Първоначално изпратено от p_trade
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корадо-България АД (KBG / LACH)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнениеНе се литкайте по новоизлюпени спекулантски хави - вижте му капитализацията - в БГ 40 има на двойно по-ниски п/е - и на 10 г. мин. Знаете мурафета - Ум царува, ум робува и ум патки пасе !
Ум - Белият делфин.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнениеНе се литкайте по новоизлюпени спекулантски хави - вижте му капитализацията - в БГ 40 има на двойно по-ниски п/е - и на 10 г. мин. Знаете мурафета - Ум царува, ум робува и ум патки пасе !
Ако критериите са ти тези които си изброил Успех ти желая !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеТози Корадо изглежда добре: ще си помисля за него.
Коментар
-
Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнениеТъй като целия ми портфейл в момента е Корадо и кеш е нормално да кажа две думи за отчета и основните неща които изпъкват : повишават рентабилнността и продължават с инвестициите макар и с вътрешен заем .....Както върви печалбата ще е към 3М и ще се очаква сносен дивидент . Не ми се мисли ако реализират целта си да натоварят целия капацитет като в момента работят под 50% и пак постигат блестящи резултати .
ПС : Майката е продала 0.02% от участието си надавам се да продължат по нескромно за да се вдигне малко Free float .
Подкрепям мнението ти напълно
Коментар
-
Тъй като целия ми портфейл в момента е Корадо и кеш е нормално да кажа две думи за отчета и основните неща които изпъкват : повишават рентабилнността и продължават с инвестициите макар и с вътрешен заем .....Както върви печалбата ще е към 3М и ще се очаква сносен дивидент . Не ми се мисли ако реализират целта си да натоварят целия капацитет като в момента работят под 50% и пак постигат блестящи резултати .
ПС : Майката е продала 0.02% от участието си надавам се да продължат по нескромно за да се вдигне малко Free float .
Коментар
-
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнениеПоследен ден е днес
Коментар
Коментар