IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• fortiss

Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
    какво ще се обжалва?
    Kaк какво? ВСИЧКО! Почва се от решениието на Българската Наемна Банда (АКА БНБ) да ползва данните от одиторския доклад, решението да обяви КТБ в несъстоятелност. евентуалното отнемане на лиценза и т.н. Ще обжалват и закона за земното притегляне, и десетте божи заповеди, ако някой счете че така му отърва
    Jesus saves! Moses invests!!! (This is not a recommendation, just an old NYC graffiti)

Коментар

• Първоначално изпратено от Musa Разгледай мнение
      В петък се внася обжалването в съда
      какво ще се обжалва?

Коментар

• Xman1

Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
        Е защо в четвъртък... трябва да бъде в петък... всичко се прави в петък...
        В петък се внася обжалването в съда
        Jesus saves! Moses invests!!! (This is not a recommendation, just an old NYC graffiti)

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty
          Фалират в четвъртък КТБ

Е защо в четвъртък... трябва да бъде в петък... всичко се прави в петък...

Коментар

• Първоначално изпратено от Pivoley Разгледай мнение
            Е, по старата методика обезценките бяха някъде около 100-150 млн.лв.
            Да,ама Лютов в НС каза,че по старата са 4,7 милиарда ,а не 150 милиона...А сега де ?
            Сметка може да ми държи само онзи,който е внесъл пари по нея !

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
              Ако не спасят КТБ, ще стане страшно, предполагам аз.
              Колко пари имаш в КТБ ?
              Сметка може да ми държи само онзи,който е внесъл пари по нея !

Коментар

• Ако не спасят КТБ, ще стане страшно, предполагам аз.

Коментар

• Първото което трябва да се направи е ДА СЕ ПРИНУДИ Искрофф да подаде оставка, а не да поставя условия и да оси*а още повече пейзажа.
                  Заедно с него и цялата шайка от БНБ + квестори + одитори на ежедневни обяснителни процедури в Прокуратурата.
                  Одит по МСС от KPMG, E&Y, S&P, който да е заверен.
                  Продължаване на преговорите с EPIC, с цел постигане на по-благоприятни договорки.
                  Отваряне на КТБ с достъп на гарантираните до техните сметки и частичен надзор който да гарантира че банката няма да се изочва чрез свързани фирми, но и няма да се ПРЕЧИ на фирмите ДА РАБОТЯТ.

Коментар

• Първоначално изпратено от Musa Разгледай мнение
                    Някъде през септември, след като ЕК дръпна ушите на Порожанов и говньорчето за недостъпа към влоговете в КТБ, Порожанов спомена че "към 180,000 вложителя в КТБ имали депозити под 1000 лв".

Та...напълно логично е да има още 320,000 ГАРАНТИРАНИ сметки с пари между 1,000 и 200,000 лв. Разбра се че куп държавни/общински ведомства са плащали заплати чрез КТБ.
                    Ето нещо, което трябва да стане публично за обществеността:

Кои държавни и общински предприятия и какъв % от парите са вложили по сметки на КТБ. Тези, които са си позволили да внесат по-голяма част от допустимите за тях по закон 25% мисля, в една банка - Поименно да се посочат лицата подписали договорите и какви наказания ще понесат! Включително, лична имуществена отговорност.

Нека поне тая драма с КТБ подейства като някакъв катарзис за прочистване на обществено-политическите зависимости..
                    За прекъсване на мафиотско-политическото начало в публичните отношения.

Коментар

• И докато се зомбира населението по всички медии всекидневно от БНБ и политици - кой какъв одит(думичката стана почти толкова популярна като онзи - омбудсман дори и по селата ) прави, ще се спасява, ама не - няма, има ли активи или няма, има омански фонд - спасител, има друг мераклия - пак батман... забелязвате ли как...

Никой не говори какви действия се извършват и предприемат за обезпечаване на Кредитите?! Никой.
                      А банките, според лобисткия им закон имат изключителни права върху обезпеченията.
                      Чак от 2% през май, лошите кредити сега стигнаха над 80% в приказките...

Пълно мотане ...за замитане на следи ...и това, което има. Това се случва.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                        ПФ по-рано държахадо 10-15% от парите в депозити, после мисля вдигнаха към 20%
                        ...ще е невероятно, 1/3 от всички депозити на ПФ да са отишли към една банка
                        Макар че, като знам и в други инструменти на какъв принцип инвестират често....
                        НИКОГА НЕ СЪМ искал да се ОСИГУРЯВАМ! ЗА НИЩО!

Оказва се, че разни пенсионни фондове "ИНВЕСТИРАТ" нашите пари ... в банки
                        Че това и Аз го мога, БЕЗ посредник
                        Ама едни хора и ТУК требе да взимат едни пари ... пак от нас
                        Ама ако всеки сам се ги влагаше в банка, нямаше да са над 196к (само от осигурителни вноски)- щяха да са защитени и от лихвите без посредници щяхме да се пенсионираме с по-добри пенсии от ЛИХВИ (+ самите пари)... НО нямаше да има за посредници с офиси, служебни коли, отпуски във ведомствени хотелчета, "семинари" и други "аперативки"

И цензурата, СПОКО, ВЕЧЕ си трия сам мненията след около ден! НЕ се мъчете - ще си създадете мазоли
                        Last edited by 0ldman; 03.11.2014, 00:04.

Коментар

• Първоначално изпратено от Аlexander Разгледай мнение
                          Ама и вие сте се хванали като кърлеж за дупе - има стойност /няма стойност тоя доклад.
                          Господа - нали по стара методика е 4,7 а по усъвременена 4,3 числото.
                          То е важно.Останалото е проформа и синекурна подробност..
                          Както и да е - мисля че едрите вложители колкото и да се напъват няма да надвият.
                          Защото и в двата случая могат да платят по малко от едрите кредитополучатели.
                          Последните нали не мислите че позволят някой да им развали толкова грижливо и дълго подготвяното тържество..
                          Не е така. По старата методика обезценките се начисляваха само на база просрочия, но не и на база финансовото състояние на кредитополучателите. Е, по старата методика обезценките бяха някъде около 100-150 млн.лв. И понеже тези резултати не им харесаха на централните ни банкери, те решиха да обвинят методиката.

Коментар

• Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнение
                            Това за пенсионните фондове може и да е вярно. 500 млн са (уж) застрахователи + ПФ + взаимни фондове. Частните ПФ управляват 5-6млрд и като нищо мое да са набутали едно 200-300млн на сладка лихва
                            ПФ по-рано държахадо 10-15% от парите в депозити, после мисля вдигнаха към 20%
                            ...ще е невероятно, 1/3 от всички депозити на ПФ да са отишли към една банка
                            Макар че, като знам и в други инструменти на какъв принцип инвестират често....

Коментар

• Още нещо си мислих... за внимателното подбиране на приказките, когато се говори за банки.
                              Защото трябвало да се пази доверието в банковата система.

Самата аз, вероятно зомбирана от непрестанните втълпявания, колко е важно, се придържах, а и все още го правя.
                              Но го отчитам като грешка.

Не ние трябва да внимаваме какво приказваме, за да пазим доверието към банкерите!
                              Банкерите и Банките трябва да печелят нашето доверие!!!
                              С действия и приказки - всекидневно!
                              Откритост, прозрачност, за да има доверие.

Досега все ние даваме кредит на доверие, но пак ние плащаме лихвите, не те...

Коментар

• Достатъчно финансови инструменти има,за да се справи ФГВБ и сам.Точно затова е и закона,за да няма нужда да се меси правителството.Така че такова не е нужно на всяка цена точно за този проблем,но все пак такова ще има.. Доста са другите важни проблеми,страната е пред пълен блокаж.
                                Мнението ми не е препоръка!

Коментар

Working...
                                X