IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
    ...
    Ей това, го получих ей сега на лична Значи, ако това са хората на банката (долу ↓ малката снимка) а явно са... да ги ... у бизнеса скапан..
    Attached Files
    http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
      Тя ако не бе избушена, нямаше още октомври предната година преди да фалира отчетите им да ми засмърдят.. По тоя начин по който той правеше бизнес, работите не стават. Щото в момента в който му свалят похлупака на парника и..... умря.. То със свои хора само не става! Ако няма и можещи пиши ги пукнали като динозаври... Банката му бе като тия от 90 те години банките, същата.

С връзки и баба и дядо могат... Ай да го видим без тях как да се оправя... Сега се карат само кой бил крал повече - а данъкоплатците нали са овце, платиха сметката
      аз пък твърдя, че КТБ не беше с нищо по-лоша от останалите Бг-банки с Бг-майки ...................... онези Бг-банки с майки от чужбина ги оставам настрана...

Коментар

изобщо не беше избушена банката..
        Тя ако не бе избушена, нямаше още октомври предната година преди да фалира отчетите им да ми засмърдят.. По тоя начин по който той правеше бизнес, работите не стават. Щото в момента в който му свалят похлупака на парника и..... умря.. То със свои хора само не става! Ако няма и можещи пиши ги пукнали като динозаври... Банката му бе като тия от 90 те години банките, същата.

С връзки и баба и дядо могат... Ай да го видим без тях как да се оправя... Сега се карат само кой бил крал повече - а данъкоплатците нали са овце, платиха сметката
        Last edited by Jay Gould; 30.03.2015, 04:20.
        http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
          Банката си бе избушена още много преди да фалира, но в момента си мятат топката един на друг
          изобщо не беше избушена банката

Василев разбираше "играта" и много добре си управляваше бизнеса, но не отчете, че хване ли се на хоро с мафията трябва да го играе до края (иначе е мъртъв)

нагледно му показаха на него и подобните на него, какво да очакват, ако в даден момент искат да напуснат хорото

Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
          НУРТС (контрол над мобилните оператори, цифровото излъчване и водещият доставчик на услуги излъчване и пренос на радио и телевизионни програми в България)... БТК са общо взето не толкова голяма грижа, макар повечето стационарни телефони (включително тези в МС ДАНС, МВР и МО) да са в тях
          За пари ли става въпрос? За много ли??? ................. това са въпросите които се явяват отговори
          Last edited by 2012; 30.03.2015, 04:17.

Коментар

....
            Метнах око на статията, общо взето нищо ново, само поредната говорилня и защо ли си мисля, че и тази статия взета "импулсивно", е част от сценария. Банката си бе избушена още много преди да фалира, но в момента си мятат топката един на друг заради НУРТС (контрол над мобилните оператори, цифровото излъчване и водещият доставчик на услуги излъчване и пренос на радио и телевизионни програми в България)... БТК са общо взето не толкова голяма грижа, макар повечето стационарни телефони (включително тези в МС ДАНС, МВР и МО) да са в тях

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
              Нещо сайтът със статията падна. Баси цирка

Нямам препоръка
              там си е ................... не влизай във филми...

http://glasove.com/politika/49772-cv...-krizata-v-ktb

то цяла България вече я прочете статията, пък и не казва почти нищо ново и съществено което не знаехме

Коментар

• Нещо сайтът със статията падна. Баси цирка

Нямам препоръка
                Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                  Доста интересно интервю на Василев.
                  Струва ми се убедителен и искрен или е много добър манипулатор.
                  юни месец миналата година бях писал, че Василев остане ли в европа да се бори за банката и за бизнеса си --- значи му правят постановка и КТБ е ОК ....................... ако беше избягал на някоя екзотична дестинация (например в сингапур като прокопиев от където няма да го върнат в бг) то тогава е опоскал КТБ

всеки сам може да си отговори за какво става на въпрос дори и без това интервю .................. иначе това интервю не казва почти нищо ново което да не знаем

Коментар

Ще взема да си купя 5-6 акции с колекционерска стойност, дет се вика вместо да изпия едно голямо.
                    от къде ще си купиш акции .................... не спряха ли търговията още миналото лято

помоли мисирката да ти даде .................. знам, че има закътани...

Коментар

• Доста интересно интервю на Василев.
                      Струва ми се убедителен и искрен или е много добър манипулатор.

Коментар

Благодаря. и на теб подобно. Приятен, лек хумор
                        Сори! Забравих да започна с +1
                        PS: Респект! не бе хумор!
                        Аз си имам виждане, че ако Василев се бе дал още тогава, сега никаква история нямаше да пишем, той децата и внуците е осигурил - за друго е била битката.
                        Ако не я бе повел - вс. щеше да си върви още.
                        За съжаление дори след всичко това не виждам воля и ресурс в обществото за промяна
                        Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
                          Можеш после да кандидатстваш за обезщетение от фонд "Василев".
                          Пожелавам му да е жив и здрав, лично да те обезщети. А дано
                          Респект!
                          Хубава седмица!
                          Благодаря. и на теб подобно. Приятен, лек хумор
                          Custodite sortem vestram

Коментар

Прекрасно четиво за уикенда. Някой ден ще влезе в учебниците по история за периода на кризата след 2008 в кутия с 10-тина изречения ще пише "Случаят КТБ"
                            Ще взема да си купя 5-6 акции с колекционерска стойност, дет се вика вместо да изпия едно голямо.

Нямам препоръка
                            Можеш после да кандидатстваш за обезщетение от фонд "Василев".
                            Пожелавам му да е жив и здрав, лично да те обезщети. А дано
                            Респект!
                            Хубава седмица!
                            Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• [QUOTE=коки;1059793267]Цветан Василев :Поискаха ми безвъзмездно активи. След отказа ми, срутиха КТБВ България класически олигарси няма извън политиците. Всичко за тях, с доказателства и подробности съм разказал пред нотариус, казва банкерът пред журналиста Явор Дачков.Цялото интерю с Цветан Василев , четете на http://glasove.com/politika/49772-cv...-krizata-v-ktb

- Да се върнем на четирите милиарда. Никъде не се появи документ или доказателство за липса на тази сума, която май за първи път се завъртя в медиите миналото лято?

- Не. Тези четири милиарда се появиха малко по-късно, когато трябваше да бъдат отказани инвеститорите. Първоначалното мнение на Централната банка, изразено от Димитър Костов, беше, че банката ни се нуждае от милиард и половина лева. Ние предложихме два милиарда срещу активи, а формата можеше да бъде най-различна: временно финансиране, придобиване от държавата с правото на обратно откупуване и прочее, стига да имаше някой с държавническо мислене. Ама за какво държавническо мислене да говорим, след като аз през май и юни се срещнах с тримата лидери на трите водещи политически сили веднага след като бях заплашен в прав текст, че ако не прехвърля дялове от определени компании ще атакуват банката, и всички избягаха от отговорността. Аз ги предупредих и тримата…

- Които управляваха тогава….

- Не само които управляваха. Третият е сегашният премиер Бойко Борисов. С него имах среща на 6 юни 2014 г. и го предупредих, че нещата могат да станат катастрофални. Не толкова за мен и за банката, колкото за държавата.

- Какво ви отговори той?

- Първо не искам да ви казвам по какъв “криминален” начин се добрах до него. Той се страхуваше да се срещне с мен, защото бях следен абсолютно незаконно. Без повдигнато обвинение, без нищо. Абсолютно незаконно бях следен от всички органи и от всички спецслужби. Засега няма да кажа какво си говорихме.

http://glasove.com/politika/49772-cv...-krizata-v-ktb

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                                Цветан Василев :Поискаха ми безвъзмездно активи. След отказа ми, срутиха КТБВ България класически олигарси няма извън политиците. Всичко за тях, с доказателства и подробности съм разказал пред нотариус, казва банкерът пред журналиста Явор Дачков.Цялото интерю с Цветан Василев , четете на http://glasove.com/politika/49772-cv...-krizata-v-ktb
                                Прекрасно четиво за уикенда. Някой ден ще влезе в учебниците по история за периода на кризата след 2008 в кутия с 10-тина изречения ще пише "Случаят КТБ"

Нямам препоръка
                                Custodite sortem vestram

Коментар

Working...
                                X