IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Musa Разгледай мнение
    Да питам, плахо: Заседанията на тази комисия отворени ли са за широката публика? Или само за "поканени"/връзкари? Страхотен сеир ще е да присъстваш на такива заседания
    Явно са поканени от двата комитета - Вежди и КТБАлайв, но БНБ отишли всички, защото сега ги сърби кой ще трябва да освободи креслото в скоро време, а си водили и квесторите и одиторите. Не го гледах отначало дали са попитали одиторите (външните - мернах Васко Райчев) какво е положението в някои други банки. Не че ще каже, просто да им се види физиономията в този момент...
    И това ще мине ...

Коментар

• Имена на крупни вложители в КТБ http://newsline.bg/read_more.php?post=4892
      http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• andy2000

Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
        Христина Вучева, Стоян Александров и Емил Хърсев се държат за главите на заседанието на Бюджетната комисия в НС по казуса КТБ

Да питам, плахо: Заседанията на тази комисия отворени ли са за широката публика? Или само за "поканени"/връзкари? Страхотен сеир ще е да присъстваш на такива заседания
        Jesus saves! Moses invests!!! (This is not a recommendation, just an old NYC graffiti)

Коментар

• Първоначално изпратено от draifuss Разгледай мнение
          До днес се надявах да се спази закона.Вече съм оставил надежда всяка и мисля, че наистина пари всички и накуп гарантираните вложители няма да видят поне до есента на 2015г., когато вероятно ще се плащат по 500-1000лв. на месец колкото за пред ЕС.Нека прогнозите започнат сега.
          Оптимист
          Какво ще стане, ако в България останат само цигани и държавни служители?!

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
            Брутални бяха.Много съм отчаян - не само за КТБ, но и за държавата като цяло.Как може тези идиоти да се водят експерти?Бяха много,много трагични.Личеше, че експертизата им не е на нужното нито за ТБГ, камо ли за някоя държавна институция.

Шест или седем банки ще изплащат депозитите на вложителите в КТБ
            http://www.blitz.bg/news/article/299470

Айде овцете (и Я де) - запомнете си последната цифра на ЕГН-то.
            Мисля, че ще има не малко хора като мен, които няма да ръгнат първите дни, а вероятно и може да им хареса съответната банка. А пък от по-възрастните хора, също. Даже си мисля, че ако не са безлихвени сметките може и цял месец да не отида.
            Иначе, въобще си правят оглушки при оздравяване да се намери способ за преминаване на вложителите в миноритарни акционери. Общо взето още нищо не е решено. Според мен.
            И това ще мине ...

Коментар

• Христина Вучева, Стоян Александров и Емил Хърсев се държат за главите на заседанието на Бюджетната комисия в НС по казуса КТБ

Коментар

• supertrader

Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                Каква е логиката да се върнат пари на хора които да ги набият в друга пирамида ? .
                ПРАВ СИ!!! Най добре е да се скъси процеса! Гарантираните пари в КТБ направо да се експроприират СЕГА И ВЕДНАГА, вместо вложителите да ги местят в друга "пирамида", която трябва тепърва да я бутат, и да им ги вземат от там, след като Фонда ще е празен след КТБ

Само се чудя ТИ къде си държиш парите между пенсия/пенсия (или заплатка/заплатка)? Или кай'ш след като си платиш комуналните сметки и борча в бакалията, и малкото ти джоПче е ПРЕдостатъчно

Щото ако си trader (борсов посредник), едва ли влачиш торби с кеш' пари до борсата да плащаш за покупките на клиентите си, или получаваш "на ръка" за което продаваш

П.С. Модераторе, този коментар НЕ Е заяждане, а запитване към supertrader'а какво умните хора правят с парите си Та балъците, спечелили някак си няколко десетки/стотици хиляди РЕАЛНИ кинта да се поучат от тях
                Jesus saves! Moses invests!!! (This is not a recommendation, just an old NYC graffiti)

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
                  А на мен ми падна чинето като заслушах внимателно кой какво говори (само което му изнася) също съдържанието на изказванията, интонация, физиономия..... И това са почти "цвета" на нацията, от който и голяма част са в тази бюджетна комисия....
                  Брутални бяха.Много съм отчаян - не само за КТБ, но и за държавата като цяло.Как може тези идиоти да се водят експерти?Бяха много,много трагични.Личеше, че експертизата им не е на нужното нито за ТБГ, камо ли за някоя държавна институция.

Шест или седем банки ще изплащат депозитите на вложителите в КТБ
                  http://www.blitz.bg/news/article/299470

Айде овцете (и Я де) - запомнете си последната цифра на ЕГН-то.

Коментар

• А на мен ми падна чинето като заслушах внимателно кой какво говори (само което му изнася) също съдържанието на изказванията, интонация, физиономия..... И това са почти "цвета" на нацията, от който и голяма част са в тази бюджетна комисия....
                    И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от aslan Разгледай мнение
                      Няма ликвидация, няма кюлчета - ша оздравяваме

КТБ ще бъде оздравявана, реши бюджетната парламентарна комисия

http://www.investor.bg/biudjet-i-fin...misiia-182814/
                      Има вариант за оздравяване с изплащане на гарантираните:
                      Също до тази дата Народното събрание трябва да приеме и законодателни изменения, които да гарантират изплащането на гарантираните депозити според европейското право.
                      Мнението е лично - не препоръчвам нищо.

Коментар

• Няма ликвидация, няма кюлчета - ша оздравяваме

КТБ ще бъде оздравявана, реши бюджетната парламентарна комисия

http://www.investor.bg/biudjet-i-fin...misiia-182814/

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                          ако са качествени активите - на търга може да има доста по-висока цена от обезценената
                          няма как да спорим за нещо конкретно - каквото е вече положението в КТБ биз да имаме точни факти от портфейла на банката
                          ако искате да си пишем тук ей така - ами давайте
                          Именно - важен е начина на осребряване на активите , нали? Защо трябва да плащаме (ша си го реместя от левия в десния , ама по принцип) , че еди Кой си да прибере нещо си с некво си сконто (големо по подразбиране), по некъФ си неясен начин на ликвидация, цесиониране и нам си кво..... ма майната му

Коментар

• Първоначално изпратено от Pacho Разгледай мнение
                            ами за първи път няма да се съглася с тебе ( той и трейдъра е дразнител , сигурно те е извадил от равновесие) - ако ще се спасява с пари на данъкоплатците - искам да имам възможност да закупя акции на търг или както и да е на ония активи дет ги обезцениха с 80 -98 % , не да ги купи некой "наш"човек
                            ако са качествени активите - на търга може да има доста по-висока цена от обезценената
                            няма как да спорим за нещо конкретно - каквото е вече положението в КТБ биз да имаме точни факти от портфейла на банката
                            ако искате да си пишем тук ей така - ами давайте

Коментар

• Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнение
                              Кой казус бе човек и какво му е интересното аз не разбирам. Парите са си на хората. Никакви нови спестявания не се генерират, просто се преместват от една банка ( пирамида в твоята терминология) в друга. Какъв казус какво чудо?
                              Значи викаш, който държи пари в банка, да му се вземат. Ако не му се вземат, това е "интересен казус" и няма логика
                              ами за първи път няма да се съглася с тебе ( той и трейдъра е дразнител , сигурно те е извадил от равновесие) - ако ще се спасява с пари на данъкоплатците - искам да имам възможност да закупя акции на търг или както и да е на ония активи дет ги обезцениха с 80 -98 % , не да ги купи некой "наш"човек

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                                Каква е логиката да се върнат пари на хора които да ги набият в друга пирамида ? Казуса е много интересен за банките ако държавата ги вземе в заем тези пари и обезщетените вложители разбира се ще ги набият в тях - ето ти още "спестявания" сътворени дето се казва от нищото и на гърба на данъкоплатеца.
                                Кой казус бе човек и какво му е интересното аз не разбирам. Парите са си на хората. Никакви нови спестявания не се генерират, просто се преместват от една банка ( пирамида в твоята терминология) в друга. Какъв казус какво чудо?
                                Значи викаш, който държи пари в банка, да му се вземат. Ако не му се вземат, това е "интересен казус" и няма логика

Коментар

Working...
                                X