If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Включването ти е много неадекватно.Биткойните ти седят в компютъра а не по борси,има хардуерни портфейли вече с който няма мърдане.
Бурканбанк е най-несигурно но там бих складирал неголеми оборотни суми 2-5к
За сейфовете,естествено че няма да ползвам някви квартални магазини превърнати на банкови клонове.Сейф в главния офис на Уникредит ,или нещо подобно.Пък да идат да крадат
Лятото изтървах много важна за мен имотна сделка заради КТБ.6м ми задържат собствените пари и ме мотаят ,така че повече няма да им доставя това удоволствие.Пък ти си ги дръж там.
Някой слънчев ден ,я ще ти се обезценят 1:10 ,я няма да може да теглиш ,я с някой нова таксичка ще те изгърбят,я нещо друго
Аз с банките приключих !
Никога повече над 100лв в банка !
Биткойни,буркан банк,сейфове и т.н. като ми трябват до 1 час да мога да разполагам с тях, а не 6м да ме въртят на шиш с МОЙТЕ пари
До колегите със сменени лични данни,подадено заявление на 4.12. днес най-накрая ми е ъпдейтнато инфото и си взех парите ...след близо 6 месеца
Никога повече над 100лв в банка !
Биткойни,буркан банк,сейфове и т.н. като ми трябват до 1 час да мога да разполагам с тях, а не 6м да ме въртят на шиш с МОЙТЕ пари
Отново Остап Бендер се появява под псевдонима "Томалевски "
Щом вложителите вярват на хора като него и се оставиха месеци наред да ги водят като прасета с халка на носа и все още смятат, че всеки друг им е враг, нека месията ги спаси. Дарвинизъм, в най чист вид..
Днес с лека надежда отидох в клон на обслужващата банка, белким най-най-най-най накрая ми дадат парите ама К*Р 9 дена,актуализирането на данните все още е мираж
Колко време им трябва на тея лелки с по 10к заплата да сменят данните на 100 човека в компютрите си ???
В кой век живеем ????
Е чакай още си на 6-тия работен ден В бг знаеш, че нещата не се случват много бързо....
Група във "Фейсбук" под надслов "За ВАС е изпит КТБ" кани вложители в Корпоративна търговска банка и други граждани на първото заседание по делото срещу отнемането на лиценза на банката. То е насрочено за понеделник в 11 часа в зала 3 на Върховния административен съд (ВАС).
Ама за колко време фонда ще се размърда и ще си свърши работата - никой не казва ...
Фондът има сайт - там има информация за контакт - телефон, имейл - може да се свържете с тях и да ги питате какво става. Намира се до Мин. на земеделието, може и лично да се отиде.
Баща ми има подобен пробем но днес ми каза че е получил обаждане и са му казали да отиде в Понеделник да се разпореди с влога си!
Забавиха го с около 3 макс 4 дни.
И при мен е така, а дори и не е за актуализация на данни... ето какво научих - от фонда за гарантиране на влоговете ми казаха да се оправям с КТБ. Обадих се в КТБ, те ми казват че решенията се взимат от квесторите, а те дават решението на фондаааа. Обясниха ми и че би трябвало да получа по пощата решението на квесторите, което вече ме метна в оркестъра шах и мат!
Накрая успях да накарам девойката да ми провери сметката. Потвърди че сметката е разблокирана и информацията е подадена към фонда; и ето тук е заровено кучетооо : значи КТБ имат 7 (работни) дни да оправят бакии, после пращат потвърждение към фонда. Ама за колко време фонда ще се размърда и ще си свърши работата - никой не казва ...
Значи ако след смяна на лична карта беше посетил клон на КТБ да си актуализираш данните сега нямаше да имаш никакъв проблем!
Коментар