Първоначално изпратено от tony1975
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корадо-България АД (KBG / LACH)
Collapse
X
-
Корадо е кораво!
Корадо-България АД-Стражица
Вътрешна информация по чл. 17, §1, във вр. с чл. 7 от Регламент №596/2014 на ЕП и на Съвета 08:44
Управителният съвет на „Корадо – България” АД („Дружеството”) е отправил до надзорния съвет на Дружеството („НС“) предложение за разпределяне на печалбата на Дружеството за първото полугодие на 2020 г., част от която печалба да бъде използвана за изплащане на 6-месечен дивидент на акционерите на Дружеството. Предложеният брутен размер на дивидента е 0,10 лв. (десет стотинки) на акция, в общ брутен размер на 1 316 861,40 лв.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнение
Доста смело. Аз не бих. Нито сега, нито... никога.
П.П. Като цяло БФБ се дискредитира доста сериозно в моите очи и ще търся други варианти... май.
Коментар
-
Първоначално изпратено от sinbad Разгледай мнениеАз вече ГО вкарах в "Монбат"на 3.44!
П.П. Като цяло БФБ се дискредитира доста сериозно в моите очи и ще търся други варианти... май.Last edited by Чичо Манчо; 10.06.2020, 14:30.Vanitas vanitatum...
Коментар
-
Първоначално изпратено от nik_naydenov Разгледай мнениеСнасяне на дивидент, Just in Time!Vanitas vanitatum...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Чичо Манчо, аз не съм много по хвалбите, особено що се отнася до компаниите ни на борсата ! Добрите примери обаче трябва да се казват и поощряват !
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнение
Така е Здравко, еталон са, но дай да не ги хвалим много-много, че току виж и те нещо...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Компания за образец и пример за всички останали на борсата !
п.п. Имам, и е с най голямо тегло в портфейла ми.
Коментар
-
Компания за образец и пример за всички останали на борсата !
п.п. Имам, и е с най голямо тегло в портфейла ми.Vanitas vanitatum...
Коментар
-
Първоначално изпратено от wolf_15 Разгледай мнениеНачална дата за изплащане на дивидента 08.06
x3news
п.п. Имам, и е с най голямо тегло в портфейла ми.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Срамота е една от най стабилните и сериозни компании на борсата да е на четвърта страница в коментарите, а новините от нея определено са много добри на фона на останалите !
"Годишното Общо събрание на акционерите ще се проведе на 20 май 2020 г., когато ще бъде взето решение и за разпределението на печалбата на компанията. Както вече беше съобщено, 1,317 милиона лева (0,10 лв. за акция) бяха разпределени като дивидент за първото полугодие на 2019 г. Други 2,502 милиона лева (0,19 лв. на акция) ще бъдат разпределени като дивидент за края на годината. Това означава общо 0,29 лева за акция, точно толкова, колкото беше дивидентът и през 2018 година (5,5% от текущата пазарна цена)."
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар