IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от lordrad Разгледай мнение
    Рестрикция ти предлагам в твойта банка в КТБ не се меси пари щом нямаш ти.
    Аха, а не е ли по-добре рестрикция за КТБ, защото тя е закъсалата банка, за да не се стигне до проблем и с останалите банки.

Коментар

• Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнение
      БНБ казаха че няма писмо с конкретна оферта. И то няма, както се потвърждава именно от писмото което си цитирал. Демек, Цецко е излъгал пред Дикофф.
      Интересно ми е каква КОНКРЕТНА оферта очакват в БНБ,като не са казали за каква сума става въпрос!
      "Живота е това,което ни се случва сега докато правим планове за бъдещето"Дж. Ленън

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgar Разгледай мнение
        АБЕ, ДАЛИ БНБ ПАК ШЕ КАЖАТ, ЧЕ ТАКОВА ПИСМО НЕ Е ПОСТЪПВАЛО ПРИ ТЯХ (НИЩО ЧЕ ОТ МФ КАЗАХА,ЧЕ СА ГО ПОЛУЧИЛИ)
        ПИСЪМЦЕТО
        БНБ казаха че няма писмо с конкретна оферта. И то няма, както се потвърждава именно от писмото което си цитирал. Демек, Цецко е излъгал пред Дикофф.

Коментар

На БНБ сайта пак зацикли.
          Тоа па .. сайта! Той Искров цикли вече 4 месеца ти за сайта са фана
          Време е вече некой да му бие ресет. ЕСто се опитва, ама яката е забил, ще трябва май да го дръпнат от щепсела

Коментар

• Първоначално изпратено от fall Разгледай мнение
            Е добре де, нали повечето тук смятат че банката можело да бъде оздравена?
            За целта обаче, трябва да се помогне, не може само да се иска. Рестрикция за теглене до определена сума, както беше в Кипър, е добра мярка с оглед оздравяването на банката. Защо в Кипър да може, а у нас не?
            За негарантираните може всичко. На гарантираните закона им гарантира, че 20 дена след като парите станат изискуеми НЯКОЙ трябва да им ги даде ВСИЧКИТЕ И НА КУП!
            ТЕ ТАВА!
            Банката МОЖЕБИ можеше изобщо да не бъде разболявана, но вече е късно. Дори и да не е, аз като гарантиран мога да участвам в нейното оздравяване ЕДИНСТВЕНО ДОБРОВОЛНО, но не и принудително. Никой не може да ме кара да ставам съдружник на Цецо.
            Написах, плащат ми, отварят и аз (поне и имам доверие ) пак ще си ги внеса там ( АКО ИСКАМ)
            Или ми плащат, увеличават капитала през борсата и ще си купя акции
            или ми плащат, пускат корпоративни облигации на борсата и аз ще си купя ( друг път)
            НО ДОБРОВОЛНО!

Коментар

• На БНБ сайта пак зацикли.

Коментар

• ферещензи

Първоначално изпратено от fall Разгледай мнение
                За целта обаче, трябва да се помогне, не може само да се иска. Рестрикция за теглене до определена сума, както беше в Кипър, е добра мярка с оглед оздравяването на банката. Защо в Кипър да може, а у нас не?
                Рестрикция ти предлагам в твойта банка в КТБ не се меси пари щом нямаш ти.

Коментар

• да връщат парите

Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнение
                  Напротив. И преди и сега съм твърдял само едно ДА СЕ СПАЗИ ЗАКОНА!
                  Преди, като казвахте "Ама как, ама що, ама веднага" аз ви казвах ПОЛЕКА, по закон още трябва да се чака това е.
                  Сега, Европата каза да се плаща, да плащат.
                  А тези МРЗ и ТРЗ и преди и сега са глупости и вече им се нервя много. Да ми били давали по 1 МРЗ от мойте си пари видиш ли, че да имало за Веждичката и за Цецо Вас. Ма боли ме фара дали има за тях.
                  Правилно, и аз съм за прилагане на закона.

Коментар

• Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнение
                    Преди, като казвахте "Ама как, ама що, ама веднага" аз ви казвах ПОЛЕКА, по закон още трябва да се чака това е.
                    А тези МРЗ и ТРЗ и преди и сега са глупости и вече им се нервя много. Да ми били давали по 1 МРЗ от мойте си пари видиш ли, че да имало за Веждичката и за Цецо Вас. Ма боли ме фара дали има за тях.

Коментар

Ставаш вече радикален и това ми харесва.Спря със старите успокителни рефрени.

Коментар

• Първоначално изпратено от ttodorov75 Разгледай мнение
                        Оманският фонд може да спаси КТБ, но без Василев
                        http://pressadaily.bg/publication/57...B%D0%B5%D0%B2/
                        Абе акцента тука не е на БЕЗ ВАСИЛЕВ, както го поставяте в заглавието. Т.Нар. Оманци немат НИЩО против Цецко, просто нема как той да участва, след като е със заповед за задържане и се скатава в Белград и не смее да се покаже тук, а ако се покаже ще го арестуват. За това, всякакви действия следва да се извършват от хора, които могат легално да дойдат в БГ без да са обвиняеми и да преговарят

Коментар

• смел и мощен фонд

Първоначално изпратено от ttodorov75 Разгледай мнение
                          Оманският фонд може да спаси КТБ, но без Василев
                          Османския фонд ще спаси КТБ колкото руснаците я спасиха.

Коментар

• АБЕ, ДАЛИ БНБ ПАК ШЕ КАЖАТ, ЧЕ ТАКОВА ПИСМО НЕ Е ПОСТЪПВАЛО ПРИ ТЯХ (НИЩО ЧЕ ОТ МФ КАЗАХА,ЧЕ СА ГО ПОЛУЧИЛИ)

ДО:
                            Правителството на Република България
                            Кабинет на Министър-председателя
                            Бул. Дондуков 1
                            София 1594
                            България
                            На Вниманието на: Министър-председателя г-н Георги Близнашки
                            емайл: premiminister@government.bg
                            Министерството на Финансите
                            ул. Г. С. Раковски 102
                            София 1040
                            България
                            На Вниманието на: Министъра на финансите г-н Румен Порожанов
                            емайл: r.porodzanov@minfin.bg
                            Управителя на Българска Национална Банка
                            пл. Княз Александър 1
                            София 1000
                            България
                            На Вниманието на: Управителя г-н Иван Искров
                            емайл: governor@bnbbank.org

Относно: Преструктурирането на Корпоративна Търговска Банка

.................................................. .. И Т.Н. ПО-ДОЛУ Е ПОСТ-НАТО ПИСЪМЦЕТО

Коментар

• БРАВО!

Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнение
                              Ами проблема е, че аз като вложител не разчитам на тези пари за да си живея, а искам да си купя с тях Мерцедес. Държавата ми ги гарантира по закон и си ги искам всичките, ТАКЪВ Е ЗАКОНА! При такъв действащ закон съм си внесъл парите и така си ги искам. Не желая да помагам на Цецо Вас да си върне банката, не желая да помагам на Веждичката да има парички да си праща унуката на ски в Австрия и изобщо ме боли фара и за двамата.
                              Кое не ви е ясно? Парите са си мои, държавата гарантира изплащането им в 6 месечен срок в едно с лихвите и така искам да стане. Всякакви МРЗ ДЗП ТРЗ и прочие можете да си ги мислите, но са единствено и само начин да ви /ни излъжат пак, а вие им се и радвате като цигане на баница, та и сами си предлагате г*за
                              Ставаш вече радикален и това ми харесва.Спря със старите успокителни рефрени.

Коментар

• Оманският фонд може да спаси КТБ, но без Василев

Коментар

Working...
                                X