If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Шуро-баджанащината от татово време си продължава ! Нищо не се е променило от тогава. Днес деня без такси ми дойде добре да разпродам портфейла на приятел !
Тя шуро-баджанащината ясно че е навсякъде в България ама като продадеш да не ти се сърдят след това че тоя мечи пазар няма да е още дълго време
Шуро-баджанащината от татово време си продължава ! Нищо не се е променило от тогава. Днес деня без такси ми дойде добре да разпродам портфейла на приятел !
Ташунко, без да те обиждам, но ти не спиш ли? В УСА не е ли забранено на тираджиите да карат след полунощ?
Загледах се в един филм.Правилата за каране са много по-либерални отколкото в Европа.Разрешени са 11 ч каране плюс 1 при затруднени условия.Тук може да се движат камионите по всяко време.Въобще всичко е различно.Да не говорим за заплащането,че там на мнозина ще им спре дишането.
Специалната възможност ще важи при до 15 въведени и изпълнени през „Деня за акции“ поръчки на физическо лице с обем не повече от 2,000 лв. на единична изпълнена поръчка.
Това е насочено главно към дребните, така че за мен е ок. Може да се възползвам даже да изчистя някои губещи позиции, с по-малка загуба. Според мен ще е хубаво, ако го правят 2 пъти годишно.
Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.
Специалната възможност ще важи при до 15 въведени и изпълнени през „Деня за акции“ поръчки на физическо лице с обем не повече от 2,000 лв. на единична изпълнена поръчка.
направо да полудееш то едни ОБЕЕЕЕМИ,
Те и ползвателите си го заслужават, погледни само обемите им на мераклиите за акции
Българска фондова борса и Централен депозитар организират петото издание на инициативата в полза на индивидуалните инвеститори – „Ден за акции“. Инициативата е с цел подобряване на инвестиционната култура и увеличаване на знанието за капиталовите инструменти като форма на инвестиция в България. „Денят за акции“ ще се проведе на 12 юни 2019 г.
В „Деня за акции“ всички местни индивидуални инвеститори (физически лица) ще могат да закупят или продадат акции от основен пазар на БФБ без такси и комисиони към Борсата, Депозитаря и участващ в инициативата инвестиционен посредник.
Всички инвестиционни посредници, които партнират на БФБ и Централен депозитар, в „Деня за акции“ няма да таксуват своите местни клиенти – физически лица, чиито сделки отговарят на посочените условия.
Резултатите от проверката на 6-те банки може и да не бъдат обявени
Междувременно, шансовете на правителството да спази собствения си график, според който България трябваше да влезе в Банковия съюз на ЕС и в предверието на еврозоната до края на юли 2019г клонят към нула.
Коментар