смешна ни е борсичката за съжаление, най ликвидната акция - 4 сделки (1000 акции), 1600 лв оборот. Тука трябваше да има поне 200 хил.лв оборот(днес) между големи групи търгуващи, едните вярващи на гърция, другите залагащи на фалита и. Да се смееш ли, да плачеш ли. ???
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнениеСкоро оферти по 1,80Bulls on BSE
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениемамче, гледай само как тези дни пазара ще отвори с гап от 10 стинки до 10% и после пак ще си говорим
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнениеХайде стига сме се мотали на тези нива. Аз си мисля, че лятото ще чукнем 2 лева. Виж за зимата не ми се струва, че можем да минем 2.5 имаме още да се мотаме на тези нива. Не виждам и купувачи, които да раздвижат пазара.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеТук май мечетата не могат да устискат на напъна
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениеще ти напомня думите ти много скоро можеби я петък я понеделник другата седмицаа ако баба ти меркел вземе, че се целуне с ципрас в 90-тата минута --- какво ще ми напомниш
залагам на варианта за пореден маляшки happy end .................. потъне ли гърция - потъвам и аз с нея
и ако има крах в гърция то той ще е към края на месеца, а не в следващите 5-6 дни
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениетова го написах в неделя, а за ден и малко сме с 4% нагоре от тогава
и това е само началото ........................ лятото ще е много тежко за мечетата и за тези които са без акции
да
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениемного нервни ми се виждат тези които са без акции .................... кораба отплава, а те духат за попътен вятър
и това е само началото ........................ лятото ще е много тежко за мечетата и за тези които са без акции
да
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнениеТочно 3 месеца след ОСА -то на което е гласуван .Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение3 месеца след решение на ОСА - обикновено към 30.09.Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение3 месеца след ОСА, но миналата година подраниха с някоя и друга седмица мисля.
мисля, че на г-н Керезов му омръзна да чете във форума, че дивидента го превеждат в последния ден разрешен по закон и е предложил да преведат парите в средата на тримесечния законов срок
определено беше изненадващо това действие
Коментар
-
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение3 месеца след решение на ОСА - обикновено към 30.09.
Коментар
Коментар