If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Много интересни отчети.
Към 30.09 банката е с отрицателен капитал. Към тази дата отчетите не показват да са правени прихващания (кредити срещу купени вземания по депозити от големи депозанти).
С тези отчети няма как началната дата на неплатежоспособност да е след 30.09.2014. Излиза, че всички прихващания след това, закойто квесторите обявиха, че има уведомления за 780 млн.лв. към края на октовмри ГОРЯТ. Ха дано, (ама надали).
Това с гарантираните депозити още от самото начало на кризата не ми е било интересно.....повече от ясно е, че ще бъдат изплатени и е само въпрос на организация....интригата е съвсем другаде...
За мен интригата е ясна Булгартабак се присвой от едни хора за без пари това беше врътката едни други хора ги обраха някой от тях заслужено визирам хората от кръга на Борисов други си взеха комисионите и са в чужбина. Едни чужди инвеститори загубиха 300 милиона лева. И един Иван Искров може би го чака затвор евентуално / едва ли ! В България за финансови измами се лежи 15 години максимум.
Това хич не го бърка....единственото, което може да се каже, че ще е справедливо, ако получи присъда, която в близките 10 год. няма да му позволи да си харчи онези другите пари, които ги получи за поръчката.....
Какви 10 години? Затриваш четвъртата по големина банка в страната и стотици човешки съдби и само 10 години? 30 ми звучи нЕкак по-кръгло ...
От сигурни източници изплащането на депозитите от фонда ще започне на 4-ти Декември една от банките е ДСК те ще работят извънредно и в събота 06.12-ти за да се разплащат. За другите банки още не е ясно кой ще са дето ще изплащат но няма да е само ДСК.
Това с гарантираните депозити още от самото начало на кризата не ми е било интересно.....повече от ясно е, че ще бъдат изплатени и е само въпрос на организация....интригата е съвсем другаде...
От сигурни източници изплащането на депозитите от фонда ще започне на 4-ти Декември една от банките е ДСК те ще работят извънредно и в събота 06.12-ти за да се разплащат. За другите банки още не е ясно кой ще са дето ще изплащат но няма да е само ДСК.
Коментар