Утре минаваме 610 още в 10.10ч. Софката и до края на сесията 630
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Key Ru Разгледай мнение
Не е по темата за БФБ, ама понеже разговора тръгна в тази посока. Аз помня такъв ръст ... през 2016, когато избраха чичо Дони за президент, Дакса отвори на минус и направи над 6% за деня... Та изборите и възможната победа на републиканците може също да е фактор за този ръст.
П.П. На БФБ сме бавен реотан, та все още има доста айсберги и мераклии да продават. Може би не е късно.Last edited by 15-; 11.11.2022, 00:11.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15- Разгледай мнениеБаси мамата, за над 10 г. не помня да е имало ръстове на основни индекси от по 6% за часове!
Залагат за край на увеличенията на лихвити ли, какво ли. Малко импулсивно, избързано и пресилено ми се вижда, ама да видим.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Може да се счита за отживелица,но като нищо може да познае.Между другото същото ми рече и един служител от Карол още преди месец и не визираше Костолани като мен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15- Разгледай мнение
Офффф, с този Костолани! Всеки човек с времето си! Какво е казал за ботовете, централните банки, паричните им политики, криптото и т.н.?
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Когато масово се очаква спад,обикновено се случва ръст.......май беше нещо такова от Костолани.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15- Разгледай мнение
Много е трудно с тези къси. Аз се отказах от тях преди да ги започна.
Чудя се и на нещо друго - голяма част от огромните пари /инв. банки, застрахователи и т.н./ използват ботове и алгоритми за търговия. Та, ако вдигането на лихвите е толкова основополагащо /в което аз вярвам/, как тези ботове предвиждат решения, които се взимат от реални хора?! Как тези ботове решиха, че Паулъл и компания ще решат да не вдигат повече лихвите преди самите те да го знаят, та нядуват сега всичко? Моля, хората, вярващи в ТА да покажат една, само една прогноза от необятната ни вселена от вчера или от тази седмица, която предвиждаше това днес!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Май са горяли късите.
Чудя се и на нещо друго - голяма част от огромните пари /инв. банки, застрахователи и т.н./ използват ботове и алгоритми за търговия. Та, ако вдигането на лихвите е толкова основополагащо /в което аз вярвам/, как тези ботове предвиждат решения, които се взимат от реални хора?! Как тези ботове решиха, че Паулъл и компания ще решат да не вдигат повече лихвите преди самите те да го знаят, та нядуват сега всичко? Моля, хората, вярващи в ТА да покажат една, само една прогноза от необятната ни вселена от вчера или от тази седмица, която предвиждаше това днес!
Last edited by 15-; 10.11.2022, 22:30.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15- Разгледай мнениеБаси мамата, за над 10 г. не помня да е имало ръстове на основни индекси от по 6% за часове!
Залагат за край на увеличенията на лихвити ли, какво ли. Малко импулсивно, избързано и пресилено ми се вижда, ама да видим.
- 1 like
Коментар
-
По-скоро ми приличат на едни подскоци на домашни любимци.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Тази много "силна" съпротива оттечеВреме е за атака на истинската такава в зоната ~610
:-Май си гледал през рамо...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнениепо полека) пълнете
) убавите акции
Нека се бият, който няма да се бие, аз съм се заредил до козирката !
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнениепо полека) пълнете
) убавите акции
После..., изчезна.
- 1 like
Коментар
Коментар