Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Има хипотеза, че големите финансово-икономически и индустриални агенти, които са ангажирани на нашата борса имат договорени помежду им периоди от време, в рамките на които носят нещо като дежурство.
В длъжностната характеристика на дежурния вероятно под някаква форма смислово е отразено, че за времето на носене на службата, дежурният е задължен с някакви подходящи действия да създава впечатление, че пазарът е жив и има някакъв търговски оборот. Фактът, че впечатлението е подвеждащо, бива игнориран.
Свободна хипотеза, без ангажимент.
Сравнително скоро можеше да се констатира вероятна смяна на вахтата.
Коментар
-
Фолксваген отива в Измир?
Фолксваген ще строи нов завод и търси най-подходящото място за огромната инвестиция. В битката за нея останаха само две страни: България и Турция. А турците изглежда са сигурни в успеха си.
https://www.dw.com/bg/%D1%84%D0%BE%D...3sCC7_oUbInYoc
Коментар
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
Освен това, едно време търговията добре беше до към 13.30 ч, да вземат пак да си върнат старото положение, че да не си губим времето.Така никой няма да си губи времето
!
Коментар
-
Превод в ефир: Шофьорът-премиер и все по-свободното слово
СМЕШНО ИЛИ ТЪЖНО..
https://www.svobodnaevropa.bg/a/2999...Hxsb-U2xq716Rg
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
И аз така !Като гледам как търговията става все по умряла и по умряла имам предложение/къде на сериозно къде на шега
/ да има само една сесия за търговия в седмицата
! Няма смисъл всички да се мъчат !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнениеА аз мислех до 10:21, че е блокирало пак
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеЧовек и да иска да инвестира просто му се отщява !Почнаха да идват и дивиденти, и вместо да ги инвестираме тук май ще бягаме навън.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от superexpert Разгледай мнениеДо преди малко се чудих дали е работен ден днес на БФБ.Като гледам как търговията става все по умряла и по умряла имам предложение/къде на сериозно къде на шега
/ да има само една сесия за търговия в седмицата
! Няма смисъл всички да се мъчат !
- 1 like
Коментар
Коментар