На мен средната ми е 3,12лв., който се плаши от корекция на цената да продава. Аз ще си чакам дивидентите
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корадо-България АД (KBG / LACH)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеЕми за теб Сел, за мен възможност за покупки. Даже днес тия 200 на 7.55 са мои ама понеже нали само по 100 държа утре трябва ги махам.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеЕми за теб Сел, за мен възможност за покупки. Даже днес тия 200 на 7.55 са мои ама понеже нали само по 100 държа утре трябва ги махам.
Ще ги махнеш ама на 7,3.....
Аз тук се набутах случайно на 7,65......забравена поръчка от няколко месеца......
Гледам изпитваш качеството на акцията при корекция или спад....?
Не знам ,за мене това се проверява а не е вече проверено...
Но както се казва ..
Сляп карти не играе...
И чакаме отчета да ни покаже пътя или м.мейкъра какъв ще го играе....
Бик или мечка...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеЕми за теб Сел, за мен възможност за покупки. Даже днес тия 200 на 7.55 са мои ама понеже нали дамо по 100 държа утре трябва ги махам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Все се сещам че се канех да купувам около 8.80 предишни цени и в крайна сметка ми се стори скъпо и се отказах .....има още ход надолу за да достигне нива на които смело бих скочил.
Зависи от отчетите .....?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Около 11.475 лева....
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеНякой смятал ли е днешната цена на каква такава отговаря преди безплатните акции........?Last edited by Монти; 17.10.2017, 21:07.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнение
Тя и сега е след 6. Мазен ти е курбана
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Petar,
Мерси за информацията , прегледах инфото в Инвестора по темата и ме побърка това средната да е по висока от най високата....
Иначе да, минала при на най високата 12,50...
Интересно защо съм държал поръчка за 100 плюс акции на днешното купува от края на август ,която е изпълнена.
Поздрави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнение
Мина вече бе Монтич. Дойдоха си новите акции ама цената леко се "изсули". Леко със 60 ст на парче. Чакаме да видим какво ще е положението от тук натам.
Мерси за информацията , прегледах инфото в Инвестора по темата и ме побърка това средната да е по висока от най високата....
Иначе да, минала при на най високата 12,50...
Интересно защо съм държал поръчка за 100 плюс акции на днешното купува от края на август ,която е изпълнена.
Поздрави!
Коментар
Коментар