IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
    KPMG
    Просто не се сещам кой друг
    (4) При осъществяване на надзорните правомощия БНБ може да назначи извършването на оценка на активите на банката от независими експерти и да изиска от банката да отрази резултатите от оценката във финансовите или надзорните си отчети.

Коментар

• Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
      Какво за гарантираните... да не обявиха дата?!
      Дата съвсем не е нужна,след обявяването на фалита закона е ясен.Иначе благодарим,че има такива експерти като Вас и няколкото финасови гурута пишещи новите парични закони в държавата!Цялата тази група която предсказваше апокалипсиса на България и финансовия крах...е нема да стане,некой друг път може би,но нема да е точно сега
      Между другото депозитите ще се взимат с лихвите,също е посочено в закона
      И много по-скоро отколкото очаквах!
      Мнението ми не е препоръка!

Коментар

• Първоначално изпратено от Solomoon Разгледай мнение
        КПМГ мисля, че е някакво БГ- ЕООД, което е собственост на КПМГ, тоест отговаря ограничено за вреди до размера на регистрирания капитал....
        БГ е, но е КПМГ България ООД, не е ЕООД.
        Интересно, някой проверявал ли е в ТР кои са съсобствениците в "КПМГ България" ООД ?

Коментар

• Първоначално изпратено от korker Разгледай мнение
          Интересен е въпроса за одитора КПМГ, в смисъл одитора по закон си носи отговорност, отделно и тлъсти пари взема за да одитира.
          Кога КФН ще се задейства по случая с одитирания фалшив отчет?
          Отделно, като се замисля и другата банка дето имаше проблеми лятоска, ПИБ, и тя е одитирана от същите КПМГ. Това не е ли причина и основание за пълна проверка на положението на ПИБ от банков надзор?

Само си мисля, знам че у нас такива неща по принцип не стават.
          КПМГ мисля, че е някакво БГ- ЕООД, което е собственост на КПМГ, тоест отговаря ограничено за вреди до размера на регистрирания капитал....

Коментар

• Интересен е въпроса за одитора КПМГ, в смисъл одитора по закон си носи отговорност, отделно и тлъсти пари взема за да одитира.
            Кога КФН ще се задейства по случая с одитирания фалшив отчет?
            Отделно, като се замисля и другата банка дето имаше проблеми лятоска, ПИБ, и тя е одитирана от същите КПМГ. Това не е ли причина и основание за пълна проверка на положението на ПИБ от банков надзор?

Само си мисля, знам че у нас такива неща по принцип не стават.

Коментар

• Първоначално изпратено от genata_1945 Разгледай мнение
              Здравейте,

Искам да попитам има ли вероятност да изплатят лихвите до момента при фалит, при положение, че падежа ми е на 31.12?
              Ти се радвай, ако ти върнат главницата... лихвите не ги мисли.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                KPMG
                ммм....и те са заинтересовани....

Коментар

• Първоначално изпратено от kig36 Разгледай мнение
                  Ейй,наредиха им да фалират банката и това е...Как може да кажеш нещо и след 2 дена да си на 180 градуса обратно?
                  Е Той постоянно го прави

По 3-4 мнения в час е стигал, всички противоречащи си. Февруари 2015-а не знам колко депутати ше събере

Коментар

• Здравейте,

Искам да попитам има ли вероятност да изплатят лихвите до момента при фалит, при положение, че падежа ми е на 31.12?

Коментар

• Първоначално изпратено от kig36 Разгледай мнение
                      Ейй,наредиха им да фалират банката и това е...Как може да кажеш нещо и след 2 дена да си на 180 градуса обратно?
                      Та сега кво викате за гарантираните,или се изпокрихме като мишоци..тия черногледите
                      Какво за гарантираните... да не обявиха дата?!

Коментар

• Първоначално изпратено от innergy Разгледай мнение
                        Като гледам новите лихви на Алианц, явно пари не им трябват. Интересно дали някои ще вдигат..
                        Даммм...
                        Кредити на 3-4% ще дават ли или ... ?

Коментар

• Като гледам новите лихви на Алианц, явно пари не им трябват. Интересно дали някои ще вдигат..

Коментар

• Ейй,наредиха им да фалират банката и това е...Как може да кажеш нещо и след 2 дена да си на 180 градуса обратно?
                            Та сега кво викате за гарантираните,или се изпокрихме като мишоци..тия черногледите
                            Мнението ми не е препоръка!

Коментар

То Бургас или СГС е до толкова, доколкото да се изпълни изискването, че преди да тръгнеш да съдиш извън, трябва да си изчерпил вариантите да съдиш в страната.....след това идва съда в Люксембург....
                              Това "след това" ще е след мнооого, мнооого години, като знаем експедитивността на беге правораздаването, когато доста от "инвесто-вложителите" вече ще са предали богу дух, други ще са фалирали и нямащи пари дори за служебен адвокат...та така.

Коментар

От квесторите е зададен в изпълнение на решение на БНБ....интересно ми е кои ли ще са вещите лица /при изискване за безпристрастност/ по делото ....
                                KPMG

Коментар

Working...
                                X