Първоначално изпратено от Dury
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнениеЗапочва да става нелепо!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Cleo Разгледай мнение
Няма пари за гарантираните,нали ? А,ако станат 2 или 3 пъти по-малко в евро ?
Коментар
-
Румен Гечев обърна внимание на факта: „Преди няколко дни е регистрирана фирма, която уж проявява интерес към КТБ. Не е ли очевидно, че това е опит за забавяне на процедурата“, попита той по повод очакването да се изплатят гарантираните депозити.Мнението е лично - не препоръчвам нищо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Solomoon Разгледай мнениеТова, което на мен ми дава правото да си мисля нещо, същото ти дава и на теб правото да мислиш обратното. Колкото ти НЕ си специалист, толкова и аз НЕ съм специалист. Моето мнение против твоето.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Solomoon Разгледай мнениеТова, което на мен ми дава правото да си мисля нещо, същото ти дава и на теб правото да мислиш обратното. Колкото ти НЕ си специалист, толкова и аз НЕ съм специалист. Моето мнение против твоето.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнениеХахаха това ли се нарича популизъм или твоето ?!. И какво ти дава правото да си въобръзяваш,че като имаш личен мотив,освен него разбираш и от банкови или законови проблеми и промени ?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Solomoon Разгледай мнениеМоже и да имам личен мотив и точно за това, считам, че съм по запознат със случая....а това да пишеш и говориш нещо, които съвпада с нагласата на по-голямата част от обществото се нарича ПОПУЛИЗЪМ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от aslan Разгледай мнениеПрокопа и протестната му мрежа сега стягали протест против оздравяване на КТБ-то.
Тия до гражданска война ше ни докарат бе
http://news.ibox.bg/news/id_908750842
То майтапът настрана, ама от протести, контрапротести, малоумия на бнб, комисии и т.н. - никой не може да си вземе парите и накрая ще избият нервите. И е ясно кой ще е по-мотивиран с винкелаMнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнениеЕлементарно е да си помислиш,че след 5 месеца една банка може да заработи,това е елементарно.Елементарно е да помислиш,че можеш да изтърсваш милиарди от една неработеща икономика.Елементарно е да си мислиш,че на някой му плащат за напише,че няма банка в света която да е била оздравена по този начин.Елементарно е когато имаш личен мотив да пишеш толкова глупости.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Solomoon Разгледай мнениеТо това е елементарно, но има доста хора на които им е платено /не вярвам да са така глупави/ да говорят, че фалита е нещо добро и все повтарят, че не трябвало с държавна пара.....това си е нещо нормално и по цял свят е так...
Коментар
-
Първоначално изпратено от GORDON FREEMAN Разгледай мнениеМай тук много хора не искат да разбера, че пара ще се дава. Въпросът е дали да са 3.7 милиарда гарантирани плюс загуби от още 400 милиона на държавни предприятия. Или да намерят още 1 - 1,5 милиарда и банката да заработи. Ако се сметнат всички загуби от фалита ( говоря и за репутация и т.н.) май по-евтино е да заработи. Ако и инвеститорите дадат 1-2 милиарда, няма какво да се мисли.
Коментар
-
Първоначално изпратено от draifuss Разгледай мнениеПриемат ли закон за оздравяване на всички банки означава, че следва да променят и Закона за валутния борд.Все пак трябва да се намират пари за връщане нали.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ЧОКО&БОКО Разгледай мнениеПоредният разбирач /Румен Гечев /от всичко,нека хората с пари да кажат има ли няма ли смисъл да се оздравява ко да каже комуниста разсипия на всичко и крадене това сме видели от тях.
Гечев да си трае, то винаги по тяхно време започват проблемите........
Коментар
-
АБСОЛЮТНО СИ ПРАВ
Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнениеБез да навлизам в излишни конспирации, но само аз ли смятам, че КТБ беше поредния начин да се оберат стотинките на малоумното стадо?
Бута ли някой съзнателно цялата ни банкова система и не са ли лакърдиите около новото правителство най-ясен сигнал, че тая зима ще си ебе майката по всички фронтове?
Коментар
Коментар