Първоначално изпратено от nachev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
- 2 Харесвания
-
Първоначално изпратено от ert Разгледай мнениеТова си е истината. Право го е казал, значи докато той е на власт реално ние Хемус няма да я видим завършена ...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
Споко няма да изкара мандата и ще си иде с много народна ,любов"
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение"Борисов: Отивам си от политиката, когато АМ "Хемус" е готова"
Той припомни своите думи от преди година във Варна днес
Сега, това се чудя тук ли да го сложа, или в темата бисери и вицове. Мисля си, че по скоро Баце се готви още дълги години да царува отколкото скоро да си отиде
Коментар
-
Първоначално изпратено от ert Разгледай мнениеТова си е истината. Право го е казал, значи докато той е на власт реално ние Хемус няма да я видим завършена ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение"Борисов: Отивам си от политиката, когато АМ "Хемус" е готова"
Сега, това се чудя тук ли да го сложа, или в темата бисери и вицове. Мисля си, че по скоро Баце се готви още дълги години да царува отколкото скоро да си отиде
Коментар
-
Ако говорим за някого от форумците, който е вплетен на отговорен управленски пост, в хипотеза на някакво корпоративно свръхусилие, вероятно построяването на магистрала справедливо би се считало за сериозно човешко и професионално постижение, венец на успешна кариера.
Поставянето на един държавник в подобна роля насочва по-скоро разговора към бисери и вицове.
Е, Човеко си го знаем, той си е извоювал правото да може да каже всичко, без това да направи сериозно впечатление и да произведе последици. Това е някакъв вид своеобразно човешко качество.
А иначе, слизането от сцената ще почака.
Причините:
Винаги може да се остави едно малко недостроено парченце
Първо да видим какво ще се случи в София, Пловдив, Русе, като минимум.
Да видим дали ще инсталират Кандидата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнениеАй стига сте плюли всички и всичко. Като ви е толкова зле отивайте да живеете в Румъния или Македония. То бива бива ама вешето мрънкане край няма...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ert Разгледай мнениеЗащо да се сравняваме със съседите, с Румъния например? Ние отдавна нямаме нищо общо с тях. Нито като доходи, нито като данъци, а като икономика изобщо да не споменаваме. Софикс е реалната оценка на пазара за икономическото ни развитие.Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнениеКъм момента СОФИКС 556 и дъно за годината със спад от почти 7%, а при всички съседи завиден ръст, номер 1 сме.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар