До кога беше дивидента при привилегиите?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнениеНямам акции тук но се радвам че растете дано да изкарате някой процент и вие най накрая
Коментар
-
Първоначално изпратено от dolce Разгледай мнение- Мммдааа, казват добрите спекуланти и се почесват по брадите !
Тежкия товар е вече прехвърлен на основният кораб , и отговорноста е поета от малкия "пилот" , който трябва да преведе товара до получателя през айсбергите по маршрута!
-И все пак риска си остава ;- зима е , времето променливо и бурно, циклон след циклон с падащи температури ..... - Възможно е сковаване по трасето
Кви бури,циклони и ледове това ФЛАГМАН ли е или рибарско корито
Коментар
-
Първоначално изпратено от absd Разгледай мнениетрудната част според мен тук е да минем 1.60....от там нататък следващата съпротива ще е над 2,40...но едва ли ще има спекулант който да издържи до тогава без да продаде поне половината от позицията си или пък реши да осреднява в посока нагоре подгонен от див спекулативен бяс
2.4 мисля за възможно но само при ликвидация.
Не е препоръка.Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнениеСлед 2лв. нямаше никакви проблеми. Оборот колкото искаш. Аисберг-това чудо се изяждаше като топъл хляб, чужденците чакаха на опашка докато им намерят пакети по няколкостотин хиляди бройки."В очите на завистта всеки успех е престъпление.."
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение-Не е задължително да се харесваме ,- както и да се разбираме !
То тук си е пазар ,- едни си дрънкат , други ги нареждат , а аз съм от третитеМнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от dolce Разгледай мнениеТо късно стана вече,може и дами се спи ама след 2лв. кви айсберги ми се привиждат
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнениеТочно така. Дръжте си парите замразени докато си купуваме качествени активи.
-Не е задължително да се харесваме ,- както и да се разбираме !
То тук си е пазар ,- едни си дрънкат , други ги нареждат , а аз съм от третите
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнениеИ кой ще го закара до 3 лв?
Коментар
Коментар