IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
    .

Вече е без значение кой печели и губи на БФБ се излиза по доста позиции ,но се прави без много шум да не избягат купувачите..
    Водещият индекс на Българската фондова борса (БФБ) SOFIX за втори път през тази седмица достигна стойност, най-ниска от три години насам. След като вчера прекъсна губещата серия, в днешната сесия бенчмаркът отбеляза спад от 0,4% до 554,64 пункта. Последните подобни стойности на индекса са от ноември 2016 г.

а пък моя портфейл расте?!?!?

Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
    .

Баце и той осъзнава ,че си заминава скоро и гледа да лапат като за последно .
    и бсп това го казват от 10 години ......... но никой не казва кой ще го замени "баце ти"
    fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
      .

Вече е без значение кой печели и губи на БФБ се излиза по доста позиции ,но се прави без много шум да не избягат купувачите.
      Има община в СИ България при която ГЕРП печели с 90% и то при положение,че 2/3 от избирателите са от малцинствата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
        Юрданка и да загуби и да спечели, тя не прави борсата. По-добре да загуби разбира се, защото всяка промяна е нещо положително (особено когато нещата очевидно не са добре).
        .

Вече е без значение кой печели и губи на БФБ се излиза по доста позиции ,но се прави без много шум да не избягат купувачите.

Коментар

• Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнение

Индекса е като убито куче. Навсякъде дирижаблите скърцат и пукат и едва стоят във въздуха.

А Й. Фандъкова да е жива и здрава жената, не можа да случи на партия....
          Фандъкова е Зам- Председател на Герб. Не по-малко отговорна от Председателя/тартора за политиката и действията на партията

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
            герП ще спечели всички значими балотажи в неделя!И това няма никакво отношение към посоката на бфб - там нещата бяха заложени далеч назад в последните години на миналия век.И ако някой е изкарал нещо без да върне отново,е проявил нюх на еднократно ударилия джакпот повече да не залага на лотария!
            +111 много си прав!

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

Aйде да не говорим наизуст след като не сме в час, а.
              За твое сведение съм гласувал рано сутринта още преди бабите барабар с цялото домочадие, че имах друга работа (ама не гъби ) Освен за кмет и отделно гласувахме преференциално за друга листа и имена, различни от неговите.
              И моя свестен човек загуби (тройно) от един тъп гербаджия, ма такъв си ни е материала...

А там у Софето малко са ви силни страстите ми се чини...ма каквото и да стане тоя уикенд едва ли на бфбту ще му пука.
              Бе що се вързваш/ Виж какво ви написаха ората -

Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
              герП ще спечели всички значими балотажи в неделя!...
              A Имаме и участник познал и в позициа на бфб на 100% още преди седмица....

Първоначално изпратено от precakanoto
              В събота е. Следващият ден, неделя - бате бойко печели изборите и от понеделник борсата реагира с 10% ръст в цената на трейса. Само дето Кирето няма да посмее да напише ъп 2-3000 ))
              Без думи. Написаното е преди 5-6 дни, цена на трейс 3,00, а сега е 3,36, Еваларка бате, - разлика малко над 10%. Дано си капитализирал прогнозата.....
              Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
                Юрданка и да загуби и да спечели, тя не прави борсата. По-добре да загуби разбира се, защото всяка промяна е нещо положително (особено когато нещата очевидно не са добре).
                Ако загуби ще се приеме, като началото на края на десет годишната мъка и в понеделник ще има отражение на БФБ.

Коментар

• Юрданка и да загуби и да спечели, тя не прави борсата. По-добре да загуби разбира се, защото всяка промяна е нещо положително (особено когато нещата очевидно не са добре).

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                    Pip, докато ти и умните хора като теб не виждат смисъл в бутането на крадлива Дана и герП, все ще е така. Апропо, падна дъжд, очаква се слънце, в неделя ще е супер за гъби. После не се чудете що на бфб е вечен кОр откак тиквата в на власт и единственият по-сериозен ъп беше от изкуственото надуване на никиту...
                    имам акции, имам и надежда за промяна, дори и тази надежда да е свързана с кистинбродската
                    Aйде да не говорим наизуст след като не сме в час, а.
                    За твое сведение съм гласувал рано сутринта още преди бабите барабар с цялото домочадие, че имах друга работа (ама не гъби ) Освен за кмет и отделно гласувахме преференциално за друга листа и имена, различни от неговите.
                    И моя свестен човек загуби (тройно) от един тъп гербаджия, ма такъв си ни е материала...

А там у Софето малко са ви силни страстите ми се чини...ма каквото и да стане тоя уикенд едва ли на бфбту ще му пука.
                    Last edited by pipbel; 01.11.2019, 17:52.

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                      герП ще спечели всички значими балотажи в неделя!И това няма никакво отношение към посоката на бфб - там нещата бяха заложени далеч назад в последните години на миналия век.И ако някой е изкарал нещо без да върне отново,е проявил нюх на еднократно ударилия джакпот повече да не залага на лотария!
                      А не бе, майтап само
                      Не е препоръка

Коментар

• И каква е причината да "закрива" според теб ?

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение

Интересен ми е отговора на въпроса: С колко би скочил индекса в понеделник, ако Й.Фандъкова ЗАГУБИ изборите в София?
                          Индекса е като убито куче. Навсякъде дирижаблите скърцат и пукат и едва стоят във въздуха. А Й. Фандъкова да е жива и здрава жената, не можа да случи на партия....
                          Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                            Pip, докато ти и умните хора като теб не виждат смисъл в бутането на крадлива Дана и герП, все ще е така. Апропо, падна дъжд, очаква се слънце, в неделя ще е супер за гъби. После не се чудете що на бфб е вечен кОр откак тиквата в на власт и единственият по-сериозен ъп беше от изкуственото надуване на никиту...
                            имам акции, имам и надежда за промяна, дори и тази надежда да е свързана с кистинбродската
                            Моли се да не му се наложи на Никиту да закрива, че тогава ще се види че царя е гол.

Коментар

• герП ще спечели всички значими балотажи в неделя!И това няма никакво отношение към посоката на бфб - там нещата бяха заложени далеч назад в последните години на миналия век.И ако някой е изкарал нещо без да върне отново,е проявил нюх на еднократно ударилия джакпот повече да не залага на лотария!
                              Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

Поне аз нищо интересно не виждам, и да стане ще е от трън та на глог вида, доста нерелевантно за софка бих рекъл....
                                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Working...
                                X