Хайде спрете с това изсипване. На всички ни трябват пари, но може и малко по-полека да се кешира, а не така през просото да убивате тънкия пазар.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнениеМноооого як ден. Дано повече дни да са така в следващите седмици. Почне ли да расте оборота, познайте какво следва( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнениеМноооого як ден. Дано повече дни да са така в следващите седмици. Почне ли да расте оборота, познайте какво следва
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bill-bg Разгледай мнение
Очевидно ти не си от прогонените..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Точно така.Имаше стойностни хора които простаците прогониха.Разни псевдо-инвеститори взели пари на заем се нахакаха в борсата,загубиха и зазлобяха към всички които им говорят различно от Ъп.В резултат умните отстъпиха и спряха да пишат и изказват мнение.И сега всякакви джадаи и прочие вилнеят из форума.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеПомня го този случай и тогава ме беше много срам ..Тази агресия прогони много хора от форума за съжаление..Тук периодично се сменят поколенията агресори спамери, крайно убедени в правотата си за всичко..После фалират и изчезват и пак и пак..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеНачев, тук има големи академици- бият мечки, и всеки ден правят брутални ралита, а накрая фалират с празни джобове..
Коментар
-
Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнение
Защо реши така? Портфейлът ми на БФБ е 243 000 лв. Не знам за какво чакалене ми говориш...
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеЪпа започва всеки момент........
ха ха хаfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
Коментар