Първоначално изпратено от petrg5s
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корадо-България АД (KBG / LACH)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнениеТук нещо май сваляме дивидента !
50 дивидентни акции по 0.1% .Сериозен инвеститор,няма щоLast edited by petrg5s; 21.04.2023, 11:29.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнениеТук нещо май сваляме дивидента !
Коментар
-
Управителният съвет на „Корадо – България” АД („Дружеството”) е отправил до надзорния съвет на Дружеството („НС“) предложение за разпределяне на печалбата на Дружеството за първото полугодие на 2022 г., част от която печалба да бъде използвана за изплащане на 6-месечен дивидент на акционерите на Дружеството. Предложеният брутен размер на дивидента е 0,10 лв. (десет стотинки) на акция, в общ брутен размер на 1 316 861,40 лв.
x3news
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от sinbad Разгледай мнение
Ах, как ти личи ,че имаш!!! Двама ставаме на едно мнение!Last edited by Zdravko; 18.05.2022, 18:37.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Компания за пример ! Браво на чехите !
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от wolf_15 Разгледай мнениеНачалната дата на изплащането на дивидента е: 15.06.2022 година
x3news
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнение
Не съм казал, че кеширам всичко. Просто станах по-предпазлив и преструктурирам портфейла в посока малко по-ликвидни позиции. Бъди здрав!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Това, че си на кеш значи ли това, че очакваш корекция на пазарите за да влезеш или за момента просто не си решил къде да инвестираш ? Аз не съм продал и една акция от компанията, и ми е с най голяма тежест с повече от 16%. Докато снасят добри дивиденти не мърдам от тук ! А относно ликвидността знаеш, че тя е такава при много компании, и ако гледаме и това вариантите къде да се инвестира съвсем се ограничават.Vanitas vanitatum...
Коментар
Коментар