IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Аlexander Разгледай мнение
    Абсолютно ! x10
    ..А от Булбанк съм адски доволен.Само че старата,преди да мине към Уникредит..
    .
    И аз съм адски доволен Абе, направо си е АД
    Ама какво да правим като българското не вирее - и сега има един трол - swot, който обикаля темите, да се опитва да затрива БГ банки.

Коментар

• Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнение
      Иначе има логика но малките банки си идват с много недостатъци. Слаба клонова мрежа, кофти е-банкиране, некадърни служители...
      Според мен ако се търси сигурност, Булбанк е сигурно най-добрият избор..
      Абсолютно ! x10
      Имах опасения с една малка банка ,точно поради некадърността на служителите и.
      Изтеглих си навремето сумата от там,поради опасенията да не стане инфекция.
      А от Булбанк съм адски доволен.Само че старата,преди да мине към Уникредит.Такава услуга ми свършиха,че няма да го забравя цял живот.Лошото е че сега лихвения им процент е смешен и немотивиращ за депозит там.Те са процент и нещо,докато има малки банки с почти три пъти по голям.И доста съм печелел като съм залагал на тях.Поне досега.Но някой неща ,както каза по горе колегата ме накараха да се отдръпна.
      Сметка може да ми държи само онзи,който е внесъл пари по нея !

Коментар

• Първоначално изпратено от Dimitar. Разгледай мнение
        Сега ми хрумна критерии за избор на банка, в която да си държа спестяванията: да има под 1 млд лв привлечени депозити. Обосновка: при евентуален фалит по-лесно ще се вземе решение за заем за изплащане на депозитите в нея, щото ако КТБ фалира, във Фонда ще остане един гол ... абе сещате се какво.
        По тоя критерий ТБ Вики е перфектната банка, само трябва да почакаш да отвори Иначе има логика но малките банки си идват с много недостатъци. Слаба клонова мрежа, кофти е-банкиране, некадърни служители...
        Според мен ако се търси сигурност, Булбанк е сигурно най-добрият избор. По-добре човек да се ориентира към банка с най-малка вероятност от ликвидни/капиталови/имиджови/опашкови проблеми вместо да търси къде най-лесно ще му изплатят депозита при фалит.

Коментар

• Много повече от 3.5 .

Коментар

• докладът на квесторите за КТБ, който ще излезе в понеделник, ще бъде негативен и ще се опита да докаже дупка от 3 милиарда
            От контекста правя извод, че С. А. не смята, че е толкова "дупката", затова (а най-вече заради негарантирания си депозит) твърди, че може да бъде спасена КТБ.
            Май, май народа свикна с мисълта, че ще фалират КТБ и сега само чака Датата...

Сега ми хрумна критерии за избор на банка, в която да си държа спестяванията: да има под 1 млд лв привлечени депозити. Обосновка: при евентуален фалит по-лесно ще се вземе решение за заем за изплащане на депозитите в нея, щото ако КТБ фалира, във Фонда ще остане един гол ... абе сещате се какво.
            Last edited by Dimitar.; 18.10.2014, 21:48.

Коментар

• Сиеваломамата, май ще изляза голям оптимист дето предрекох 1.5 млрд дупка. Бай Малка Секира говори за 3млрд, но пак се натиска да спасява банката

http://banks.dir.bg/2014/10/18/news17612067.html

Коментар

• Първоначално изпратено от kig36 Разгледай мнение
                Алчен,
                как се добирате до тези информации,и кой ще позволи това да се случи?
                Много хора ще изгърмят заради криминалните си действия спрямо банката.Рано или късно чадъра ти го дърпат и се почват едни неприятни случки,чак да настръхнеш.На мен пък винаги ми е било кеф да гледам отсрани как се избиват помежду си.Долна паплач,алчна!Къде ще ги носите тези милиарди бе г-да крадци на родината...в гроба ли?Вече е късно да разклатят системата,на хората им стана ясно,че всичко е пълен фарс...изпуснаха момента.Ще дойде време и за разплата,лошото е че няма да сме живи да видим,понеже ще е след много години.
                Сглобявам си пъзела, държава няма, какво очакваш различно да се случи.

п.п.Под магария разбираме различни неща с теб. Веригата е фирми, общини, болнини.... имащи пари над гарантираните.
                Last edited by al4en; 18.10.2014, 18:32.

Коментар

• Алчен,
                  как се добирате до тези информации,и кой ще позволи това да се случи?
                  Много хора ще изгърмят заради криминалните си действия спрямо банката.Рано или късно чадъра ти го дърпат и се почват едни неприятни случки,чак да настръхнеш.На мен пък винаги ми е било кеф да гледам отсрани как се избиват помежду си.Долна паплач,алчна!Къде ще ги носите тези милиарди бе г-да крадци на родината...в гроба ли?Вече е късно да разклатят системата,на хората им стана ясно,че всичко е пълен фарс...изпуснаха момента.Ще дойде време и за разплата,лошото е че няма да сме живи да видим,понеже ще е след много години.
                  Мнението ми не е препоръка!

Коментар

http://www.capital.bg/biznes/finansi...ushoni_na_ktb/

Всичко в тая страна отдавна е една огромна измама.Брутална измама,директна и проста...и ефикасна.
                    Защото простите неща са най ефикасни.Защото най лесния начин да се направят милиони е не да се измисли софтуер,да се организира специфично производство,да се възстанови земеделието или каквото и да било - най лесния начин е да подлъжеш овцете да влязат в капана и да духнеш с парите.
                    Просто,елементарни и ужасно ефикасно.
                    Защото знаеш че за милиони няма закони.В затворите има само циганьор, котлари и кокошкари (+няколко индивида жертви на поръчки).
                    Знаеш че Съд и Прокуратура ,Полиция и ДАНС няма да те пипнат с пръст,а ще гонят бабичките продаващи по няколко кутии контрабандни цигари по селата.
                    Знаеш,че дори да те изправят пред Темида - всичко ще бъде пунта мара,и само прах в очите на раята.
                    Ти никога няма да бъдеш осъден.Защото народа на тая страна е глупав,прост ,малодушен и адски страхлив.
                    Намразих я тая демокрация.Жалко ,че няма кой да дойде и да национализира всичко отново,и да затрие копелетата.
                    Къщи,коли,апартамент,пари в банка - всичко което имам ще го дам на държавата,но да има почтенност и честност.Щото виждам,че и най дребния търгаш на сергията отсреща лъже и заблуждава...а какво остава за големите.
                    Оня ден разследване доказа,че са усвоени евросредства за полагане на асфалт в един участък.
                    Но асфалта го няма.Не че е положено малко - апросто никкакъв няма.Само чакъл...Проект за няколко милиона.И всеки се спотайва като бълха в гащи.Щото знае,че спомене ли името на ЧОВЕКА,дорде е жив няма да си намери работа.
                    Ако някой ми обясни как кметица на село от 500 човека си купува два лускозни мезонета в Лозенец му свалям шапка.
                    Ако някой ми обясни - защо се усвоява един милион за детска площадка в село в което има 8 циганчета - му пращам чек.
                    Защо се хвърлят 4 милиона за път по който минават по две коли на ден, а в същото време отсечка от 200 метра носеща целия трафик стои неремонтирана с години и троши колите на хората.
                    Не ми се пише повече.Проклета държава.
                    Добър ден
                    Само с писане не става,а трябва да се действа...това е проблема на България,че всеки чака друг да му свърши работата.А когато се намери някой да се жертва вземем,че го предадем
                    Между другото ти гласува ли?Много са ми интересни хора(не се отнася за теб),които не гласуват,но после реват,че ги управляват мутри и турци.
                    Кво става с КТБ иначе?Още ли има сълзи и сополи,или вече мат'ряла е по-спокоен след като разбрахме,че лабаво нема и пари ще има
                    Мнението ми не е препоръка!

Коментар

• misanthrope

Този е от платените драскачи, тук логика няма освен постове за стотинки,

Коментар

• Тази държава е продадена от 1000тина лумпела, политици, журналисти, бизнесмени/ крадци/...за жълти стотинки и като стане нещо особено в ущърб на народа един през друг почват да крякат как било иначе.. В момента си мисля, че е добре да докарат поредната си магария до край,, да се случат още неща по веригата.. да побеснее народа и да ги изрине.. Защото май друг начин няма.

Коментар

Ти със сигурност не си от хората с депозити над гарантираните в КТБ
                          Ти със сигурност си от ония,дето цел живот на кредит си го карат.
                          Признай си че си затънал до гуша в заеми ?
                          Нямам депозити в КТБ,нито гарантирани,нито негарантирани,но те разбирам.
                          Не смятам,че трябва да се делим на депозанти и кредитополучатели.Смятам,че за тази простотия с КТБ някой трябва да влезе в затвора и то не един и не само от едната страна.
                          Много мърша,много нещо в тази държава и оправия няма !

Коментар

Не знам за него ама на мен ми се ще да удуша някой, чуството някой умишлено да ти краде парите и да не можеш да направиш нищо незнам как да ви го пресъздам.

Коментар

• Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнение
                              Май в събота пускат нета в Карлуково
                              Сметка може да ми държи само онзи,който е внесъл пари по нея !

Коментар

• Май в събота пускат нета в Карлуково

Коментар

Working...
                                X