IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ "Виктория" на борсата?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнение
    Щерката ли? Виждала съм я на снимка, не си заслужава усилията
    Да не би да има мустак като на татка си???
    Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение
      Тя тая бамка беше за щерката на Цецо ,ама им я откраднаха
      Щерката ли? Виждала съм я на снимка, не си заслужава усилията

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
        Дреме ми на сайдеро за родната борсичка.И с нея и без нея все ми е тая
        Не си прав, защото без борсичка ще трябва да ги ръсиш в "БГ-мама", а там са малко люти Наздраве!
        Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Тя тая бамка беше за щерката на Цецо ,ама им я откраднаха

Коментар

• ще падне едно яко купуване от Сърбия

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
              Какво ще кажете за тази идея?100% от капитала да се пуснат на борсата.Най-малкото ще се посъбуди родната бросичка
              Дреме ми на сайдеро за родната борсичка.И с нея и без нея все ми е тая
              Last edited by Бате Пешо; 13.12.2014, 20:37.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                Лошо няма...Пакети по 10 % всчка седмица, за да се подклажда интереса на инвеститорите и да се намери вярната цена...
                Накуп 100 %. един лот - една акция
                Life won't wait for you.

Коментар

Какво ще кажете за тази идея?100% от капитала да се пуснат на борсата.Най-малкото ще се посъбуди родната бросичка
                  Лошо няма...Пакети по 10 % всчка седмица, за да се подклажда интереса на инвеститорите и да се намери вярната цена...

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                    Че то на Енергони и на него капиталът му е 100% на борсата

Абе има разлика. Според мен е интересна идея.Най малкото ще посъживи малко пазара.Ако се изкупи и контролира предимно от ПФ, ДФ и т.н. и страни от политически и финансово индустриални групи би била интересна банка.
                    Life won't wait for you.

Коментар

Че то на Енергони и на него капиталът му е 100% на борсата

Коментар

Не са продадени всички кредити.
                        Само няколко по големи са останали доколкото разбирам от съобщението ..за половината от собствения капитал......и щом никои не е искал да ги купи , вероятно ще има нещо проблемно точно в тях.
                        Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                          Е то там освен един банков лиценз какво друго има .....със сигурност няма бизнес.
                          Те и преди това бяха съвсем малка банка постоянно на загуба, пък след надзора , нямат кредити скоро няма да имат и депозити.......

Мотив може да има само някои мажо да купи лиценза и тепърва да се мъчи да гради банка върху него ...но миноритар да купи трябва да е луд за връзване според мен....
                          Не са продадени всички кредити.
                          Life won't wait for you.

Коментар

• Е то там освен един банков лиценз какво друго има .....със сигурност няма бизнес.
                            Те и преди това бяха съвсем малка банка постоянно на загуба, пък след надзора , нямат кредити скоро няма да имат и депозити.......

Мотив може да има само някои мажо да купи лиценза и тепърва да се мъчи да гради банка върху него ...но миноритар да купи трябва да е луд за връзване според мен....
                            Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• ТБ "Виктория" на борсата?

Life won't wait for you.
                            Working...
                            X