки и комисионната е по-ниска от 3лв. и поръчката се изпълни пак ми удържа 3лв. Не съм за няколкото лева, но на чуждите борси не е така. Има си фиксирана комисионна и това е.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Да знаеш и този се ушил у некви,, луксозни апартаменти.. и руснаците са му поискали оставката ,
- 1 like
Коментар
Коментар