IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корадо-България АД (KBG / LACH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
    Бре!
    айде на 6.53 чакам с още "сто" бройки
    Да ти имам смелостта... За чии ти е над 6... ?!? А дали ще е само 6....???

п.п. НЕма да чакаш дълго...
    Last edited by maverik; 23.10.2017, 16:47.

Коментар

• Първоначално изпратено от kc_3011 Разгледай мнение
      Скоро имаше новина, че са избрали "Елана-Трейдинг" за маркет-мейкър. Дали договора е влязъл в сила?
      http://www.investor.bg/novini-i-anal...sofiia-248234/
      Цитат от там: "Договорите за маркет-мейкинг са стандратен световен инструмент за подобряване на ликвидността на акциите и балансиране на внезапните промени в пазарната цена..."
      Ще стабилизират те, ама се чудят на какво ниво

Коментар

• Скоро имаше новина, че са избрали "Елана-Трейдинг" за маркет-мейкър. Дали договора е влязъл в сила?
        http://www.investor.bg/novini-i-anal...sofiia-248234/
        Цитат от там: "Договорите за маркет-мейкинг са стандратен световен инструмент за подобряване на ликвидността на акциите и балансиране на внезапните промени в пазарната цена..."

Коментар

• На отчета ще да му има нещо ???

Коментар

• Бре!
            айде на 6.53 чакам с още "сто" бройки

Коментар

• Малииии, с 28 леФа... ограничихме спада на 3%... )))))))))) Тонка, ти ли подпираш бре... ?!?

Коментар

• Много го сгънаха това коравото... ))

Коментар

• Шегувах се инта, (y) (а сега вече не, - казвам, да не ме разбереш погрешно) Браво ако си го отиграл добре и тук! (y)
                  Не е препоръка... !!!
                  "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от inta
                    Ти на мен ли, а мани бегай и ходи чети надоле кой и кога е рекъл - да се озъптят ентусиаститЯ! много си слаткодумно , но и много прецаквания носиш
                    ) ааа, само за който е на контра е самопрецакването, на никой не го пожелаваме Ама май го изтърва това, и защото заигра с Хеса, нале !?))) Какво ми трябваше да го споменявам, (сега дано и там не се откърти някоя греда )
                    Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                      Ми що не слушаше като ти хортувахме с дедо Коледа (y) Мислеше, че се майтапим ле !?

Ти на мен ли, а мани бегай и ходи чети надоле кой и кога е рекъл - да се озъптят ентусиаститЯ! много си слаткодумно , но и много прецаквания носиш

Коментар

• Ми що не слушаше като ти хортувахме с дедо Коледа (y) Мислеше, че се майтапим ле !?
                        Не е препоръка... !!!

Коментар

• ?Бре как се сгъна това Коравото!
                          Не очаквах да е толкова бързо, че ми изконсумира резерва, а къде е още Никулден....
                          рано е да ловим шараните!

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                            А той села мина та замина. като експресния влак, даже вече го забравих кога беше ама беше през август, една част замина даже още последния ден пред сплита)))) май и писах тогава в темата)))) Ти тогава се чудеше защо така е скочило и че не е редно така - нещо такова беше по спомне. Еми успя да го дочакаш - чбраво, аз не бързам още
                            Оти го светкаш какво се случва покрай сплитове... ))))))))))

Коментар

• Last edited by Bivol; 19.10.2017, 22:36. Причина: Няма

Коментар

• Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение
                                На мен средната ми е 3,12лв., който се плаши от корекция на цената да продава. Аз ще си чакам дивидентите
                                Браво!
                                Аз кат спах, сега купувам!

Коментар

Working...
                                X