Първоначално изпратено от Mammita
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ "Виктория" на борсата?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнениеТя тая бамка беше за щерката на Цецо ,ама им я откраднаха
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеДреме ми на сайдеро за родната борсичка.И с нея и без нея все ми е таяMнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеКакво ще кажете за тази идея?100% от капитала да се пуснат на борсата.Най-малкото ще се посъбуди родната бросичкаLast edited by Бате Пешо; 13.12.2014, 20:37.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеЛошо няма...Пакети по 10 % всчка седмица, за да се подклажда интереса на инвеститорите и да се намери вярната цена...Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеКакво ще кажете за тази идея?100% от капитала да се пуснат на борсата.Най-малкото ще се посъбуди родната бросичка
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеЧе то на Енергони и на него капиталът му е 100% на борсата
Абе има разлика. Според мен е интересна идея.Най малкото ще посъживи малко пазара.Ако се изкупи и контролира предимно от ПФ, ДФ и т.н. и страни от политически и финансово индустриални групи би била интересна банка.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеКакво ще кажете за тази идея?100% от капитала да се пуснат на борсата.Най-малкото ще се посъбуди родната бросичка
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеНе са продадени всички кредити.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеЕ то там освен един банков лиценз какво друго има .....със сигурност няма бизнес.
Те и преди това бяха съвсем малка банка постоянно на загуба, пък след надзора , нямат кредити скоро няма да имат и депозити.......
Мотив може да има само някои мажо да купи лиценза и тепърва да се мъчи да гради банка върху него ...но миноритар да купи трябва да е луд за връзване според мен....Life won't wait for you.
Коментар
-
Е то там освен един банков лиценз какво друго има .....със сигурност няма бизнес.
Те и преди това бяха съвсем малка банка постоянно на загуба, пък след надзора , нямат кредити скоро няма да имат и депозити.......
Мотив може да има само някои мажо да купи лиценза и тепърва да се мъчи да гради банка върху него ...но миноритар да купи трябва да е луд за връзване според мен....Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
Коментар