If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ще изкара един голям х*й .Хиляди лева разходи по дела,съдебни такси и накрая ще глътне вода.
За нервите,унижощените надежди, и т.н. няма да отвярям дума
Не ми звучи глупаво.И аз бих постъпил като теб.От дела ще изкараш сумата х 2.
Ще изкара един голям х*й .Хиляди лева разходи по дела,съдебни такси и накрая ще глътне вода.
За нервите,унижощените надежди, и т.н. няма да отвярям дума
Поради многобройни запитвания от медиите относно внесено в БНБ писмо от някакъв нов инвеститор, подписано с името Никола Иванов Сукманджиев, публикуваме цялото съдържание на така нареченото „предложение за реструктуриране на КТБ АД и ТБ „Виктория" ЕАД". Обръщаме внимание, че освен посочения текст по-долу, няма приложени каквито и да било други допълнителни документи.
БНБ разгледа писмото и отговори на така нареченото предложение за реструктуриране на КТБ АД и ТБ „Виктория" ЕАД. В отговора се посочва, че въпросното писмо не представя никаква правно-обвързваща информация за правомощията на подателя и за инвеститорите, които той твърди, че представлява. Липсват каквито и да е гаранции, че тези непосочени в писмото кандидат-инвеститори отговарят на законовите изисквания да бъдат акционери в кредитна институция. Освен всичко това не е представено потвърждение от международна банка с добра репутация, която да гарантира възможност за реализиране на „формула за повишаване на капитала в рамките до 5 милиарда и 200 милиона лева", както се твърди в писмото.
Посоченото по-горе налага извода, че изразените в така нареченото предложение „готовност и интерес" за представяне на предложения за реструктуриране на банката не могат да бъдат разглеждани като сериозни, завършва отговорът на БНБ.
В заключение за пореден път напомняме, че БНБ винаги е подчинявала действията си само и единствено на законите и на обществения интерес и няма да се поддаде на никакъв натиск от страна на заинтересовани среди у нас и в чужбина. Без значение колко настойчиви опити за публични манипулации на общественото мнение се правят, БНБ ще продължи и занапред да спазва върховенството на закона.
Аз лично не смятам да цедирам, предпочитам да дам пари за дела, отколкото на някакви хиени....може би в краткосрочен план това решение за изглежда глупаво, но в по-дългосрочен мисля, че ще е правилно...
Не ми звучи глупаво.И аз бих постъпил като теб.От дела ще изкараш сумата х 2. Просто трябва търпение.
Аз лично не смятам да цедирам, предпочитам да дам пари за дела, отколкото на някакви хиени....може би в краткосрочен план това решение за изглежда глупаво, но в по-дългосрочен мисля, че ще е правилно...
И аз мисля за дело, определено.
Между другото, има яка истерия да се цедира преди да се отнеме лиценза, въпреки че си е съвсем законно да се цедира и след това.
Явно има някакви игра с квесторите, а и хората ги е страх да не се изчерпят сумите не кредиторите. Ама е яка истерия в момента.
Дам, и аз съм в същото положение и на същата позиция относно завеждането на съдебни дела.
Гарантиран ли си? Аз съм, НО много бих искал да се включа в някакъв колективен иск заради забавянето и нарушаването на европейските директиви, защото е крайно време някак да се покаже на върхушката, че играта има правила и не могат да си правят каквото си искат, а хората си търсят правата, така че.. ако има нещо, казвай тук
Дам, и аз съм в същото положение и на същата позиция относно завеждането на съдебни дела.
Гарантиран ли си? Аз съм, НО много бих искал да се включа в някакъв колективен иск заради забавянето и нарушаването на европейските директиви, защото е крайно време някак да се покаже на върхушката, че играта има правила и не могат да си правят каквото си искат, а хората си търсят правата, така че.. ако има нещо, казвай тук
Гарантиран съм , частично....сещаш се какво имам предвид
Сега проучвам вариантите за добра правна кантора, с опит най вече в правото на ЕС, защото е ясно, че тук в Бг съдилищата, вероятно нищо няма да стане....
Да, аз лично за себе си съм решил....плащат парите и заделям една добра сума за съдебни дела поне по две, три линии ще тръгна....ако трябва, три, ако трябва пет години, но ще си върна всичко с лихвите....
Няма как да нямат право на иск Ако не на иск срещу квесторите, то на иск срещу синдика, ако не в БГ, то в ЕС. Това си е директно нарушение на интересите им и няма вариант да не могат да съдят за това.
По принцип, квесторите се явяват управители на дружеството и са длъжни да се грижат за неговите интереси, което (може и да звучи тъпо но) го пише в закона и всеки заинтересован може да заведе дело по тази точка най-малкото
Да, аз лично за себе си съм решил....плащат парите и заделям една добра сума за съдебни дела поне по две, три линии ще тръгна....ако трябва, три, ако трябва пет години, но ще си върна всичко с лихвите....
както написах по долу, кредиторите също имат право на иск.....и работите доста ще се усложнят за някои хора....
Няма как да нямат право на иск Ако не на иск срещу квесторите, то на иск срещу синдика, ако не в БГ, то в ЕС. Това си е директно нарушение на интересите им и няма вариант да не могат да съдят за това.
По принцип, квесторите се явяват управители на дружеството и са длъжни да се грижат за неговите интереси, което (може и да звучи тъпо но) го пише в закона и всеки заинтересован може да заведе дело по тази точка най-малкото
Нали Веждичката и Васко Кеца са кеширали, тва е важното
Иначе, сега като мине прихващането ако им освободят залозите, продават и после дори да се обяви за недействително, фалира и го боли фара. За квесторите обаче трябва затвор, щото по закон следва да се грижат за доброто здраве, а не да ....
Абе престъпление е както и да го гледаш и международните кредитори ше им е** ма***
Смели хора са явно, аз за 2% не бих. Ще улетят по-зле от Цец§Ко
както написах по долу, кредиторите също имат право на иск.....и работите доста ще се усложнят за някои хора....
Коментар