Първоначално изпратено от krakatau
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение
Тони, хайде сега да обясниш на форумците какво общо има това, което си пуснал с борсовата търговия! Почвате да се излагате бе, пичове! То всички искаме пазара да се качва, ама това вашето даже не знам как точно да го коментирам. Аз такъв подход за първи път виждам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minka Разгледай мнение
Сетих се да питам за представителя на оптимистите, дето остана съвсем без козове. Да се е мяркал наскоро във форума? Че се сетих как преди две години спорихме на около Софикс 720 накъде ще отива борсата. Не го виждам вече тук, да би и той да се е отказал от инвестирането?.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
не се сърдя и гледам да внимавам с коментарите...
Колкото до БФБ ще тръгне няма къде да ходи - водещите компании са на старт, чакаме да видим само какво ще дръпне спусъка...
Аз съм в акции и допълвам с дивиденти...
Успех на всички!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеТони, не се сърди! Нямам за цел да те засегна. Просто подхода ти ми е странен
Колкото до БФБ ще тръгне няма къде да ходи - водещите компании са на старт, чакаме да видим само какво ще дръпне спусъка...
Аз съм в акции и допълвам с дивиденти...
Успех на всички!
- 1 like
Коментар
-
Тони, хайде сега да обясниш на форумците какво общо има това, което си пуснал с борсовата търговия! Почвате да се излагате бе, пичове! То всички искаме пазара да се качва, ама това вашето даже не знам как точно да го коментирам. Аз такъв подход за първи път виждам
- 1 like
Коментар
-
Тони, хайде сега да обясниш на форумците какво общо има това, което си пуснал с борсовата търговия! Почвате да се излагате бе, пичове! То всички искаме пазара да се качва, ама това вашето даже не знам как точно да го коментирам. Аз такъв подход за първи път виждам
Последно виж, и как батката се е ушил в билборд-чето:cool
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Старите кучета са с кеша в ръце.Артиите са в новобранците и наивниците.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
Сигурно ли е,че знаят?Защото следващата цедка е за тях - останалите вече са отписани без значение дали са продали или са се хванали за сламка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Супер!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Toranaga Разгледай мнение
Аз съм на 10% от долу на входа( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
Коментар