If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
и защо?? да не би щото КТБ е "структоро-определяща" хахаха
( любимо соц понятие)
напротив - по-евтино ще излезе обществото да научи че законите са за да се спазват! МНОГО ПО ЕВТИНО! обратното ще е по скъпото, все да има изключения и "сеа кво праим"
пс.
депозитче в КТБ имаш ли? гледам че си регистриран съвсем скоро - август, а вече си с 500 коментара - хубаво е да уточняваш след такива мнения, тука не всички рупаме доматите с колците
( любимо соц понятие)
напротив - по-евтино ще излезе обществото да научи че законите са за да се спазват! МНОГО ПО ЕВТИНО! обратното ще е по скъпото, все да има изключения и "сеа кво праим"
пс.
депозитче в КТБ имаш ли? гледам че си регистриран съвсем скоро - август, а вече си с 500 коментара - хубаво е да уточняваш след такива мнения, тука не всички рупаме доматите с колците
Човека си призна,че има надгарантираните и се интересува само как да си ги вземе.Което като цяло го разбирам.Не разбирам само защо не се замисли дори и да ги прибере какво ще му струва на него и като цяло за обществото.
( любимо соц понятие)
пс.
Е то и ти не си регистриран от миналия век.....както вече казах, твое мнение си е да искаш фалит, а мое да искам одържавяване....и двете мнения са еднакво субективни, с тази разлика, че твоето съвпада с мнението на много повече хора, което в никакъв случай не го прави с по-голяма тежест от моето....пък и да имам депозит, теб това кво те засяга!?
но истината /според мен/ е че фалита ще ни излезе доста по скъпо в дългосрочен план.....
( любимо соц понятие)
пс.
ЦВ е силно изплашен за живота си. Бяга извън БГ, но единственото, което прави до този момент е да пуска някакви мъгляви писъмца, в които НЯМА споменато дори едно, единствено име.
Шу алооу, ти на кой викаш трол ве искаш ли да си премерим сметкиге в ктбту
По принцип съм против "спасяването" на тоя редник райън, ама щом руското боленче и мая костен...бродска са твърдо ЗА фалит, то аз автоматично преминавам в редиците на "лекарите".
ЦВ е силно изплашен за живота си. Бяга извън БГ, но единственото, което прави до този момент е да пуска някакви мъгляви писъмца, в които НЯМА споменато дори едно, единствено име.
кво да направи да си сложи пушката сам на главата ли предлагаш.
По друг начин казано,демек по просто,и при фалит и при оздравяване всички щ го ....
то е ясно, че е така....но истината /според мен/ е че фалита ще ни излезе доста по скъпо в дългосрочен план.....няма добро решение, но преструктурирането /чрез одържавяване/ е по малкото зло...
Коментар