IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
    Фирмата вече е наета или бъркам? Представителят и умишлено не каза от кой.
    не знам

Коментар

• Първоначално изпратено от kig36 Разгледай мнение
      http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2014/...?ref=yellow_ip

Подкрепям абсолютно и безрезервно!
      Добави към посочените от Борисов, самият Борисов и Първанов-Гоце, с когото са в коалиция сега и ще си близо до истината за партийните представители на заинтересованите това да се случи.

Иначе, сама за себе си, статията може да се кръсти - "Крадецът вика "Дръжте крадеца""

А ако "Подкрепяш абсолютно и безрезервно!", надявам се, ти да си прав, искрено се надявам да е така,
      и тогава още в близките дни ще започне разплитането и търсене на отговорност от виновните и даването им на съд.

Само с викане, никъде в Европа не са напреднали!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от undoo Разгледай мнение
        Според мен това е депозита http://www.ibank.bg/%D1%84%D0%B8%D0%...5%D1%81%D1%82/
        Ъммм, добър опит

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
          поне няма да се мъчи да пише любовно-обяснителни писма до вложителите си
          Имаше голям плам в тези от юни и юли и хората му вярваха, поне доста от тях....даже и в този форум го бранеха и разбиращо кимаха що не иска да дойде в Софето....
          Без да разбират, че така играеха в отбора на тия с БНБ-то

Намериха ли се вложители, които да се организират и да се срещнат с фирмата за издирване на "дирите" в тази сага?
          Не знам доколко може да им се вярва, но е шанс да излязат нелицеприятни движения на потоци ...
          Гледах това и не знам какво да мисля...http://www.btv.bg/video/shows/lice-v...ri-ot-ktb.html
          Фирмата вече е наета или бъркам? Представителят и умишлено не каза от кой.

Коментар

• Само едно напомняне ....

Първоначално изпратено от undoo Разгледай мнение
            Според мен това е депозита http://www.ibank.bg/%D1%84%D0%B8%D0%...5%D1%81%D1%82/
            Преди да сложи човек пари там, добре е да разгледа следната страница:

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%...BE%D0%B2%D0%B0

секция "Скандали"

Коментар

• коки

Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
              ФГВБ пусна видео за изплащането на гарантираните влогове в КТБ> http://www.banker.bg/finansov-dnevni...-vlogove-v-ktb
              Ще изчакам книгатаТоест качения на някой сайт списък с банките, чрез които ще се изплащат гарантираните депозити в КТБ. А междувременно ще си отворя няк'ва сметка в ДСК. Та ако само тя ще изплаща депозитите, на място да проверя дали парите са в сметката, а не е станала някоя беля с превода
              Jesus saves! Moses invests!!! (This is not a recommendation, just an old NYC graffiti)

Коментар

• http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2014/...?ref=yellow_ip

Подкрепям абсолютно и безрезервно!
                Комунягите винаги са работили против стабилността на България,само наблюдавайте какво се случва тези дни...какво още предстои,за да падне това правителство колкото се може по-скоро и да катастрофира държавата.Не искам да навлизам в политически теми,но никога повече не трябва да ни управляват "леви" ,турци и помаци!За да имаме финансова,здравна и социална стабилност.Не харесвам особено и ББ,но тва е по-малкото зло.
                И ще се обоснова защо:Когато в Испания управляваше дясна партия от 96-04г .страната процъфтяваше във всеки един аспект.Тогава поради един жалък атентат в Мадрид(който и до ден днешен е разследван поради съмнения за участие на високо държавно ляво участие) изборите бяха обърнати в полза на социалистите и те само за 2г. успяха да опропастят една чудесна държава дотогава.Сега ПП пак са на власт и страната на коридите отново върви напред.
                Франция с изкачването на президент социалист тотално беше унищожена с малоумната си политика.
                Италия...същата работа,тотална разруха.
                Веднага след махането на социалистите ЕС освободи 800млн. лева помощи,които в момента са жизнено важни за България.
                Какво повече иска този наш народ,за да изолира завинаги изметта от властта?
                За най-голямо съжаление обаче достойнството на повечето българи струва 20 мизерни лева,а останалата голяма част са прости като галоши.Със най-голямо съжаление заключвам,че в нашата мила родина има не повече от 10% мислещи хора!
                Големия въпрос,който ме притеснява е къде да си вложа парите,и защо да ги влагам в България?
                Мнението ми не е препоръка!

Коментар

• Според мен това е депозита http://www.ibank.bg/%D1%84%D0%B8%D0%...5%D1%81%D1%82/

Коментар

• Първоначално изпратено от mobiman Разгледай мнение
                    Този път май ударът дойде от запад.

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                      Според мен чакаше резултатите от изборите.Явно вече е спокоен и няма смисъл да създава катаклизми.Едва ли ще чуем нещо за него скоро.Сърбия ще откаже екстрадиция и после беж към ЮАР.
                      поне няма да се мъчи да пише любовно-обяснителни писма до вложителите си
                      Имаше голям плам в тези от юни и юли и хората му вярваха, поне доста от тях....даже и в този форум го бранеха и разбиращо кимаха що не иска да дойде в Софето....
                      Без да разбират, че така играеха в отбора на тия с БНБ-то

Намериха ли се вложители, които да се организират и да се срещнат с фирмата за издирване на "дирите" в тази сага?
                      Не знам доколко може да им се вярва, но е шанс да излязат нелицеприятни движения на потоци ...
                      Гледах това и не знам какво да мисля...http://www.btv.bg/video/shows/lice-v...ri-ot-ktb.html

Коментар

• Първоначално изпратено от Anyone Разгледай мнение
                        Настава време разделно и то започна още с изсветляването на Христо Бисеров.
                        Осветляването на Бисеров явно беше индикация как ще се процедира и с другите за които има информация. Явно в момента едни хора са стиснали здраво топките на други хора и ги карат да правят всичко което пожелаят.

Интересно беше и посещението на американската и руската делегации в БГ почти едновременно посредата на годината.

Този път май ударът дойде от запад.

Коментар

• Първоначално изпратено от Cleo Разгледай мнение
                          Все пак Василев си има сайт и медии, които го подкрепят. Те биха извадили тази новина на бял свят, ако той считаше, че така трябва да бъде, нали?
                          Според мен чакаше резултатите от изборите.Явно вече е спокоен и няма смисъл да създава катаклизми.Едва ли ще чуем нещо за него скоро.Сърбия ще откаже екстрадиция и после беж към ЮАР.

Коментар

• Все пак Василев си има сайт и медии, които го подкрепят. Те биха извадили тази новина на бял свят, ако той считаше, че така трябва да бъде, нали?
                            Мнението е лично - не препоръчвам нищо.

Коментар

• Първоначално изпратено от RealUser Разгледай мнение
                              Anyone, да не забравиш да кажеш откъде имаш инфото Всички чакаме със затаен дъх
                              За съжаление в БГ сме. Наистина няма нито един източник (официален)
                              на тази информация. Както и не се намери (официално) ЕДИН журналист,
                              който да се осмели и публично да зададе въпроса има ли или няма.
                              Както ако Ви прави впечатление никой до момента не е и опровергал
                              (официално) подбна информация. За сметка на това се разиграва фарса
                              с избора на съдия. Абе не станаха ли твъъъъъърде много фарсовете. Сега и
                              висшия съдебен съвет ще се занимава с казуса за съдията, който пък си направи отвод. Що ли? Ама никой нищо не пита (официално де). Само мога да Ви уверя, че
                              тепърва ще има още фарсове и изненадващи моменти. Съдбата не на банковата система, а на цялата организационна система в България се разиграва в дебрите
                              на задкулисието. Очакват ни много интересни моменти. 2 (две) основни лобита се борят със зъби и нокти да ни придобият. Аз лично не се наемам да прогнозирам кое ще надделее. Имам своите подозрения и аргументи за това, но процесът практически е недоказуем (поради специфичното естество на материята).
                              Има хора, които четат този форум и знаят и разбират за какво говоря. Настава време разделно и то започна още с изсветляването на Христо Бисеров.
                              Стига засега, че стана много дълго.

Поздрави и успехи на всички!
                              NO SIGNATURE FOUND

Коментар

• ФГВБ пусна видео за изплащането на гарантираните влогове в КТБ> http://www.banker.bg/finansov-dnevni...-vlogove-v-ktb
                                Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

Working...
                                X