If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ех, Тони, Тони, тоя нов тренд вече започна да го сънуваш! От много време пускаш какви ли не готини неща, които би трябвало да обърнат посоката, но това не става. Според мен не става, защото няма доверие в пазара и институциите. Така мисля аз, но може и да съм в грешка.
стига си ми намирал кусури, кажи ти какво очакваш...
да направим 10-20% и ще видиш как алчността ще победи доверието
Ех, Тони, Тони, тоя нов тренд вече започна да го сънуваш! От много време пускаш какви ли не готини неща, които би трябвало да обърнат посоката, но това не става. Според мен не става, защото няма доверие в пазара и институциите. Така мисля аз, но може и да съм в грешка.
Инвеститорите искаха ликвидност - сякаш съвсем скоро късия фонд ще я осигури...
Инвеститорите търсят предвидимост и перспективи - една дата, обявена до края на 2019, за ЕРМ 2 ще ги задоволи...
Всяка борса има нужда от малко кеш, който да запали пламъка - КЗК може би скоро( с решение за ЧЕЗ) ще върне кеш във фондовете...
май условията за нов тренд са налице?
п.п. като бонус - следващите 2 седмици чакаме дивиденти от Хим и Корадо...
не знам какво ще сънувам ама в момента се защищава нивото 560 и почти го пробиха.....та включиха и тежката артилерия ,но това е временна мярка.
нямаш усет към тази материя ......... десет години пишеш само за спадове ...... но, напълно те разбирам ....... намираш си акции-покойници и си свикнал усърдно да осредняваш към небитието им...
как да ти го обясня за да ме разбереш?!?!?!?
ще ти го обясня с българската поговорка "каквото повикало - такова намерило" ......... 10 год. постоянно пишеш за спадове и 10 години цените на акциите които купуваш ПАДАТ ......... сега това се случва с поредните ти любимци => БТХ и ГагаринБТ
опитай се да бъдеш положителен и ще видиш как акциите ти ще започнат да поскъпват ......... препоръка е...
Що да го правя в момента , да зареждам дисагите ....
Зареждането на дисагите по нанагорнище не е като изпразването при бесно спускане ..... губиш първите 15% от качването а продаването минава над 50% на БФБ....
Този момент както винаги си го изпускал в твоята биография или не искаш да си го спомняш.... то не е за спомняне..
А за изпъкването ,малко те сложиха чакащите годо в игнора и сега се правиш на Пръв оптимист а после ще рецитираш как си ги продал на пет лева...
боли ме фара за игнор-листите на съфорумците ........ интересуват ме само две неща:
- едното е да съм купил около дъното
- другото е да съм продал около върхЪ
иначе твоята игра ми е ясна ......... толкова години искаш да изпъкнеш като "свински мъде в кал", че на всички вече си ясен ......... в следващите седмици като тръгнем нагоре ще започнеш да пишеш как си заредил дисагите до горе на най-ниските възможни цени ....... вземи измисли някакви нови небивалици този път
Що да го правя в момента , да зареждам дисагите ....
Зареждането на дисагите по нанагорнище не е като изпразването при бесно спускане ..... губиш първите 15% от качването а продаването минава над 50% на БФБ....
Този момент както винаги си го изпускал в твоята биография или не искаш да си го спомняш.... то не е за спомняне..
А за изпъкването ,малко те сложиха чакащите годо в игнора и сега се правиш на Пръв оптимист а после ще рецитираш как си ги продал на пет лева...
Моля ти се спести ни бодряшките постове , ставаш банален както с апокалиптичните.....
как беше го писал в петък мажо показал на жабчетата малко моркофче да спят скокойно събота и неделя и да сънуват розови шенгенчета ,брекзитчета и убави китайчета...а чакалнята по добре да не влизаме щото като ни вземат означава че търсят кой да бъде донор....
А истината в момента се отиграват всички тези фактори ,който пишеш и китайски договор и брекзита със сделка и като се случат почват продажбите да му мислят жабчетата и да не ми се обидиш много и аз бях от тези жабчета понеже 100 акции в холдинг Варна бяха мой ....ама подкрепата пада преди купуваха по илядо + а сега само триста и едва стигат до 39 а преди копаеха 42 ....следващия път и 38 нема да покрият ...така че моркоф ама малък...
Пресен пример много шум за лихвите и количествените Улеснения а като станаха , били много малки и разпродажби...но никой не пречи да сънуват розови сънища събота и неделя... поне е безплатно.. за жабчета става въпрос ,даже и с наченки на разум......
малък, малък, ама морков
=============
иначе твоята игра ми е ясна ......... толкова години искаш да изпъкнеш като "свински мъде в кал", че на всички вече си ясен ......... в следващите седмици като тръгнем нагоре ще започнеш да пишеш как си заредил дисагите до горе на най-ниските възможни цени ....... вземи измисли някакви нови небивалици този път
В грешка си мен, просто рядко пиша. Но плондерът си е плондер. За мен бфб е леко в плондирано състояние и е също възможно някои излъгани камилчета да клюмат с глави след поредното ново дъно...
плондер, плодер, но плондера в момента е в спаднало състояние ....... има да се надува, надувааааа ..... ехеееее, колко има да се надува още преди да говорим за камилчета, жабчета, попови лъжички и тъй нататък...
нивата е дълга, а сега работа ни чака ......... по надуването на плондера
така е .......... тези истории са от преди 12 години ....... по-старите участници на БФБ добре си спомнят за мъжа на убитата марангозова ........ геров беше продал акции които на практика ги нямаше
Освен Геров криминалистите разпитват десетки бизнесмени, които през последните 10 г. са имали отношения с Марангозова. С повечето от тях жертвата е водила съдебни дела за крупни суми. Станка е вземала пари, които е трябвало да бъдат инвестирани в ценни книжа през борсата, за да носят печалба. В повечето случаи парите се губели.
Била е пребивана
няколко пъти, твърди мъж, с когото е имала отношения преди време. Редовно я заплашвали заради милионите, които така и не успяла да спечели за хората, с които е имала договори. В миналото демонстрирала висок стандарт на живот, но напоследък живеела скромно. Мъжът ѝ Динко Геров е дългогодишен инвестиционен посредник, който сега се занимава с фотоволтаици. Освен спорове за огромни суми Марангозова е подсъдима за измама в размер на 1,43 млн. лв. в Софийския районен съд.
В 20,47 ч в четвъртък Динко Геров звъни на тел. 112 и казва, че е открил трупът на Станка в пежото пред блока, в който живеят, съвсем близо до Окръжна болница. На място веднага пристигат криминалисти и екип на Бърза помощ. Станка
Марангозова е
паркирала колата
и е говорила по
телефона,
когато е била разстреляна. Прозорецът на шофьорското място е бил отворен. Не е ясно дали е бил свален, защото е говорела с убиеца си. Убита е с 3 куршума в главата - зад лявото ухо и в слепоочието. В колата е намерена изкуствена бяла роза. Предполага се, че стрелецът е криел пистолета си с нея или е оставена там като символ на мафиотско отмъщение.
Когато Динко Геров открива любимата си, тя е просната по очи на волана на колата. Никой от съседите не е чул изстрели.
При огледа криминалистите са открили и 3-те гилзи, както и един от проектилите, който бил в колата. Другите два били намерени при повторния оглед в петък сутринта. Куршумите са 9 мм.
Заради несъбраните отместопрестъплението гилзи
полицаите
направили извода,
че убиецът е
аматьор
Освен това по Марангозова е стреляно от разстояние, а не от упор. Това се разбрало заради липсата на изгаряния по кожата на Станка...
Освен Геров криминалистите разпитват десетки бизнесмени, които през последните 10 г. са имали отношения с Марангозова. С повечето от тях жертвата е водила съдебни дела за крупни суми. Станка е вземала пари, които е трябвало да бъдат инвестирани в ценни книжа през борсата, за да носят печалба. В повечето случаи парите се губели.
Била е пребивана
няколко пъти, твърди мъж, с когото е имала отношения преди време. Редовно я заплашвали заради милионите, които така и не успяла да спечели за хората, с които е имала договори. В миналото демонстрирала висок стандарт на живот, но напоследък живеела скромно. Мъжът ѝ Динко Геров е дългогодишен инвестиционен посредник, който сега се занимава с фотоволтаици. Освен спорове за огромни суми Марангозова е подсъдима за измама в размер на 1,43 млн. лв. в Софийския районен съд.
В 20,47 ч в четвъртък Динко Геров звъни на тел. 112 и казва, че е открил трупът на Станка в пежото пред блока, в който живеят, съвсем близо до Окръжна болница. На място веднага пристигат криминалисти и екип на Бърза помощ. Станка
Марангозова е
паркирала колата
и е говорила по
телефона,
когато е била разстреляна. Прозорецът на шофьорското място е бил отворен. Не е ясно дали е бил свален, защото е говорела с убиеца си. Убита е с 3 куршума в главата - зад лявото ухо и в слепоочието. В колата е намерена изкуствена бяла роза. Предполага се, че стрелецът е криел пистолета си с нея или е оставена там като символ на мафиотско отмъщение.
Когато Динко Геров открива любимата си, тя е просната по очи на волана на колата. Никой от съседите не е чул изстрели.
При огледа криминалистите са открили и 3-те гилзи, както и един от проектилите, който бил в колата. Другите два били намерени при повторния оглед в петък сутринта. Куршумите са 9 мм.
Заради несъбраните отместопрестъплението гилзи
полицаите
направили извода,
че убиецът е
аматьор
Освен това по Марангозова е стреляно от разстояние, а не от упор. Това се разбрало заради липсата на изгаряния по кожата на Станка...
Коментар