IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Според мен, всички страни са заинтересовани парите да останат в банковата система. Може би ще сложат бесни такси за теглене в брой. А банката-плащач има и стимул да сложи високи такси за преводи в други банки.

Което ме навежда на мисълта - какво става, ако гарантираните депозити от КТБ се изтеглят извън банковата система и се обменят в евра?

Първоначално изпратено от Cleo Разгледай мнение
    Редно е и да посочиш източника си. В Гугъл този текст излиза само в тази тема - това, което си написал.
    http://dif.bg/%D0%B8%D0%B7%D0%BF%D0%...D%D0%BA%D0%B8/
    Last edited by msi200; 06.11.2014, 21:00.

Коментар

• Може ли да се разсъждава в следната насока:

1. Колко са оставащите активи на КТБ след обезценките (ако се осчетоводят)?
      2. Колко са пасивите, общо?
      3. Колко от тези пасиви ще бъдат изплатени от ФГВБ като гарантирани и колко ще останат негарантираните пасиви?
      4. Какво ще е съотношението активи/ пасиви (като изключим вземанията на ФГВБ)?

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
        Хайде на бас
        Ай не бъди зъл и ни кажи дееее

Коментар

• Първоначално изпратено от derk Разгледай мнение
          Другото, което се говори след днешния ден е невъзможно.
          Хайде на бас

Коментар

Зарежи го това друго се говори.
            Другото, което се говори след днешния ден е невъзможно.

Коментар

• Първоначално изпратено от msi200 Разгледай мнение
              Имам чувството, че в избраната от фонда банка ще изпляскат някоя "таксичка" за теглене или междубанков превод:

"При теглене на по-големи суми вложителите следва да имат предвид Специалната тарифа за условия, такси и комисиони, предназначена за обслужване на вложителите с гарантирани суми от ФГВБ"
              Предполагам, че това означава, че вложителите са защитени от високи такси.

Редно е и да посочиш източника си. В Гугъл този текст излиза само в тази тема - това, което си написал.

Освен това вече стана ясно, че няма да е една банка, а няколко.

Смятам, че не е редно да има никакви такси. Гарантира се цялата сума и това е.
              Last edited by Cleo; 06.11.2014, 20:42.
              Мнението е лично - не препоръчвам нищо.

Коментар

• Първоначално изпратено от derk Разгледай мнение
                В момента кредитните портфейли на Виктория са обявени за продажба и понеже свинкин не е имал време да вилнее там те са що годе читави и има голям интерес към тях. В зависимост как ще се развие разпродажбата на кредитните портфейли ще се реши какво да се прави по-нататък с банката, като според мен ще последва съдбата на КТБ.
                Зарежи го това друго се говори.

Коментар

• Имам чувството, че в избраната от фонда банка ще изпляскат някоя "таксичка" за теглене или междубанков превод:

"При теглене на по-големи суми вложителите следва да имат предвид Специалната тарифа за условия, такси и комисиони, предназначена за обслужване на вложителите с гарантирани суми от ФГВБ"

Коментар

Ха ха и аз ) само дето сега нямах нищо в КТБ и Виктория

С Виктория какво се случва, някой инфо?
                    В момента кредитните портфейли на Виктория са обявени за продажба и понеже свинкин не е имал време да вилнее там те са що годе читави и има голям интерес към тях. В зависимост как ще се развие разпродажбата на кредитните портфейли ще се реши какво да се прави по-нататък с банката, като според мен ще последва съдбата на КТБ.

Коментар

• Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнение
                      Ако упражниш движението наречено "скрол надолу" ще видиш че не е като да няма хора които се връзват на всевъзможни простотии.
                      Да, твърдения от типа - "ще се плащат гарантираните само на най-нуждаещите се, другите след време" или въпроси от сорта "влоговете добре, а какво става с разплащателните сметки?" и т.н. ме подсеща за една мисъл на Айнщайн за Вселената и човешката глупост...

Коментар

Да се отнеме лиценз трябва заверен одиторски отчет!!! а как са го направили те си знаят. Според мен рано се радвате.
                        Е то това се подразбира. И тъй като не съм наясно - питам.
                        Ако няКой знае отговора ...

Поздрави!
                        NO SIGNATURE FOUND

Коментар

• Първоначално изпратено от Anyone Разгледай мнение
                          Колеги,

Предварително се извинявам ако въпроса ми се стори някому глупав.

Колко точно е официално документираната капиталова Дупка и ако това е
                          обявената 3 700 млн., то на базата на кой точно одит е осчетоводена?
                          Не говоря за консултански договори с одитори, а доклад, заверен от одитори,
                          в който се твърди за посочената сума.

Предварително благодаря за отговора.

Поздрави
                          Да се отнеме лиценз трябва заверен одиторски отчет!!! а как са го направили те си знаят. Според мен рано се радвате.

Коментар

• Колеги,

Предварително се извинявам ако въпроса ми се стори някому глупав.

Колко точно е официално документираната капиталова Дупка и ако това е
                            обявената 3 700 млн., то на базата на кой точно одит е осчетоводена?
                            Не говоря за консултантски договори с одитори, а доклад, заверен от одитори,
                            в който се твърди за посочената сума.

Предварително благодаря за отговора.

Поздрави
                            Last edited by Anyone; 06.11.2014, 20:15.
                            NO SIGNATURE FOUND

Коментар

• Първоначално изпратено от draifuss Разгледай мнение
                              97г. се отървах без жертви, сега също.Трябва да внимавам трети път да няма.
                              Ха ха и аз ) само дето сега нямах нищо в КТБ и Виктория

С Виктория какво се случва, някой инфо?

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                                И мислиш ли че някой ще ти се върже на простотията?Тази тема туйа е дискутирана много отдавна и всички знаят че депозитите са гарантирани
                                Ако упражниш движението наречено "скрол надолу" ще видиш че не е като да няма хора които се връзват на всевъзможни простотии.

Коментар

Working...
                                X