IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
    Абе както въртят и сучат съм 90% сигурен,че ще плащат, дори и завоалирано под формата на "ликвидна подкрепа" с цел спасяване на банката.
    Ще е забавно да се гледат опити за спасяване и оздравяване при взет лиценз

Коментар

• Първоначално изпратено от marto76 Разгледай мнение
      Според мен изобщо не трябва да пипат парите във Фонда за гарантиране на влоговете...
      Ако само се гледа без да се пипа нещата заприличват на музей. Ако фонда не е работещ механизъм да се измисли друг. Но само с гледане няма да стане.

Преди време фалитът на Лемън Брадърс беше окачествен като най-голямата грешка. Да помните голям фалит след това? Нито фреди нито франи нито GM нито форд паднаха независимо колко зле беше ситуацията там

Коментар

• Пичове, просто е: не искам да ми изпразват Фонда за гарантиране на влоговете, който от години служи като буфер, за да плащат на хора, които доброволно са избрали КТБ поради една или друга причина. Има други начини да им платят депозитите.

Коментар

• emos
          Първоначално изпратено от marto76
          Според мен изобщо не трябва да пипат парите във Фонда за гарантиране на влоговете. Опасно е да си играят с него и да го оставят на 0 заради далаверите на Цецо Мустака.
          Първоначално изпратено от emos Разгледай мнение
          Toва,само за тая банка или за всичките?
          Това и аз исках да го питам Марто, ама ти ме изпревариКоето не го освобождава от задължението да си аргументира коментара!
          Jesus saves! Moses invests!!! (This is not a recommendation, just an old NYC graffiti)

Коментар

• Емос, дай да не спекулираме с глупости. Само КТБ има проблем и то заради лошото управление на бай Цветан и раздадените кредити към свързани фирми.

Коментар

Не мисля, че ще плащат над гарантираните депозити. Само времето ще покаже. Ще поживеем, ще видим.
              Абе както въртят и сучат съм 90% сигурен,че ще плащат, дори и завоалирано под формата на "ликвидна подкрепа" с цел спасяване на банката.

Коментар

Според мен изобщо не трябва да пипат парите във Фонда за гарантиране на влоговете. Опасно е да си играят с него и да го оставят на 0 заради далаверите на Цецо Мустака.
                Toва,само за тая банка или за всичките?
                За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Не мисля, че ще плащат над гарантираните депозити. Само времето ще покаже. Ще поживеем, ще видим.

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                    ако платят всичко, доста вода ще глънте държавата
                    вече се направи голяма инжекция в друга банка
                    много не стават ли за нашите възможности да връщаме???
                    Според мен вече са много, без дори заем за КТБ.Виси и бюджетен дефицит + арбитраж за Белене + 10000 други дефицита в най-различни сектори...Да не говорим, че ФГВБ ще е на НУЛА...

Коментар

Даммм, и аз към това клоня,ама като гледам популизмът ще надделее и ще платят всичко.
                      ако платят всичко, доста вода ще глънте държавата
                      вече се направи голяма инжекция в друга банка
                      много не стават ли за нашите възможности да връщаме???

Коментар

Точно ще видим дали наистина има пари/ДЦК в него.

Коментар

• Според мен изобщо не трябва да пипат парите във Фонда за гарантиране на влоговете. Опасно е да си играят с него и да го оставят на 0 заради далаверите на Цецо Мустака.

Коментар

Тогава правителството да взема 1,6 милиарда лева и да изплаща с фонда гарантираните влогове.
                            След това - маса на несъстоятелност, нареждат се кредиторите и т.н.
                            Даммм, и аз към това клоня,ама като гледам популизмът ще надделее и ще платят всичко.

Коментар

Ако говориш за заем за изплащане на гарантираните - ФГВБ ще го връща,а той ще събира от вноски + ликвидацията на КТБ.
                              Тогава правителството да взема 1,6 милиарда лева и да изплаща с фонда гарантираните влогове.
                              След това - маса на несъстоятелност, нареждат се кредиторите и т.н.

Коментар

Този кредит, който държавата ще го вземе за депозитите в КТБ - него какво ще го правим?????
                                Ако говориш за заем за изплащане на гарантираните - ФГВБ ще го връща,а той ще събира от вноски + ликвидацията на КТБ.

Коментар

Working...
                                X