Първоначално изпратено от Eon
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от hurricane Разгледай мнениеПреди време беше написал че не продаваш.Защо си продал?Би ли обяснил на начинаещите тук защо? Излиза че само заблуждаваш новаците на борсата.
Всеки си има глава на раменете.Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеОще малко намачкайте и да почвам пак да си събирам онази 1/4 от пакета дето дадох без желание около 2,14
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнениеПреди време някои се чудеха дали ще успеят да се вредят на 2,00.Е,вече имат отговора.Което не значи,че са си научили урока.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеАз си чакам 1.82. Вече съм убеден, че ще ги видим. И тази прогноза ще излезе.
Коментар
-
ivandavidov
А бе не знам какво става тук през последните няколко дни, но от опит знам, че подобни резки понижения след това са последвани от резки покачвания. Или период на консолидация, след което рязко покачване. Техническата картина за момента не показва никакви индикации за ръст, но това е друга тема.
И в двата случая моментът е удобен за оглеждане, ако някой е решил да влиза или да допълва. На мен средната ми цена на продажба на част от пакета ми е над 2.15, но от алчност очаквам да вляза пак на 1.80 или по-ниско. Ще видим...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеОще малко намачкайте и да почвам пак да си събирам онази 1/4 от пакета дето дадох без желание около 2,14
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеЕдно голямо БРАВО и от мен за Монти-разбира ги нещата човека,което си е негово трябва да му се признае!А вие го плюехте сещам се като ви предупреждаваше!
Коментар
Коментар