Първоначално изпратено от draifuss
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Аlexander Разгледай мнениеХаха...не ги знам къде са горепосочените господа,но не е нужно и да се оправдават за каквото и да било.И за най големия лаик е ясно,че гарантираните депозити ще се изплатят и е въпрос на време.И стрина Пена от Протопопинци да питаш и тя ще ти каже същото.
Дайте да не се правим на ощипани моми.По интересното което каза някой от горните юзъри е ,и което за мен,а и за всички вас е много по важно,че вложителите в КТБ може да се окажат и последните щастливци успели да се възползват и да си приберат гарантираното.
Щото знаем какво стана един хубав слънчев ден,когато банковата ни система не беше стресирана със сегашните негативи,беше стабилна ,фонда пълен и държавата необременена с допълнителни заеми.
Така че в личен план,особено дългосрочен,изплащането декември на гарантираните депозити в КТБ не ми е утеха.
Предполагам и на самите вложители.
По голяма грижа ми създава мисълта,дали в някой слънчев пролетен ден, банката в която си държа парите на 4,5 % лихва няма да хлопне врати,обаче вече порадли липсата на ресурси,аз да нямам късмета на вложителите в КТБ.
Защото нали всички вие,като си вземете пачките от КТБ ,ще трябва да помислите къде и как да ги съхранявате.
Парите не обичат слънцето и светлината.
А пък в дюшека не се размножават,най много да мухлясат или сменят собствеността си непредвидено.
Добре беше,когато години наред прилапвахме от банките хиляди левове годишно от лихвите без да си мръднем и малкия пръст,но нали животът продължава.Щото явно е офертичка (бъзикам се ест., за теб и мен не е офертичка).
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от astran Разгледай мнениеОт къде мога да я сваля
Коментар
-
интересно
Предложени са промени в Закона за гарантиране на влоговете в с цел ограничаване на случаите на заобикаляне на закона и предотвратяване на възможността за намаляване на масата на несъстоятелността.
Ето защо се предвижда гаранцията на влоговете да не се прилага спрямо лица, придобили права по влог в резултат на извършени разпоредителни действия с влога в срока на действие на ограничителната мярка на специален надзор.
Предлага се да се промени моментът, към който се прави оценка дали един влог е с привилегировани лихвени условия или не, като оценката ще се извършва към момента на сключване на договора за влог. Изплащането на гарантираните влогове пък ще става чрез повече от една банка-платец.
Цедентите ще чакат да си вземат гарантираните влогове на куково лято
Коментар
-
Първоначално изпратено от astran Разгледай мнениеНе я намирам тази декларация
Коментар
-
Първоначално изпратено от astran Разгледай мнениеОт къде мога да я сваля
Коментар
-
Първоначално изпратено от astran Разгледай мнениеНе я намирам тази декларация
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеНяма спасение за банките докато вилнее дефлация и цените на активите които имат в залог падат !!! Политиците нищо не могат да направят, те не могат да спасят нищо
Въпроса е как да си върнем парите които сме "излъчили" навън ? Като предложим реална доходност ако те се инвестират в активи в страната - друг начин няма.
Магистрала от Каспичан до Видин?
Не можахте ли да разберете, че в тази игра парите са само посредник. Истински значимите неща се случват извън парите. Истинския актив на всяка държава са хората, нищо друго. Така че, когато самият ТОЙ председателя на министрите нарича "актива" "калпав матр'ял" и ти говори за ламБови талавизори, когато самите ние наричаме държавата си как ли не, когато вместо да се подкрепяме като българи, както правят всички народи по света, ние си правим мръсно и се срамуваме да не разберат че сме българи НИЩО нема а стане ВЕРВАЙТЕ МИ (както казваше един друг председател на министрите)Last edited by X_Y; 11.11.2014, 10:30.
Коментар
-
[QUOTE=Аlexander;1059722578]Хаха...не ги знам къде са горепосочените господа,но не е нужно и да се оправдават за каквото и да било.И за най големия лаик е ясно,че гарантираните депозити ще се изплатят и е въпрос на време.И стрина Пена от Протопопинци да питаш и тя ще ти каже същото.
Ако ти се връща назад в темата,поразрови се и ще видиш,че са доста тези г-да...Та и си вярваха сляпо.Има поне трима с по над 15 000 мнения,тоест навътре в матряла
Така че не съм убеден дали им е било ясно,или го правеха от чиста злоба.
Все тая,боли ме фара,както не веднъж съм споменавал:Важното е,че обикновения човек ще си вземе парите!
Другите не мога да ги мисля,и баба Пена от Протопинци знае,че много пари в банка са загубени пари.Иначе има чужди банки,където и да стане нещо със сигурност до 20 дена ще има кеш,а не като тук да си прикриват престъпленията половин година.Мнението ми не е препоръка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kig36 Разгледай мнениеВъпроса който ни вълнува сега е:Откъде ще се вземат пари?
Очаквам г-дата gtomm,xman1,Forex Master(най-вече) и няколко други които не помня,понеже се скрихте преди няколко дни(както многократно Ви написах,че ще направите) да кажат тежката си дума по темата?
Падането на борда актуално ли е още?Еврото изчезва ли и ще можем ли да си обърнем левовете във валута?
Чакам с интерес поредните сценарии,щото днес ме рязаха нещо и ми е криво,та да се развеселя малко
п.п.Между другото много хора можехте по едно извинение да напишете,след романите с глупости които сътворихте и стресирахте по лабилните психики
Дайте да не се правим на ощипани моми.По интересното което каза някой от горните юзъри е ,и което за мен,а и за всички вас е много по важно,че вложителите в КТБ може да се окажат и последните щастливци успели да се възползват и да си приберат гарантираното.
Щото знаем какво стана един хубав слънчев ден,когато банковата ни система не беше стресирана със сегашните негативи,беше стабилна ,фонда пълен и държавата необременена с допълнителни заеми.
Така че в личен план,особено дългосрочен,изплащането декември на гарантираните депозити в КТБ не ми е утеха.
Предполагам и на самите вложители.
По голяма грижа ми създава мисълта,дали в някой слънчев пролетен ден, банката в която си държа парите на 4,5 % лихва няма да хлопне врати,обаче вече порадли липсата на ресурси,аз да нямам късмета на вложителите в КТБ.
Защото нали всички вие,като си вземете пачките от КТБ ,ще трябва да помислите къде и как да ги съхранявате.
Парите не обичат слънцето и светлината.
А пък в дюшека не се размножават,най много да мухлясат или сменят собствеността си непредвидено.
Добре беше,когато години наред прилапвахме от банките хиляди левове годишно от лихвите без да си мръднем и малкия пръст,но нали животът продължава.Сметка може да ми държи само онзи,който е внесъл пари по нея !
Коментар
-
съни(тя)
Няма спасение докато вилнее дефлация и цените на активите които имат в залог падат !!! Политиците нищо не могат да направят, те не могат да спасят нищо
Въпроса е как да си върнем парите които сме "излъчили" навън ? Като предложим реална доходност ако те се инвестират в активи в страната - друг начин няма.Last edited by X_Y; 11.11.2014, 10:29.D.Y.F-091066
Коментар
Коментар