If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Еми за теб Сел, за мен възможност за покупки. Даже днес тия 200 на 7.55 са мои ама понеже нали само по 100 държа утре трябва ги махам.
А той села мина та замина. като експресния влак, даже вече го забравих кога беше ама беше през август, една част замина даже още последния ден пред сплита)))) май и писах тогава в темата)))) Ти тогава се чудеше защо така е скочило и че не е редно така - нещо такова беше по спомне. Еми успя да го дочакаш - чбраво, аз не бързам още
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Еми за теб Сел, за мен възможност за покупки. Даже днес тия 200 на 7.55 са мои ама понеже нали само по 100 държа утре трябва ги махам.
Тони,
Ще ги махнеш ама на 7,3.....
Аз тук се набутах случайно на 7,65......забравена поръчка от няколко месеца......
Гледам изпитваш качеството на акцията при корекция или спад....?
Не знам ,за мене това се проверява а не е вече проверено...
Но както се казва ..
Сляп карти не играе...
И чакаме отчета да ни покаже пътя или м.мейкъра какъв ще го играе....
Бик или мечка...
Все се сещам че се канех да купувам около 8.80 предишни цени и в крайна сметка ми се стори скъпо и се отказах .....има още ход надолу за да достигне нива на които смело бих скочил.
Както виждаш и аз съм си мислил за 7,8 лв преди месеци но,
Зависи от отчетите .....?
Все се сещам че се канех да купувам около 8.80 предишни цени и в крайна сметка ми се стори скъпо и се отказах .....има още ход надолу за да достигне нива на които смело бих скочил.
Petar,
Мерси за информацията , прегледах инфото в Инвестора по темата и ме побърка това средната да е по висока от най високата....
Иначе да, минала при на най високата 12,50...
Интересно защо съм държал поръчка за 100 плюс акции на днешното купува от края на август ,която е изпълнена.
Поздрави!
"Твоето" брокер не е занулил поръчките пуснати за емисията и като си я дал на макс време просто е ударила цената ама след сплит-а Моите акции можех да ги търгувам на седмица след като намалиха цената и колегите тук ми обясняваха че брокера е сгъбил нещо. Така си и беше, като ги питах, оп а да наша грешка и ги спряха.
Мина вече бе Монтич. Дойдоха си новите акции ама цената леко се "изсули". Леко със 60 ст на парче. Чакаме да видим какво ще е положението от тук натам.
Petar,
Мерси за информацията , прегледах инфото в Инвестора по темата и ме побърка това средната да е по висока от най високата....
Иначе да, минала при на най високата 12,50...
Интересно защо съм държал поръчка за 100 плюс акции на днешното купува от края на август ,която е изпълнена.
Поздрави!
Коментар