Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнениеНаистина са зле ама мега зле. Не, ТЕРА ГИГА зле. Цялата държавна машина е впрегната заедно със законотворство, прокуратура, БНБ и де що се сетиш и вече 5ти месец не могат да се справят с един Цецо, който даже не се съпротивлява сериозно. Това е.. .незнам.
Едно време се смеехме, че Буш станал президент, защото е най-интелигентния тексасец.
Следейки случая и изхождайки от този виц, мисля че вече зная защо Бойко Борисов е на път да стане първия българин който ще кара втори мандат премиер след 1989та
Имам сериозни подозрения относно развитието на държавата в обозримо бъдеще,
но по обективни причини няма как да ги споделя тук. Пък и няма смисъл, тъй като троловете ще ме нападнат и обявят за конспиролог. Само ще вметна, че всички процеси, за които даден индивид няма необходимата информация, счита за конспирация. И те така.
Поздрави!
P.S. Ако не ме лъжа паметта писах нещо за един тезгях ли беше, сергия ли...?NO SIGNATURE FOUND
Коментар
-
Първоначално изпратено от Solomoon Разгледай мнениеПичове, не бързайтае да подценявате БНБту, може да са кретени, които нищо свястно не могат да свършат, но виж за разсипията - бива си ги!
Незнам, можеби изтрещях вече и пиша глупости ама от моя гледна точка така изглеждат нещата
Коментар
-
Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнениеНаистина са зле ама мега зле. Не, ТЕРА ГИГА зле. Цялата държавна машина е впрегната заедно със законотворство, прокуратура, БНБ и де що се сетиш и вече 5ти месец не могат да се справят с един Цецо, който даже не се съпротивлява сериозно. Това е.. .незнам.
Едно време се смеехме, че Буш станал президент, защото е най-интелигентния тексасец.
Следейки случая и изхождайки от този виц, мисля че вече зная защо Бойко Борисов е на път да стане първия българин който ще кара втори мандат премиер след 1989та
Коментар
-
Първоначално изпратено от Anyone Разгледай мнение+7777 000 хил. евро.
Милите толкова са се изпонас......али, че опряха до там да намалят
собствения капитал с грандиозната сума от 35 млн.
И ако и след този безумен акт продължи някой да се връзва
на най - стабилната институция в България, то ...
По принцип най - неприятно е да те е..ват по устав. Дори и да намерят
правно основание за отнемане на лиценза, то ще е след осчетоводяване и
ще покаже минимална капиталова неадекватност. Което ще извади отново на преден план хиляди други въпроси. Толкова са зле. Ужасни артисти. А и са длъжни
да поканят акционерите да попълнят разликата. Наистина са много зле.
Бедна е фантазията на много хора какво следва от тук нататък. С неудоволствие
ми се налага да коригирам едно свое скорошно становище. България е на тезгяха,
но не както твърдях за 2 - 3 млрд., а за няколко милиона.
Поздрави и успехи!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Anyone Разгледай мнение+7777 000 хил. евро.
ще покаже минимална капиталова неадекватност. Което ще извади отново на преден план хиляди други въпроси. Толкова са зле. Ужасни артисти. А и са длъжни
Поздрави и успехи!
Коментар
-
Първоначално изпратено от alpes Разгледай мнениеТова упражнение само показва,че след осчетоводяването ,собствения капитал НЕ е отрицателен и се търси откъде аджеба да вземем за да стнае такъв
Поздрави и успехи!
NO SIGNATURE FOUND
Коментар
-
Първоначално изпратено от alpes Разгледай мнениеТова упражнение само показва,че след осчетоводяването ,собствения капитал НЕ е отрицателен и се търси откъде аджеба да вземем за да стнае такъв
Коментар
-
Първоначално изпратено от ЧОКО&БОКО Разгледай мнениеОбжалване нема ли да има
Много студена тая вода ве
Като гледам БНБ си връзва яко гащите.
Коментар
-
[QUOTE=Opiten1;1059720369]Първоначално изпратено от Cleo Разгледай мнениеПърва стъпка към отнемане на лиценза на КТБ
Това е интересно, дали ще се случи?
Муравей Радев: Дори и да ѝ отнемат лиценза, КТБ може да бъде спасена
Фондът за гарантиране на влоговете може да продаде банката като цяло предприятие [
Муравей Радев показва колко е неграмотен.Може ли да бъде оздравена банка с отнет лиценз?
Като предприятие продаваш групата активи, г-н Радев. Всичко отива при държавата, като най-голям кредитор. Виж реда на кредиторите в ЗБН.Ма най-важното е да си ги плескаме. Още малко и ще почне да кредитира след отнемането на лиценза.
Чл. 91. (1) При наличие на интерес от потенциални купувачи, по искане на синдика, фондът може да разреши откриване на процедура за продажба на банката като предприятие. Продажбата на банката като предприятие се извършва чрез пряко договаряне или чрез посредник, без да се спазват условията и редът, установени в глава шеста.
(2) За да продаде банката като предприятие, синдикът може да намали пропорционално размера на нейните задължения, ако от това кредиторите й не се поставят в по-неблагоприятно положение, отколкото при разпределянето на осребреното имущество.
(3) Съдът по несъстоятелността одобрява сделката след получаване на писмено становище от фонда и от Централната банка. То трябва да бъде дадено най-късно 30 дни след поискването му.
(4) Съдът проверява дали сделката не противоречи на закона и дали съобразно ал. 2 не уврежда интересите на кредиторите на банката.
(5) Прехвърляне на собственост преди окончателно плащане на цената не се допуска.
Коментар
Коментар