Тук дали се търгува още с дивидент днес ?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корадо-България АД (KBG / LACH)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dici Разгледай мнениеДобре виждашLast edited by p_trade; 31.03.2016, 13:31.
Коментар
-
Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнениеАз ли недовиждам или тези наистина са предложили дивидентче от 0.18 ? ...това не съм си го и мечтал
Имам акции и не е препоръка .
Коментар
-
Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнениеМного съм доволен от отчета , като се има предвид че тепърва ще се възползват от увеличеният капацитет и новата поточна линия за радиaтори за баня . Както гледам дивидентът ще е поне 0.12 .
Имам акции
Имам акции и не е препоръка .
Коментар
-
Първоначално изпратено от petergos Разгледай мнениеИ така да е,някой постоянно продава и създава ликвидност! За това ставаше дума.
Коментар
-
Първоначално изпратено от petergos Разгледай мнениеМажо увеличава фрифлота така, че не може да се каже ,че не продава
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениеТолкова ли много бройки искаш да купиш Има институционални инвеститори тук, при добра оферта купува все някой от тях ще продаде
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеХубав е, но ликвидност няма никаква, как да влезе човек тук !destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от petergos Разгледай мнениеХич не е лошо отчетчето!
Да проодължават все така!
Коментар
Коментар