Сега какви са гаранциите, че имуществото няма да се разпродаде на безценица на поставени лица? Кой ще определи синдика и ще следи за действията му? Какво ще стане с БТК и Петрол?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP)
Collapse
X
-
Само се пита в задачата, не е ли нормално обратното. Първо да се изясни колко струва фалита, колко оздравяването и тогава да се реши какво да се прави... Много мъгла от средствата за масова дезинформация и друго нищо... всичко се замете...
Сега щял министъра да разяснява ... веселба.Last edited by pepe1234; 06.11.2014, 15:04.
Коментар
-
Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнениеНе, уекичко ! Аз не коментирам КОНКРЕТНИЯ фалит, това е... както и да е. Става дума че колегата тук обяснява, че това да фалират банки го няма и в Тимбукту, пък аз не мисля, че е много хубаво банка да не може да фалира.
ОК. Това е ясно. Фалит на банка е възможен разбира се. Това никой не го оспорва.
Предполагам де. Говорим обаче за конкретен казус.
Поздрави!
NO SIGNATURE FOUND
Коментар
-
Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнениеДокато носи кинти е частна, кат потъне - става държавна?Сметка може да ми държи само онзи,който е внесъл пари по нея !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Anyone Разгледай мнениеКолега,
Някой да видя някъде публично оповестено какви мерки е предприела БНБ за оздравяване след поставянето под особен надзор. И как така се влоши положението на банката по време на надзора, вместо да се подобри. И още около 1 трлн. въпроси.
Иначе видяхме, че сайта на БНБ се използва за блогърски пасквили от рода на: "Ако не ми се извиниш, ще те дам под съд".
Хаххааааа. Забавно е нали. Пък и заплатата върви и те така.
Поздрави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kurta007 Разгледай мнениеАдвокатските кантори потриват страстно ръце
А ответниците ще се набутат още няколко хилядарки да им напълнат бездънните гуши.
Забравете някой да спечели дело за нещо !!!
Единствените спечелили ще са адвокатите !
Коментар
-
И да запитам съвсем риторично:
Някой видя ли осчетоводена капиталовата Дупка черно на бяло.
Колко е?
Аааааааааааааааа?
Или има само хипотези черно на бяло (щото одиторите така казали, че предполагат, че така можело да стане).
Толкова са зле, че няма накъде повече.
Аха забравих. Погледнете как завършва изявлението на БНБ. Капитала Би бил отрицателен. Е нЕма такъв смЕх.
Поздрави!
Last edited by Anyone; 06.11.2014, 14:46.NO SIGNATURE FOUND
Коментар
-
Първоначално изпратено от ЧОКО&БОКО Разгледай мнениеКо викаш има шанс да ми върнат още 15 -20 бона ли
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеИ кво ся едни 2 млрд кредити са погасени?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Solomoon Разгледай мнениеНа ход са съдиите.....и докторите в спешно....
А ответниците ще се набутат още няколко хилядарки да им напълнат бездънните гуши.
Забравете някой да спечели дело за нещо !!!
Единствените спечелили ще са адвокатите !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнениеНе е конспирация да се мисли, че някой ОТВЪН цели пълна дестабилизация на държавата. Както и защо, с оглед на събитията през последната година.
Удара върху КТБ е също така бонус за кръг от заинтересовани среди в БГ, който по един или друг начин съвпада с интересите на кукловодите им отвъд граница. Всеки си има глава на раменете. Мислете и ако имате възможност се СПАСЯВАЙТЕ овреме от потъващата лодка.
Поздрави!
Last edited by Anyone; 06.11.2014, 14:38.NO SIGNATURE FOUND
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pivoley Разгледай мнениеКъм днешна дата над 90% от пасивите са съставени от гарантираните депозити и от негарантираните на държавни и общински предприятия. Тъй че, сещай се кой ще плати целия масраф по фалита. Да ни е честит фалит, дет се вика. Ще си го платим поне 3 пъти.
Коментар
Коментар