IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Solomoon Разгледай мнение
    НИКОЙ НЕ СМЕЕ ДА ИЗКЛАТИ НЯКОЛКО МИЛИОНА ЧОВЕКА ВЕЧЕ И ДА СЕ САМОУБИЕ ПОЛИТИЧЕСКИ ( А И ДА ГО УТРЕПАТ ГНЕВНИ ДЕПОЗАНТИ, ТОЗИ ПЪТ НАИСТИНА)
    Като цяло си прав....иначе като контрапункт, ще спомена, че преди няколко месеца никой не мислеше, че е възможно някой да се заиграва 250000 души и най свидното им - парите.....но оказа се - възможно е.....експериментите ще продължат, вервай ми![/QUOTE]

така е - на теория всичко е възможно и дет се вика в Турция: never say never

обаче тука вече става дума не за само за една банка на един човек, та все си мисля, че този сценарий не е на дневен ред пу-пу

Коментар

• Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнение
      Мерси. Щеше да е хубаво дадат по-подробна разбивка - до 10 лв, до 100лв, до 1000лв и до 10000лв. Според мен и тези до 100лв няма да се редят на опашки първите дни и може още повече да спадне бройката на потенциалните опашкари.
      +1
      И това ще мине ...

Коментар

• Сега пред банките ако някой направи сергия за закуски, да не забрави да пусне и мозък в менюто...

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
          Абе, а ако не бяха 9 баМки, а една - какво правим?
          щеше да е муцка пред БАНКАТА

Коментар

• Първоначално изпратено от Dimitar. Разгледай мнение
            Мерси. Щеше да е хубаво дадат по-подробна разбивка - до 10 лв, до 100лв, до 1000лв и до 10000лв. Според мен и тези до 100лв няма да се редят на опашки първите дни и може още повече да спадне бройката на потенциалните опашкари.

Коментар

• Първоначално изпратено от Solomoon Разгледай мнение
              .....................
              А пък аз като човек "полакомил се да си държа парите" в банка лицензирана от БНБ ще ти припомня, че също като теб на 17.06. вместо да ида да тегля се доверих на следното съобщение на БНБ:
              ..................................
              ТА ТИ МИ КАЖИ СЕГА ДА СЕ ПРИТЕСНЯВАМ ИЛИ НЕ???
              Монка, с който обмених мисли в седмицата която посочи, познати в банки, и някои, които можем да считаме, че разбират от материята, само един каза, че сме в България. (Аз също имам наум това обстоятелство, но точно тогава - не). Но много бързо - още към 29, въпреки изключително сериозното изложение на роско за 21 юли, "усещането" ми беше за минимум 3 месеца.
              И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Цецо vs Цеко Разгледай мнение
                Негативи никакви няма да има, а само ползи.

То и вчера металурга Хампи каза че щяло като цяло да е добре фалита на КТБ
                Дали да не го патентовам това????
                Ми да бе....фалита е кай майски дъжд - след него всичко разцъфва!

Коментар

• Негативи никакви няма да има, а само ползи.

То и вчера металурга Хампи каза че щяло като цяло да е добре фалита на КТБ
                  Дали да не го патентовам това????

Коментар

Или-то
                    Все пак химикът си е преценил, че ако му се натрупат опашки, няма да е много добре, та са договорили само две цифри - вероятно с по-малко хора. А пък чуждестранните - в ПИБ.... Определено този ресурс ще остане по-дълго време там.
                    И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от viva Разгледай мнение
                      Те по твоята логика, да спрат да дават пенсиите на хората, защото се струпват много хора в клоновете на ДСК и евентуално може някога, някой да го изтълкува погрешно това струпване и чрез няколко снимки в нетЯ, да се събори банковата система

Сега като тръгне рекламната кампания по ТВ то, ще се сетим с умиление за рекламите на цифровизацията и май само Соломон няма да разбере, че на 4 декември всички ще знаят, че има опашки, защото най-после хората имат достъп до парите си и вместо отрицателен, ефекта, че явно Фонда и гаранциите реално съществуват и парите до 100 000 евро са гарантирани, ще е положителен.

Ама иди го обяснявай това на някой, който се е полакомил да държи всичко в КТБ заради високата лихва и сега всеки му е крив, че той е бил прекалено алчен.
                      Ок, всичко е супер - фонда ще покаже, че съществува, хората със задоволство ще си вземат парите. Експеримента ще приключи успешно и ще може ноу-хауто да се ползва и в други страни, щото доколкото знам такова изплащате не се случва всеки ден. Негативи никакви няма да има, а само ползи.
                      А пък аз като човек "полакомил се да си държа парите" в банка лицензирана от БНБ ще ти припомня, че също като теб на 17.06. вместо да ида да тегля се доверих на следното съобщение на БНБ:
                      Българската народна банка заяви по повод на публикации и предположения в медиите относно Корпоративна търговска банка, че внимателно и отблизо следи развитието на целия банков сектор, включително и на споменатата банка.
                      "БНБ разполага с подробни актуални данни за цялата банкова система. На базата на тази информация БНБ категорично потвърждава, че банковата система, включително и КТБ, е с висока ликвидност и капиталова адекватност и функционира нормално.

Прочети още на: http://bgonair.bg/others/2014-06-17/...otyat-normalno

ТА ТИ МИ КАЖИ СЕГА ДА СЕ ПРИТЕСНЯВАМ ИЛИ НЕ???
                      Last edited by Solomoon; 26.11.2014, 13:53.

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
                        На мен ми е интересно как е станало разпределението на цифричките от ЕГН - жребий, или ....
                        Или-то

Коментар

Абе, а ако не бяха 9 баМки, а една - какво правим?
                          На мен ми е интересно как е станало разпределението на цифричките от ЕГН - жребий, или ....
                          И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнение
                            Откъде е това инфо за депозитите над 10лв? Иначе банките които ще обслужват двойно клиенти са 2. Втората е ДСК щото нулата се среща 2 пъти по-често на края на ЕГН-то.
                            От тук.

Коментар

• Абе, а ако не бяха 9 баМки, а една - какво правим?

Коментар

• Аз лично, не виждам причина да превалутирам сега, просто си отварям сметка в банката където са ме разпределили и подписвам едно съгласие за директен дебит само за сметката от КТБ. Според мен и да не я изпиша по ЕГН, трябва да е нармално да се прехвърлят още в деня на захранването. Много е вероятно сметките да са ясни още в пон- вторник.
                                По мое мнение 90% от тези с над 5К ще минат безкасово.
                                И това ще мине ...

Коментар

Working...
                                X