Първоначално изпратено от Наивник
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнениеКакво за гарантираните... да не обявиха дата?!
Между другото депозитите ще се взимат с лихвите,също е посочено в закона
И много по-скоро отколкото очаквах!Мнението ми не е препоръка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Solomoon Разгледай мнениеКПМГ мисля, че е някакво БГ- ЕООД, което е собственост на КПМГ, тоест отговаря ограничено за вреди до размера на регистрирания капитал....
Интересно, някой проверявал ли е в ТР кои са съсобствениците в "КПМГ България" ООД ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от korker Разгледай мнениеИнтересен е въпроса за одитора КПМГ, в смисъл одитора по закон си носи отговорност, отделно и тлъсти пари взема за да одитира.
Кога КФН ще се задейства по случая с одитирания фалшив отчет?
Отделно, като се замисля и другата банка дето имаше проблеми лятоска, ПИБ, и тя е одитирана от същите КПМГ. Това не е ли причина и основание за пълна проверка на положението на ПИБ от банков надзор?
Само си мисля, знам че у нас такива неща по принцип не стават.
Коментар
-
Интересен е въпроса за одитора КПМГ, в смисъл одитора по закон си носи отговорност, отделно и тлъсти пари взема за да одитира.
Кога КФН ще се задейства по случая с одитирания фалшив отчет?
Отделно, като се замисля и другата банка дето имаше проблеми лятоска, ПИБ, и тя е одитирана от същите КПМГ. Това не е ли причина и основание за пълна проверка на положението на ПИБ от банков надзор?
Само си мисля, знам че у нас такива неща по принцип не стават.
Коментар
-
Първоначално изпратено от genata_1945 Разгледай мнениеЗдравейте,
Искам да попитам има ли вероятност да изплатят лихвите до момента при фалит, при положение, че падежа ми е на 31.12?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеKPMG
Просто не се сещам кой друг
Коментар
-
Първоначално изпратено от kig36 Разгледай мнениеЕйй,наредиха им да фалират банката и това е...Как може да кажеш нещо и след 2 дена да си на 180 градуса обратно?
По 3-4 мнения в час е стигал, всички противоречащи си. Февруари 2015-а не знам колко депутати ше събере
Коментар
-
Първоначално изпратено от kig36 Разгледай мнениеЕйй,наредиха им да фалират банката и това е...Как може да кажеш нещо и след 2 дена да си на 180 градуса обратно?
Та сега кво викате за гарантираните,или се изпокрихме като мишоци..тия черногледите
Коментар
-
Първоначално изпратено от innergy Разгледай мнениеКато гледам новите лихви на Алианц, явно пари не им трябват. Интересно дали някои ще вдигат..
Кредити на 3-4% ще дават ли или ... ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Solomoon Разгледай мнениеТо Бургас или СГС е до толкова, доколкото да се изпълни изискването, че преди да тръгнеш да съдиш извън, трябва да си изчерпил вариантите да съдиш в страната.....след това идва съда в Люксембург....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Solomoon Разгледай мнениеОт квесторите е зададен в изпълнение на решение на БНБ....интересно ми е кои ли ще са вещите лица /при изискване за безпристрастност/ по делото ....
Просто не се сещам кой друг
Коментар
Коментар