Първоначално изпратено от andy2000
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от marto76 Разгледай мнениеСпоред мен изобщо не трябва да пипат парите във Фонда за гарантиране на влоговете...
Преди време фалитът на Лемън Брадърс беше окачествен като най-голямата грешка. Да помните голям фалит след това? Нито фреди нито франи нито GM нито форд паднаха независимо колко зле беше ситуацията там
Коментар
-
emosПървоначално изпратено от marto76
Според мен изобщо не трябва да пипат парите във Фонда за гарантиране на влоговете. Опасно е да си играят с него и да го оставят на 0 заради далаверите на Цецо Мустака.Първоначално изпратено от emos Разгледай мнениеToва,само за тая банка или за всичките?Jesus saves! Moses invests!!! (This is not a recommendation, just an old NYC graffiti)
Коментар
-
Първоначално изпратено от marto76 Разгледай мнениеНе мисля, че ще плащат над гарантираните депозити. Само времето ще покаже. Ще поживеем, ще видим.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marto76 Разгледай мнениеСпоред мен изобщо не трябва да пипат парите във Фонда за гарантиране на влоговете. Опасно е да си играят с него и да го оставят на 0 заради далаверите на Цецо Мустака.За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеако платят всичко, доста вода ще глънте държавата
вече се направи голяма инжекция в друга банка
много не стават ли за нашите възможности да връщаме???
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеДаммм, и аз към това клоня,ама като гледам популизмът ще надделее и ще платят всичко.
вече се направи голяма инжекция в друга банка
много не стават ли за нашите възможности да връщаме???
Коментар
-
Първоначално изпратено от marto76 Разгледай мнениеСпоред мен изобщо не трябва да пипат парите във Фонда за гарантиране на влоговете. Опасно е да си играят с него и да го оставят на 0 заради далаверите на Цецо Мустака.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеТогава правителството да взема 1,6 милиарда лева и да изплаща с фонда гарантираните влогове.
След това - маса на несъстоятелност, нареждат се кредиторите и т.н.
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеАко говориш за заем за изплащане на гарантираните - ФГВБ ще го връща,а той ще събира от вноски + ликвидацията на КТБ.
След това - маса на несъстоятелност, нареждат се кредиторите и т.н.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеТози кредит, който държавата ще го вземе за депозитите в КТБ - него какво ще го правим?????
Коментар
Коментар