IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
    големите финансово-икономически и индустриални агенти, които са ангажирани на нашата борса
    Добра шега

Коментар

• Киро, не бързай да се радваш - сърбите и те бяха толкова сигурни ...

Коментар

• Има хипотеза, че големите финансово-икономически и индустриални агенти, които са ангажирани на нашата борса имат договорени помежду им периоди от време, в рамките на които носят нещо като дежурство.

В длъжностната характеристика на дежурния вероятно под някаква форма смислово е отразено, че за времето на носене на службата, дежурният е задължен с някакви подходящи действия да създава впечатление, че пазарът е жив и има някакъв търговски оборот. Фактът, че впечатлението е подвеждащо, бива игнориран.

Свободна хипотеза, без ангажимент.
        Сравнително скоро можеше да се констатира вероятна смяна на вахтата.

Коментар

• Фолксваген отива в Измир?

Фолксваген ще строи нов завод и търси най-подходящото място за огромната инвестиция. В битката за нея останаха само две страни: България и Турция. А турците изглежда са сигурни в успеха си.

https://www.dw.com/bg/%D1%84%D0%BE%D...3sCC7_oUbInYoc

Коментар

• Typция e вce пo-yбeдeнa, чe щe пoлyчи нoвия зaвoд нa Фoлĸcвaгeн

Фолксваген ще строи нов завод и търси най-подходящото място за огромната инвестиция. В битката за нея останаха само две страни: България и Турция. А турците изглежда са сигурни в успеха си.

Коментар

• Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение

Освен това, едно време търговията добре беше до към 13.30 ч, да вземат пак да си върнат старото положение, че да не си губим времето.
              Ми така де, стотина сделки вместо да се сучат и точат цял ден, да отварят сутрин докато си пием кафето за по половин час и после да се приключва. Така никой няма да си губи времето !

Коментар

• Превод в ефир: Шофьорът-премиер и все по-свободното слово

СМЕШНО ИЛИ ТЪЖНО..

https://www.svobodnaevropa.bg/a/2999...Hxsb-U2xq716Rg

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

И аз така ! Като гледам как търговията става все по умряла и по умряла имам предложение/къде на сериозно къде на шега/ да има само една сесия за търговия в седмицата ! Няма смисъл всички да се мъчат !
                  Освен това, едно време търговията добре беше до към 13.30 ч, да вземат пак да си върнат старото положение, че да не си губим времето.

Коментар

• Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнение
                    А аз мислех до 10:21, че е блокирало пак
                    Това лято ще е така

Коментар

• https://money.bg/business/almagest-i...sVx4NoYardT22c
                      "Алмагест" излиза на борсата

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
                        Човек и да иска да инвестира просто му се отщява ! Почнаха да идват и дивиденти, и вместо да ги инвестираме тук май ще бягаме навън.
                        Аз пък с дивидента от Корадото ще си купя малко Планина. Последните години дивидентът върви така: 00.195 -> 0.207 -> 0.217 -> 0.230 -> ??

Коментар

• А аз мислех до 10:21, че е блокирало пак

Коментар

• Човек и да иска да инвестира просто му се отщява ! Почнаха да идват и дивиденти, и вместо да ги инвестираме тук май ще бягаме навън.

Коментар

• Първоначално изпратено от superexpert Разгледай мнение
                              До преди малко се чудих дали е работен ден днес на БФБ.
                              И аз така ! Като гледам как търговията става все по умряла и по умряла имам предложение/къде на сериозно къде на шега/ да има само една сесия за търговия в седмицата ! Няма смисъл всички да се мъчат !

Коментар

• До преди малко се чудих дали е работен ден днес на БФБ.

Коментар

Working...
                                X