Тук дали се търгува още с дивидент днес ?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корадо-България АД (KBG / LACH)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dici Разгледай мнениеДобре виждашLast edited by p_trade; 31.03.2016, 13:31.
Коментар
-
Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнениеАз ли недовиждам или тези наистина са предложили дивидентче от 0.18 ? ...това не съм си го и мечтал
Имам акции и не е препоръка .
Коментар
-
Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнениеМного съм доволен от отчета , като се има предвид че тепърва ще се възползват от увеличеният капацитет и новата поточна линия за радиaтори за баня . Както гледам дивидентът ще е поне 0.12 .
Имам акции
Имам акции и не е препоръка .
Коментар
-
Първоначално изпратено от petergos Разгледай мнениеИ така да е,някой постоянно продава и създава ликвидност! За това ставаше дума.
Коментар
-
Първоначално изпратено от petergos Разгледай мнениеМажо увеличава фрифлота така, че не може да се каже ,че не продава
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениеТолкова ли много бройки искаш да купишИма институционални инвеститори тук, при добра оферта купува все някой от тях ще продаде
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеХубав е, но ликвидност няма никаква, как да влезе човек тук !Има институционални инвеститори тук, при добра оферта купува все някой от тях ще продаде
destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от petergos Разгледай мнениеХич не е лошо отчетчето!
Да проодължават все така!
Коментар
Коментар