Първоначално изпратено от nachev
Разгледай мнение
По отношение на Брутният дълг за който говориш и той намалява доста. Сви се до около 60 процента от БВП. Твърденията как е трябвало да се свие държавният дълг когато частният сектор прави деливъридж са толкова нелепи и некомпетентни, че изобщо не ми се коментират. Това означава да се опитам в два абзаца да предам минимум пет години висше икономическо образование, двадесет години опит и изпити за брокер и консултант. Непосилна задача. Който не разбрал какво написах, колкото и да уточнявам пак няма да разбере. Но съм сигурен, че част от критикуващите ме не са с икономическо образование. Най-вероятно са юристи или програмисти. Не принизявам тези професии. Дори напротив, много ги уважавам. Просто за различни дейности се изисква мозък оформен по различен начин. Предполагам колко нелепо бих изглеждал с моят опит и знания като програмист или съдия да кажем.
Съжалявам всеки път когато напиша нещо в този форум. Затова ще се случва все по-малко, но от време на време ще се излъгвам да го направя. Човешки природа. Това е.
На теб ти отговорих, защото си разумен, макар доста често да сме на различни мнения.
Коментар