IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение

Предложи нещо. Кой да управлява!
    Не знам ,вие си ги избирате !
    Аз съм доволен от Санчес

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
      С тези Бастуни дет ви управляват БФБ е отражение на реалността
      Предложи нещо. Кой да управлява!

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
        С тези Бастуни дет ви управляват БФБ е отражение на реалността
        Това е простичката истина ! Докато ни управлява тази шайка няма да има мърдане !

Коментар

• Те мечките хубаво ще заспят, а напролет ще има череши.. А есента ще се родят пак големите ТИКВИ..И все така мечти и надежди..

Коментар

• С тези Бастуни дет ви управляват БФБ е отражение на реалността

Коментар

• Първоначално изпратено от siko13 Разгледай мнение

Първо трябва да изчакаме мечките да заспят, че бая продължи топлото време.
              То само това остана – да започнем да следим прогнозата за времето и за любовния живот на мечките в гората след като много пъти е ставало въпрос, че борсата ни е доста откъсната от световните тенденции и процеси.

Това горе е шега, разбира се. Притежавам акции на БФБ. Препоръки нямам никакви.
              Мненията ми не са препоръка за вземането на каквито и да било инвестиционни решения!

Коментар

• Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнение
                Демек, бая голямо биче ще се отели на БФБ-то... май... или юни?
                Е, то каква е тази бременност, какво е това чудо, че вече над десет години не може да роди !

Коментар

• Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнение
                  Демек, бая голямо биче ще се отели на БФБ-то... май... или юни?
                  Първо трябва да изчакаме мечките да заспят, че бая продължи топлото време.

Коментар

• Демек, бая голямо биче ще се отели на БФБ-то... май... или юни?
                    Vanitas vanitatum...

Коментар

• на заем от Seeking Alpha:

Повече апатия и песимизъм от нашия пазар едва ли има...

Коментар

• Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнение
                        Абе Ташунко, ти не разправяше ли от половин година вече, че отвъд океана се задавала голяма криза, товарооборота падал и нам какво си ? Е какво става сега с балона, ще го пукате ли или още ще надувате, зер Старият Дау прави нови балонерски орбити, как да го разбираме? Mм ?
                        Обясни на излъганите камилчета
                        Никой не съм излъгал.Кризата си е в ход.Тия тук ще се оправят след нея ама за вас не знам.Ще ви вземат и послдните стотинки.

Коментар

• Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнение

Там сте още по-балонирани. Накачорили сте се на дирижабъла, а той се вие в небето и пикира. Най-интереснияt въпрос е, до кога ще издържи плондера, преди да се пукне с гръм и трясък
                          Е това чакам да се спука.Дано стане близките 1-2 г.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                            А най - доволни са тези в държавната администрация и схемите на властта..Те проповядват стабилност и просперитет..Ами да корупцията и краденето си вървят.. Как няма да си успешен инвеститор , като ти пускат обществени поръчки и ти върви комисиона..Как да не си доволен на държавната софра и къща за гости от еврофондовете..
                            Хихихихи! Добре го каза Кире !!

Коментар

• Николай Драганов: "Повече от половината българи печелят чисто до 500 лева на месец, а близо 80% – до 900 лева, показват официалните данни от Министерството на финансите, представени от министър Владислав Горанов в Народното събрание. В тези числа изобщо не се включват и голяма част от още около 2 млн. пенсионери със средна пенсия около 370 лв."
                              https://www.lentata.com/page_16248.html

Коментар

• Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнение

И аз го хващам чат пат, че пише глупости.
                                Колега не се хващай на приказките на Полки.

Той е като при приказката за чукчата - "Чукча - писател, а не читател"

В статията ясно е казано - "SOFIX се движи в нетрадиционно тесни граници, при изключително ниска волатилност. От началото на годината той се движи в рамките на между 622,2 пункта и 553 пункта, което е в рамките на около 8%. Ако индексът продължи да се търгува заключен в тези граници до края на годината, то това би маркирало най-малкото му изменение от връх до дъно в границата на година.
                                За сравнение, през относително спокойните 2010 и 2012 г. SOFIX регистрира промяна между най-високата и най-ниската си точка от съответно 23,5% и 17,5%."

В цитираната от чукчата - 2014 година Софикс се е движеше между 494 и 617 пункта ,което си е изменение от порядъка на 25 %.
                                Справка естествено всеки може да си направи.

За мен тези тесни граници тази година се дължат в голяма степен на постоянната промяна на правилата за определяне на Софикс и промените в състава му.
                                На второ място се дължат на изключително ниската ликвидност,която определя движенията на борсата да зависят от вижданията и целите на малкото останали участници ,а не от показаните резултати на самите дружества.

За мен Теодор Минчев (без да го познавам лично) е един от малкото хора ,които се стремят да популяризират БФБ,независимо колко дефекта има борсата ни.
                                Естествено е ,че и той прави грешки,но оправданието му за мен е,че самата ни борса е страшно блато и трудно се пишат положителни статии за нея.

Това си е лично мнение на дългогодишен участник и нямам претенции като някои други да съм всезнайко.

Коментар

Working...
                                X