IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
    Започвам да се плаша защо бавят процедурата,дали няма да "гръмнем" по време на тази криза
    Няма пари за гарантираните,нали ? А,ако станат 2 или 3 пъти по-малко в евро ?
    охххх....абе хора не разбрахте ли вече ПАРИ ЗА ГАРАНТИРАНИТЕ ИМА.....защо се панирате и спичате, това си е чиста психоза - ще ви платят гарантираните, към края на ноември....

Коментар

• Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнение
      Започва да става нелепо!
      Какъв е проблема да си кажеш мнението!?.....или "Който не е заразен от всеобщата лудост, го обявяват за луд" ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Cleo Разгледай мнение
        Започвам да се плаша защо бавят процедурата,дали няма да "гръмнем" по време на тази криза
        Няма пари за гарантираните,нали ? А,ако станат 2 или 3 пъти по-малко в евро ?

Коментар

• Румен Гечев обърна внимание на факта: „Преди няколко дни е регистрирана фирма, която уж проявява интерес към КТБ. Не е ли очевидно, че това е опит за забавяне на процедурата“, попита той по повод очакването да се изплатят гарантираните депозити.
          http://www.investor.bg/ikonomika-i-p...oianie-182839/
          Мнението е лично - не препоръчвам нищо.

Коментар

• Първоначално изпратено от Solomoon Разгледай мнение
            Това, което на мен ми дава правото да си мисля нещо, същото ти дава и на теб правото да мислиш обратното. Колкото ти НЕ си специалист, толкова и аз НЕ съм специалист. Моето мнение против твоето.
            Започва да става нелепо!

Коментар

Това, което на мен ми дава правото да си мисля нещо, същото ти дава и на теб правото да мислиш обратното. Колкото ти НЕ си специалист, толкова и аз НЕ съм специалист. Моето мнение против твоето.

Коментар

Хахаха това ли се нарича популизъм или твоето ?!. И какво ти дава правото да си въобръзяваш,че като имаш личен мотив,освен него разбираш и от банкови или законови проблеми и промени ?!

Коментар

Може и да имам личен мотив и точно за това, считам, че съм по запознат със случая....а това да пишеш и говориш нещо, които съвпада с нагласата на по-голямата част от обществото се нарича ПОПУЛИЗЪМ.
                  Хахаха това ли се нарича популизъм или твоето ?!. И какво ти дава правото да си въобръзяваш,че като имаш личен мотив,освен него разбираш и от банкови или законови проблеми и промени ?!

Коментар

• Първоначално изпратено от aslan Разгледай мнение
                    Прокопа и протестната му мрежа сега стягали протест против оздравяване на КТБ-то.

Тия до гражданска война ше ни докарат бе

http://news.ibox.bg/news/id_908750842

То майтапът настрана, ама от протести, контрапротести, малоумия на бнб, комисии и т.н. - никой не може да си вземе парите и накрая ще избият нервите. И е ясно кой ще е по-мотивиран с винкела
                    Жалко за сградата на Президентството...
                    Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

Елементарно е да си помислиш,че след 5 месеца една банка може да заработи,това е елементарно.Елементарно е да помислиш,че можеш да изтърсваш милиарди от една неработеща икономика.Елементарно е да си мислиш,че на някой му плащат за напише,че няма банка в света която да е била оздравена по този начин.Елементарно е когато имаш личен мотив да пишеш толкова глупости.
                      Може и да имам личен мотив и точно за това, считам, че съм по запознат със случая....а това да пишеш и говориш нещо, които съвпада с нагласата на по-голямата част от обществото се нарича ПОПУЛИЗЪМ.

Коментар

То това е елементарно, но има доста хора на които им е платено /не вярвам да са така глупави/ да говорят, че фалита е нещо добро и все повтарят, че не трябвало с държавна пара.....това си е нещо нормално и по цял свят е так...
                        Елементарно е да си помислиш,че след 5 месеца една банка може да заработи,това е елементарно.Елементарно е да помислиш,че можеш да изтърсваш милиарди от една неработеща икономика.Елементарно е да си мислиш,че на някой му плащат за напише,че няма банка в света която да е била оздравена по този начин.Елементарно е когато имаш личен мотив да пишеш толкова глупости.

Коментар

• Първоначално изпратено от GORDON FREEMAN Разгледай мнение
                          Май тук много хора не искат да разбера, че пара ще се дава. Въпросът е дали да са 3.7 милиарда гарантирани плюс загуби от още 400 милиона на държавни предприятия. Или да намерят още 1 - 1,5 милиарда и банката да заработи. Ако се сметнат всички загуби от фалита ( говоря и за репутация и т.н.) май по-евтино е да заработи. Ако и инвеститорите дадат 1-2 милиарда, няма какво да се мисли.
                          То това е елементарно, но има доста хора на които им е платено /не вярвам да са така глупави/ да говорят, че фалита е нещо добро и все повтарят, че не трябвало с държавна пара.....това си е нещо нормално и по цял свят е так...

Коментар

• Първоначално изпратено от draifuss Разгледай мнение
                            Приемат ли закон за оздравяване на всички банки означава, че следва да променят и Закона за валутния борд.Все пак трябва да се намират пари за връщане нали.
                            Mдам не мога да не си помисля и аз това за жалост.

Коментар

• Първоначално изпратено от ЧОКО&БОКО Разгледай мнение
                              Поредният разбирач /Румен Гечев /от всичко,нека хората с пари да кажат има ли няма ли смисъл да се оздравява ко да каже комуниста разсипия на всичко и крадене това сме видели от тях.
                              +1
                              Гечев да си трае, то винаги по тяхно време започват проблемите........

Коментар

• АБСОЛЮТНО СИ ПРАВ

Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнение
                                Без да навлизам в излишни конспирации, но само аз ли смятам, че КТБ беше поредния начин да се оберат стотинките на малоумното стадо?

Бута ли някой съзнателно цялата ни банкова система и не са ли лакърдиите около новото правителство най-ясен сигнал, че тая зима ще си ебе майката по всички фронтове?
                                Усещам, но не го коментирам за да не стане истина.

Коментар

Working...
                                X