Първоначално изпратено от polki
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеТук незнам кви графики и черти гледате ,ама хвърлите една око и на Дау
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеТук незнам кви графики и черти гледате ,ама хвърлите една око и на Дау
Не е за тебе тая работа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
ти февруари, март и април пишеше, че всеки момент ЦКБ ще струва 1,70 и следващата седмица щеше да бъде 1,80
така, че твоите мераци са известни на целия форум ........ но за твое съжаление ЦКБ отиде там където казах аз => 1,50
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеКакто снизходително съм казвал и до сега - не вярвам на чертичките, защото сме на неликвиден пазар на който цените на затваряне се манипулират с няколко бройки, а и те по-скоро са следствие и само потвърждават отдавна възникнало движение, но ето
някой прекален оптимист може да види пресичане на 50 и 200 дневната СМА, дали ще се потвърди в понеделник - след новините от БРЕФ, Спиди, Мбат, Сирма че и Софарма ...мисля че да. БГТР 30 представлява доста по-широка и представителна извадка на тенденциите ан БФБ!
Успех на оптимистите!!!
Като начало ползвай ...Exponential
3:
Exponential
4:
Exponential
... и няма да видиш пресичане все още...!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеКакто снисходително съм казвал и до сега - не вярвам на чертичките, защото сме на неликвиден пазар на който цените на затваряне се манипулират с няколко бройки, а и те по-скоро са следствие и само потвърждават отдавна възникнало движение, но ето
някой прекален оптимист може да види пресичане на 50 и 200 дневната СМА, дали ще се потвърди в понеделник - след новините от БРЕФ, Спиди, Мбат, Сирма че и Софарма ...мисля че да. БГТР 30 представлява доста по-широка и представителна извадка на тенденциите ан БФБ!
Успех на оптимистите!!!
искам да ти кажа още, че всичките ти писаници с графики са "една гаща плява"
техн.анализ се прави не за да убедиш слепите в теорията ти, а да подпомогне решение за инвестиция!!!
искаш да напаснеш нещата и оптимизма да се случи, но това е равносилно да напишеш, че другата неделя ще познаеш шесте числа от тото 2 трето теглене........ с напасване не става!!! ....... запомни го от мен...
препоръката ми е, ако не запишеш някакъв курс по техн.анализ, то поне да прочетеш нещо за техн.анализ преди да го ползваш ............ а когато го ползваш достатъчно дълго време и се убедиш, че "работи" ... чак това да слагаш графики в който и да е форум и да изказваш мнение...fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Както снизходително съм казвал и до сега - не вярвам на чертичките, защото сме на неликвиден пазар на който цените на затваряне се манипулират с няколко бройки, а и те по-скоро са следствие и само потвърждават отдавна възникнало движение, но ето
Успех на оптимистите!!!
Last edited by tony1975; 31.05.2019, 19:09.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
както искаш го разбирай, само дето Софикс вече 3-ти ден е на зелено и другата седмица пак ще е така......
така, че твоите мераци са известни на целия форум ........ но за твое съжаление ЦКБ отиде там където казах аз => 1,50fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
a пари имаш за финансиране на това мероприятие или ти ще ръководиш операцията от форума?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеАйде момци, започва лова на мечкиfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеМизерният оборот е индикатор, че хартиите на бфб-то са свръх-надценени. Това е мое мнение, разбира се.
Все пак има доза истина, грубо речено около половината са с незаслужена премия/твърде малък дисконт и за мен.
- 1 like
Коментар
-
Хаа..Растял пазара на плодове и зеленчуци- ами то 80% са вносни..И колко са по скъпи от съседите ни..Сравнявай нашият пазар с конкурентите ни а, не самостойно..Гола вода сме ..Само в телекомуникациите имаме някакво постижение , защото не се пречеше там..
Огромен чиновнически апарат с растящи заплати, никакви реформи и мизерни пенсии..
Увеличаващо се брутално социално неравенство..
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Не е точно така,пазара на имоти,на кредити,на плодове и зеленчуци защо расте?Ако политиците бяха виновни щеше да има пълна стагфлация
навсякъде а то само при пазара на акции.
Коментар
Коментар